Grupovina
Roba

Dr Colić kreme

Ističe: 19.08.
Kolekcija "Dr Colić Therapy" nastala je kao rezultat bogatog iskustva u formulisanju i izradi kozmetičkih preparata. Praćenje savremenih trendova u oblasti fitofarmacije, omogućio je izbor najbolje kozmetički aktivne supstance ili kombinacije supstanci za postizanje željenog efekta.
ponuda je istekla
Ponuda uključuje
  • Dnevne kreme sa hijaluronskom kiselinom, Dr Colić
  • Paket od 12 pakovanja
  • Zapremina jednog pakovanja: 50ml
Izaberi
13.800 din
20.400 din. 33% popusta
kupljeno: 1
Ponuda uključuje
  • Noćne kreme sa hijaluronskom kiselinom, Dr Colić
  • Paket od 12 pakovanja
  • Zapremina jednog pakovanja: 50ml
Izaberi
15.000 din
22.200 din. 33% popusta
kupljeno: 1
  • Iskoristi od 17. avgusta do 15. septembra 2012. godine
  • Sa sobom ponesi broj kupona i ličnu kartu
Dnevna krema

Dnevna krema Dr Colić Beauty Therapy, namenjena je za tretman kože preko dana i kao podloga za šminku. Odlozite lifting.

Krema Dr Colić Beauty Therapy za dnevnu negu bazirana je na hijaluronskoj kiselini inkorporiranoj u emulzijama male gustine i meke konzistencije koje koža odlično upija. Molekuli hijaluronske kiseline su ključni u procesu starenja kože i odgovorni za njenu elastičnu i potpornu funkciju. Redovnom lokalnom primenom na kožu lica i vrata, popunjava upalo vezivo i obezbeđuje dobru hidrataciju.

Noćna krema

Noćna krema Dr Colić Beauty Therapy nanosi se uveče, na dobro očišćenu kožu lica i vrata, blagom masažom, kružnim pokretima. Tokom noći prodire duboko u Vašu kožu, pokreće procese sinteze sopstvenih proteina odgovornih za popunjavanje vezivnog tkiva.

Krema Dr Colić Beauty Therapy za noćnu negu bazirana je na hijaluronskoj kiselini inkorporiranoj u emulzijama male gustine i meke konzistencije koje koža odlično upija. Molekuli hijaluronske kiseline su ključni u procesu starenja kože i odgovorni za njenu elastičnu i potpornu funkciju. Redovnom lokalnom primenom na kožu lica i vrata, popunjava upalo vezivo i obezbeđuje dobru hidrataciju.

Pošalji prijateljima
Podrška