Grupovina
Sport i zabava

Aerobik - i zdravlje i figura

Ističe: 02.10.
Želite li se na zabavan način rešiti viška kilograma, zategnuti mišiće ili ojačati mišiće kičme usled dugotrajnog sedenja ili stajanja? Ne časite ni časa, nego pravo u fitnes klub gde će vas dočekati stručnjaci aerobika. Očekuje vas mesec dana kvalitetne rekreacije.
ponuda je istekla
Ponuda uključuje
  • Mesec dana aerobika (mix aerobik ili body forming) - dva puta nedeljno
Izaberi
690 din
1.400 din. 51% popusta
kupljeno: 22
Angell's
Bulevar Oslobođenja 4
Novi Sad
064 135 39 95
email: zenskifitness@gmail.com


Fitnes klub "Angell's" se nalazi u Novom Sadu, na Bulevaru Oslobođenja, broj 4. Treninzi se održavaju u moderno opremljenoj sali, a vode ih stručno osposobljeni instruktori sa višegodisnjim iskustvom. Programi su su veoma raznovrsni i interesantni - koriste se mnogobrojni rekviziti kao što su: tegići za ruke različitih težina, elastične trake, lopte za pilates, steperi, male lopte...
  • Mix aerobik se održava ponedeljakom, sredom i petkom od 19:50 do 21 sat
  • Body forming se održava ponedeljkom, sredom i petkom od 21 do 22 i utorkom i četvrtkom od 18 sati
  • Treninzi počinju 1. oktobra 2012. godine
  • Kupon iskoristi od 1. oktobra do 1. novembra 2012. godine
  • Po dobijanju kupona obavezno se najaviti na 063 135 39 95 radi formiranja grupe
  • Sa sobom ponesi kupon i ličnu kartu
Mix aerobik

Miks aerobik je kombinacija svih vrsta aerobika, raznovrsnog aerobnog dela treninga uz odličnu muziku, sa vežbama snage i oblikovanja, istezanja i opuštanja na kraju treninga. Rezultati su lepo oblikovano telo, dobra kondicija i odlično raspoloženje.

Body Forming

Body Forming je trening srednjeg inteziteta. Preporučuje se onima koji ne vole mnogo skakanja, a žele da zategnu i definišu svoje mišiće. Trening čine vežbe snage i oblikovanja uz rad sa mnogobrojnim rekvizitima, kao i relaksacija na kraju treninga. Poseban akcenat je na vežbama za najkritičnije mišićne grupe: gluteus, butine, stomak.

Pošalji prijateljima
Podrška