Grupovina
Lepota i zdravlje

3 u 1 - kavitacija, masaža i vakum!

Ističe: 04.09.
Donosimo vam tretmane pomoću kojih ćete u svega nekoliko koraka postići izvrsne rezultate! Uverite se i sami u njihovu delotvornost!
ponuda je istekla
Ponuda uključuje
  • 5 tretmana ultrazvučne kavitacije sa anticelulit ručnom masažom i vakuumom
Izaberi
2.000 din
12.000 din. 84% popusta
kupljeno: 18
Frizersko kozmetički salon "Maya"
KOSOVSKA 1
Novi Sad
065 587 85 48


Frizersko-kozmetički salon "Maya" se nalazi na Trgu Republike br 11. Brigu o vašoj lepoti prepustite ljubaznom i stručnom osoblju koje će vaše tretmane i boravak učiniti ugodnim i delotvornim. Salon "Maya" nudi veliki broj usluga: od nege lica i tela, preko depilacija, manikira i pedikira do masaža i frizerskih usluga. Dođite i posetite nas!
  • Kupon iskoristiti do 01. novembra 2013. godine
  • Obavezno zakazivanje pad dana unapred
  • Radno vreme: od ponedeljka do subote od 09 do 20 sati
  • Sa sobom poneti odštampan kupon i ličnu kartu
Kavitacija

Ultrazvučna kavitacija je brz i bezbolan metod otklanjanja masnih ćelija bez hiruške intervencije. Specifična ultrazvučna frekvencija pretvara čvrste masne ćelije u tečne i time omogućava njihovo lakše izbacivanje iz organizma. Kavitacija odnosno liposukcija bez hirurškog zahvata je moćni alat koji garantuje rezultate u oblikovanju ljudskog tela na bezbedan, efikasan i trajan način. Fenomen kavitacije na određenoj frekfenci ultrazvuka uništava masne ćelije. Nakon razaranja masnih ćelija, masnoća u obliku triglicerida odlazi u intersticijsku (međućelijsku) tečnost, gde se pomoću enzimske aktivnosti deli na glicerol i više masne kiseline. Glicerol odlazi u krv, a više masne kiseline u jetru, gde se metabolizuju, kao i masnoća koju unosimo hranom. Energija ultrazvučnog talasa se tokom tretmana koncentriše na tačno određenu dubinu u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje masnih ćelija pri čemu površina kože, mišići, živci i tetive ostaju netaknute. Nakon zahvata površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon tretmana, te se stoga možete odmah vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Kavitacijom se postiže preoblikovanje lokalizovane masnoće (stomak, kolena, bokovi, zadnjica, ruke), smanjenju naslaga celulita, reaktivacija lokalne cirkulacije i ishrane kože, poboljšanju kvaliteta kože i vezivnog potkožnog tkiva.

Pošalji prijateljima
Podrška