×

Da li želiš da vidiš ponude za

Da li želiš da vidiš ponude za

Novosti

Etno hotel Balašević

Etno hotel Balašević

Oseti magiju Rtnja

Vodimo te na planinu Rtanj, na svega 200km od Beograda, da osetiš magiju koju je priroda dala ovoj planini koja izaziva divljenje. Neobjašnjiva energija kojom zrači, zadivljujuća lepota, vazduh koji drugačije miriše, savršen oblik piramide i nestvarna priroda koja je okružuje samo su neki od razloga zašto treba da posetiš jednu od najomiljenijih planinarskih destinacija u Srbiji. Rtanj je zaštićeno prirodno bogatstvo zbog endemskih vrsta koje ovde uspevaju, između ostalih i biljka Satureja montana od koje se pravi nadaleko poznat rtanjski čaj.

Etno centar Rtanj Balašević

Etno kompleks Balašević 3* nalazi se na izuzetno lepoj lokaciji u podnožju planine Rtanj i predstavlja spoj prirodnih lepota na jednom mestu. Arhitektonski uklopljen u okolni pejzaž pruža idealne uslove za odmori relaksaciju, a netaknuta priroda i mirno okruženje probudiće sva tvoja čula. Moderan turistički objekat nudi udoban smeštaj u 10 novosagrađenih bungalova sa fenomenalnim pogledom na planinu Rtanj. Poseduju mali wellness i spa centar (parno kupatilo, sauna i đakuzi) i bazen sa pokretnim krovom, posebnim hidromasažnim sistemom i egzotičnim enterijerom. Vodeni slapovi, gejziri i kristalno čista voda omogući će ti da se oslobodiš stresa i prepustiš se užitku u vodenoj masaži.

Kako bismo upotpunili užitak obezbedili smo popust u ovom Etno kompleksu za sve naše korisnike, ponuda se odnosi na dva noćenja sa doručkom za dvoje, uz neograničeno korišćenje bazena i slane sobe, a za više detalja i samu kupovinu klikni na link: https://grupovina.rs/beograd/kuponi/putovanja/odmor-u-srbiji/dva-nocenja-sa-doruckom-za-dvoje-u-rtn...

Komentari gostiju
Worker: "Uzivali smo u trodnevnom boravku u ovom divnom kompleksu. Prijatno osoblje, prepoznatljivo tradicionalno srpsko gostoprimstvo, dobra hrana i profesionalna usluga...sve nam je bilo bas potaman. Tim divnih mladih ljudi, koji rade i brinu o objektu, svoj posao obavlja uz osmeh. Preporuka!"

PutnikKrozVreme: "Sjajan ambijent, odlicna usluga, ukusna hrana, mesto u ciju izgradnju je ulozeno puno kreativnosti i energije i to se oseca na svakom koraku. Preporuka svima koji zele da pobegnu od gradske vreve i uzivaju u dodiru sa misticnim Rtnjom! Vracamo se opet :)"

Nemanja: "Rtanj je prelep. Svako ko još uvek nije posetio ovu planinu - topla preporuka da ode.
Odseli smo u Etno hotelu Balašević i jako smo zadovoljni uslugom. Sobe su čiste, opremljene, osoblje je ljubazno. Bazen je pravi raj za sve koji vole da se opuste uz masažere i neko dobro piće."



Vrati se na sve Novosti

  • О NAMA
    Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 12 godina.
  • KAKO KUPITI
    Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
  • PARTNERI
    Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
  • PODRŠKA
    Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.
Grupovina.rs koristi kolačiće (cookie) kako bi ti pružio bolje korisničko iskustvo. Postavke kolačića možeš kontrolisati I menjati u svom web pretraživaču. Detaljnije informacije možeš pronaći u našim Uslovima korišćenja. Klikom na “OK” slažeš se sa korišćenjem kolačića i uslovima korišćenja sajta.