Grupovina
Edukacija

Dopisni kurs natalne astrologije

Ističe: 09.08.
Učite iz fotelje, pohađajte dopisni tečaj astrologije i postanite profesionalni astrolog. Otkrijte tajne online učenja i prijavite se na dopisni kurs Natalne astrologije... Odvojite neko vreme i za dva meseca završite dopisni kurs osnovnog ili naprednog nivoa natalne astrologije sa čak 67% popusta.
ponuda je istekla
Ponuda uključuje
  • Dopisni kurs natalne astrologije (osnovni ili napredni nivo)
Izaberi
2.000 din
6.000 din. 67% popusta
kupljeno: 8
Ultra Nova Wellness
Save Kovačevića 3, stan 5
Novi Sad
060 767 11 74
069 778 761
email: jovanboj@yahoo.com
web: http://ultranova.rs


Ultra Nova Welness organizuje različite kurseve za odrasle pomoću kojih ćete steći puno znanja i prakse kako biste bili sposobni za samostalno obavljanje posla u oblasti koju odaberete. Da li ste vi među onima koji traže posao od kojeg bi mogli da žive? Ili imate posao, ali od njega ne zarađujete onoliko koliko biste želeli? Ukoliko imate interesovanja za neke od oblasti koja obrađuje "Ultra Nova", razmislite o tome da ta interesovanja unovčite. "Ultra Nova" organizuje školu astrologije, školu joge, zanatske kurseve kao što su kurs kozmetike lica, kurs za manikir i pedikir, kurs nadogradnje noktiju i kurs šminkanja. Proširite svoja znanja i učite od najboljih stručnjaka nakon čega ćete dobiti sertifikat koji vam je potreban da sami započnete novi posao.
  • Lekcije se šalju jednom nedeljno, na kraju nedelje ili po dogovoru Ukupan fond: 24 lekcija u 8 dopisnih predavanja Trajanje kursa je 2 meseca Prijavljivanje na kurs na 060 767 11 74 ili 061 244 60 32 ili na mail jovanboj@yahoo.com
Pošalji prijateljima
Podrška