Grupovina
Edukacija

Najbrži put do posla u avio industriji!

Ističe: 17.09.
Upis treće generacije Aviation Collegue-a je u toku… Za dva i po meseca obuke zakoračite u svet “letenja”! Očekuje vas posao u avio kompanijama, turističkim agencijama... Ili sopstvenoj firmi! Cena škole koju plaćate je simbolična, obzirom na mogućnosti koje vam se otvaraju!
ponuda je istekla
Ponuda uključuje
  • Tri meseca obuke u Aviation College-u
  • Dobijaju se tri sertifikata:
  • Galileo sertifikat stepen I
  • Delta Generali sertifikat za prodaju putnih osiguranja
  • Globalni sertifikat sa diplomskom ocenom
Izaberi
46.000 din
58.970 din. 22% popusta
kupljeno: 8
Fly Fly Academy
Bulevar Mihaila Pupina 10v /110
Beograd
011 313 28 39
email: office@flyflyacademy.com


Prvi I jedini privatni centar za obuku kabinskog osoblja u regionu sa evropskom licencom. Diploma kabinskog osoblja FLY FLY Akademije predstavljaće validnu potvrdu znanja, veština, vrednosti i iskustva stečenih tokom obuke . Svakome ko poseduje ovakvu diplomu, prilikom apliciranja za posao, obezbediće znatnu prednost u odnosu na ostale kandidate. Diploma Kabinskog osoblja odobrena je od strane Direktorata civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije a uskladjena je sa ratifikovanim medjunarodnim ugovorima i po evropskim standardima.
  • Možeš kupiti jedan kupon za sebe i jedan kao poklon
  • Po dobijanju kupona potrebno je javiti se ponuđaču zbog upisa
OČEKUJE VAS:

Stručna nastava eminentnih stručnjaka, stalnih i gostujućih predavača,

Galileo škola rezervacija,

Obuka za putna osiguranja,

Praktična nastava u turističkim agencijama,

Praksa na aerodromu Nikola Tesla,

Stručna nastava u Muzeju vazduhoplovstva,

Obilazak pilotske škole,

Obilazak i upoznavanje sa avio kompanijama,

I još mnogo toga…

Kako počinje druženje... ?

Vrlo jednostavno, dovoljno je na prapočetku ove priče da postoji velika želja i ljubav prema avijaciji, jer to je motiv koji svima savetujemo da ukoliko ga imaju, elegantno i sa lakoćom se prepuste ostvarenju svojih snova. Put nije lak, zahteva dosta učenja, visok stepen kreativnosti, obavezno sadrži timski rad i od kandidata zahteva upućenost jedne na druge. Ukoliko smatrate da ste svesni sebe i svojih želja, tada je još samo potrebno da imate srednjoškolsko obrazovanje i istupanje u svet avijacije može da krene. Takodje, vaša je dužnost, ukoliko zaista nameravate da se vinete u nebo, da engleski jezik savladate na uobičajeni način jer će tada i iskorak u svet vazduhoplovnog engleskog jezika zahtevati samo mali dodatni napor.

Nešto o kursevima...

Kursevi koje smo pripremili za vas u našoj školi su raznoliki. Stoje vam na raspolaganju komercijalni kursevi za budući rad u komercijali vazdušnog saobraćaja (commercial operations) i kursevi zemaljskog opsluživanja vazduhoplova (ground operations). Naš zadatak biće da vas obučimo za sva ona zanimanja bez kojih avion ne može ni da poleti, ni da sleti. Iz ovoga jasno proizilazi da će vaš zadatak po završetku našeg kursa u avioindustriji biti prodaja usluge letenja avionom ili zemaljsko opsluživanje aviona (što uključuje kompletnu proceduru prihvata i otpreme putnika, ukrcavanja i iskrcavanja putnika, prtaljaga ili robe, briga o opremljenosti aviona za svaki let, od osvežavajućih napitaka, hrane, časopisa, duty-free artikala i neophodne opreme)... A za one koji bi baš bukvalno da se vinu nebu pod oblake predvideli smo kurs za kabinsko osoblje ili kako postati prava stjuardesa koja će izmedju svih dužnosti na vazduhoplovu deliti putnicima osmeh, lepu reč, poneku korisnu informaciju i posluženje.

Nešto o predmetima...

Na našim kursevima imaćete prilike da se upoznate, savladate i položite sledeće predmete:

Istorija vazduhoplovstva: Svaka društvena aktivnost ima svoju istoriju. Prirodno je da na samom početku kursa budete upoznati sa kratkom, ali zanimljivom istorijom vazduhoplovstva koja je tek napunila nešto više od 100 godina.

Vazduhoplovni propisi: Razvoj modernog vazduhoplovstva ima relativno kratku istoriju. Brz razvoj vazdušnog saobraćaja nametao je potrebu za pravnim regulisanjem odnosa izmedju učesnika u vazdušnom saobraćaju i uslova pod kojima se vazdušni saobraćaj odvija. Ovaj predmet upoznaće vas sa nizom pravnih regulativa, čiji prevashodni zadatak nije da zakomplikuju život prosečnog letača, već da pod konac srede niz medjuljudskih, medjukompanijskih i medjudržavnih odnosa u složenom vazduhoplovnom svetu.

Postupci u vanrednim situacijama: Kad stvari krenu nizbrdo, a situacija počne da izmiče kontroli, prestaje i uloga predusretljivosti i diskretnosti... Tada nastaje dužnost svih u avijaciji koja se može opisati kao granica izmedju srećnog ishoda i katastrofe i izmedju zdravog razuma i panike.

Prodaja vazduhoplovne usluge: Osnovni smisao postojanja svake avio kompanije jeste prodaja osnovnog proizvoda, a to je vazduhoplovna usluga. U savremenom civilnom vazduhoplovstvu prodaja se više ne svodi na sedenje u luksuznim i reprezentativnim predstavništvima kompanija, već na umešnost i preduzimljivost u ponudi najrazličitijeg spektra pogodnosti i povoljnosti kod kupovine avio karata kao i ponudi luksuza koje pruža većina avio prevozilaca, sve u zavisnosti od potreba i mogućnosti svakog putnika.

Vazduhoplovni engleski jezik: Kako esperanto nije imao tu sreću da zavlada svetom, engleski jezik je apsolutni vladalac bar kad je o vazduhoplovstvu reč. Pa ako već ne možemo da ga pobedimo, pridružimo mu se-ako mislimo da radimo u avioindustriji mirne savesti.

Putničko osiguranje: Kako približiti klijentima istinsku potrebu za putnim osiguranjem i realizovati ga na najkvalitetniji način.

... i još mnogo toga što ćete biti u prilici da saznate i naučite na našim kursevima!

Tok obuke...

Obuka na našim kursevima, poput obuke za većinu drugih manipulativnih zanimanja, sastoji se iz teorijskog i praktičnog dela. Teorija je, dobrim delom, pokrivena stručnom literaturom i interaktivnim radom sa kandidatima na samoj nastavi. O praksi će brinuti instruktori praktične nastave, kroz niz praktičnih vežbi kao i instruktori kabinskog osoblja u avionu na zemlji i avionu u vazduhu.

Pošalji prijateljima
Podrška