Grupovina
Edukacija

Kurs knjigovodstva

Ističe: 20.09.
Ulaganje u sebe je uvek dobra investicija. Pogotovo ako može povećati mesečni prihod. Grupovina i KGB finance ti omogućavaju da, bilo gde da se nalaziš, postaneš knjigovođa sa sertifikatom.
ponuda je istekla
Ponuda uključuje
  • Online kurs knjigovodstva u trajanju od 5 nedelja
  • Sertifikat kao dokaz stručne osposobljenosti za samostalno vođenje poslovnih knjiga
Izaberi
8.000 din
18.000 din. 56% popusta
kupljeno: 8
KGB finance doo
Ustanička 189/4a (TC Konjarnik)
Beograd
011 347 05 19
065 419 10 02
email: office@kgbfinance.rs
web: http://kgbfinance.rs


KGB finance je preduzeće za računovodstvene poslove, poslove kontrole i savetodavne poslove u vezi sa porezom, kao i izvođenje knjigovodstvene obuke. Kgb finance je za pet godina postojanja postala apsolutni lider po kvalitetu obuke i broju uspešno edukovanih knjigovodstvenih kadrova u Srbiji. Njihov sertifikat je prepoznatljiv na širokom tržištu knjigovodstvenih kadrova.

Podigni samopouzdanje! Postani pravi knjigovođa!
  • Kad dobiješ kupon, a najkasnije 5 dana od dobijanja kupona, kontaktirati ponuđača radi formiranja grupe i početka kursa
  • Broj telefona za prijavu i informacije 347 05 19 ili 065 419 10 02
  • Grupa kreće sa učenjem kada se prijavi 5 kandidata
  • Svaka sledeća grupa se formira po prijavi 5 kandidata
  • Prilikom prijave dostaviti kupon ili broj kupona
Plan obuke:

Obuka se obavlja kroz tri etape:

I. Nastavna faza;

II. Ispit i

III. Edukativna praksa.

I. NASTAVNA FAZA se uči kroz nekoliko koraka:

1) Sa nastavnom temom kandidat se upoznaje pomoću PREZENTACIONOG MATERIJALA čime ovladava neophodnim teorijskim znanjima koja će koristiti za naredni praktični deo obuke.

2) U praktičnom delu se kroz zadatu knjigovodstvenu ispravu objašnjava RUČNA EVIDENCIJA i knjiženje u računovodstvenom softveru BILLANS. Ručna evidencija se sprovodi popunjavanjem svakog pojedinačno potrebnog obrasca.

3) Sličan postupak se sprovodi objašnjenjima rada koristeći softver BILLANS.

4) Naredni korak su ZADACI ZA SAMOSTALAN RAD. Na osnovu knjigovodstvenog dokumenta treba izvršiti potrebna knjiženja kako u ručnoj evidenciji, tako i u programu BILLANS. Nakon 48 sati (koliko je dozvoljeno vreme za izradu zadataka) kandidat može pogledati rešenja kroz popunjene obrasce, uporediti ih sa svojim radom i eventualne nedoumice razrešiti pomoću pisane korespondencije, Skype-a, Teamviewer-a, ili nekog drugog alata sa predavačem.

Takođe, nakon završetka rada u BILLANS-u izvršiće se provera i podrška za rad od strane predavača.

II. ISPIT se organizuje 7-10 dana po završetku nastavne faze. Polaže se ručno i prati se od strane predavača pomoću Skype-a.

III. Nakon položenog ispita sledi EDUKATIVNA PRAKSA vođenjem poslovnih knjiga privrednih subjekata sa kojima KGB finance ima zaključen ugovor o vršenju knjigovodstvenih usluga. Praksa traje neograničeno, odnosno do kada kandidat misli da je dostigao zadovoljavajući stepen obučenosti za samostalan rad u knjigovodstvu.

Pošalji prijateljima
Podrška