Grupovina
Usluge

Pronađite odgovore na glavna životna pitanja

Ističe: 01.10.
Svi smo mi pomalo znatiželjni i želimo da znamo šta nas čeka sutra. Neki kažu da je u zvezdama zapisano sve. Proverite šta vas čeka u predstojećem periodu na ljubavnom, privatnom ili poslovnom planu!
ponuda je istekla
Ponuda uključuje
  • Izrada i tumačenje natalne karte ili
  • Izrada i tumačenje uporednog horoskopa ili
  • Izrada i tumačenje solarnog (godišnjeg) horoskopa
Izaberi
1.290 din
6.000 din. 79% popusta
kupljeno: 14
Ponuda uključuje
  • Izrada i tumačenje natalne karte
  • Izrada i tumačenje uporednog horoskopa
  • Izrada i tumačenje solarnog (godišnjeg) horoskopa
Izaberi
2.500 din
12.000 din. 80% popusta
kupljeno: 14
Ultra Nova Wellness
Save Kovačevića 3, stan 5
Novi Sad
060 767 11 74
069 778 761
email: jovanboj@yahoo.com
web: http://ultranova.rs


Ultra Nova Welness organizuje različite kurseve za odrasle pomoću kojih ćete steći puno znanja i prakse kako biste bili sposobni za samostalno obavljanje posla u oblasti koju odaberete. Da li ste vi među onima koji traže posao od kojeg bi mogli da žive? Ili imate posao, ali od njega ne zarađujete onoliko koliko biste želeli? Ukoliko imate interesovanja za neke od oblasti koja obrađuje "Ultra Nova", razmislite o tome da ta interesovanja unovčite. "Ultra Nova" organizuje školu astrologije, školu joge, zanatske kurseve kao što su kurs kozmetike lica, kurs za manikir i pedikir, kurs nadogradnje noktiju i kurs šminkanja. Proširite svoja znanja i učite od najboljih stručnjaka nakon čega ćete dobiti sertifikat koji vam je potreban da sami započnete novi posao.
  • Iskoristi od 19. septembra do 19. oktobra 2012. godine
  • Obavezna najava na 060 767 11 74, ili 061 244 60 32 ili na mail jovanboj@yahoo.com
  • Tumačenje urađene natalne karte biće direktno sa astrologom, prema dogovoru (Novi Sad i Beograd), skajpom ili telefonom
  • Sa sobom ponesi broj kupona i ličnu kartu
Natalna karta

Natalna karta predstavlja zamrznuti raspored položaja nebeskih tela kso i njihov međusobni položaj na nebu u trenutku vašeg rođenja Znamo da se planete stalno kreću i na osnovu tumačenja položaja planeta u trenutku vašeg rođenja pa sve do sada, dobija se potpun uvid u vašu prošlost i vašu budućnost. Analizom natalne karte stičete uvid u sudbinske događaje, otkrivaju se vaši potencijali, predispozicije, vaše vrline, mane, kvaliteti koje posedujete i može vam se ukazati na sve greške koje ste pravili u prošlosti kako biste izbegli pravljenje grešaka u budućnosti.

Uporedni horoskop

Uporedni horoskop znatno pomaže da realnije sagledate Vašeg partnera, sebe u potencijalnoj ili trenutnoj vezi, kao i perspektivu odnosa u kojem se nalazite sa svojim partnerom, decom ili drugim osobama. Mnogima je pomogao da donesu konačnu odluku, ali i da koriguju sporne stvari i osiguraju opstanak zajedničkog života.

Pošalji prijateljima
Podrška