Grupovina
Roba

Proizvodi od himalajske kristalne soli

Ističe: 02.10.
Kupovinom vaučera za 100 din ostvarujete 50% popusta na kupovinu proizvoda od himalajske kristalne soli - prirodna so za kupanje (bez arome), aromatizovana so za kupanje, himalajska kuhinjska so (jodirana) i jastučići soli različitih dimenzija.
ponuda je istekla
Ponuda uključuje
 • Jedan od sledećih proizvoda:
 • Himalajska kuhinjska so (jodirana) - 1kg
 • Aromatizovana so za kupanje (u staklenoj tegli) - 1kg (arome eukaliptus-menta, cimet-citrusi, lavanda)
 • Prirodna so za kupanje u celofanskoj ambalaži (bez arome) - 1kg
 • Jastuče soli - oblog soli (dimenzije 8x22cm)
 • Jastuče soli (dimenzije 20x20cm)
Izaberi
100 din
kupljeno: 41
Slana soba Galasal
Braće Ribnikar 17, lokal 2
Novi Sad
021 63 99 890
email: galasal.slanasoba@gmail.com
web: http://www.galasal-slanasoba.com/prodavnica.htm


CAM-CAD studio, naša porodična firma koja se bavi uvozom,proizvodnjom i prodajom proizvoda od HIMALAJSKE KRISTALNE SOLI, koji vam na potpuno prirodan način omogućavaju da živite zdravije. Raduje nas što možemo da se pohvalimo činjenicom da smo PRVI koji su doveli ove proizvode u Srbiju. Svuda u svetu ovi proizvodi se koriste u svakodnevnoj upotrebi i vrlo su popularni proteklih već 10 godina , a od sada su zahvaljhujući nama dostupni i na našem tržištu. U želji da Vam što bolje približimo kvalitet naših proizvoda dovoljno je reći da se radi o posebnoj vrsti izuzetno hemijski bogatog kristala, poreklom iz Pakistana, za koji su nemački naučnici Peter Ferera i Barbara Hendel naučnim ispitivanjima u laboratoriji u Gracu utvrdili da poseduje čak 84 hemijska elementa u tragovima.Fiziološki rastvor načinjen od ove soli ima potpuno isti hemijski sastav kao medjućelijska tečnost u ljudskom organizmu. Prastari recepti,sada dostupni i Vama, uz pomoć kojih se na vrlo lak način održava ravnotežno stanje našeg tela deluju zapanjujuće i okrepljujuće već nakon prvog konzumiranja a konzumiranje himalajkse kristalne soli u redovnoj ishrani ima iznenadjujuć efekat na snižavanje krvnog pritiska, jer za razliku od obične kuhinjske soli ne dovodi do povećanja Na i K u organizmu a samim tim i do povećanja krvnog pritiska .
 • Kupon važi za jedan proizvod
 • Preuzimanje na adresi Braće Ribnikar 17, lokal 2
 • Za kupce van Novog Sada moguća dostava na kućnu adresu na teritoriji Srbije
 • Isporuka za ostale gradove putem pošte o trošku kupca
 • Ukoliko ste izabrali da vam se proizvodi šalju poštom na kućnu adresu, pozovite broj 021 63 99 890 radi dogovora oko isporuke
 • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 10 do 20 i subotom od 09 do 14 sati
 • Sa sobom ponesi kupon i ličnu kartu
Cenovnik

Redovne cene proizvoda:

Himalajska kuhinjska so (jodirana) - 1kg - 1.140 din

Aromatizovana so za kupanje (u staklenoj tegli) - 1kg - 1.250 din

Prirodna so za kupanje u celofanskoj ambalaži (bez arome) - 1kg - 800 din

Jastuče soli - oblog soli (dimenzije 8x22cm) - 950 din

Jastuče soli (dimenzije 20x20cm) - 1.150 din

Sa Grupovina kuponom ostvarujete 50% popusta na ove cene.

O proizvodima

Himalajska kuhinjska so (fina jodirana) - Vekovima se so koristi kao narodni lek za otklanjanje raznih zdravstvenih problema. Podsticanje cirkulacije, snižavanje krvnog pritiska i uklanjanje toksina iz tela kao što su teški metali samo su deo mnogih prednosti himalajskog kristala soli.Kristali soli su povezani sa 84 mineralna elementa i stvaraju harmoničnu celinu. To znači da energiju koju sadrže minerali, telo u potpunosti može da iskoristi. Ti kristali su puni života. Vaše telo apsorbuje magnezijum, kalcijum, kalijum, gvožđe i jod dobijen od slanih kristala na potpuno prirodan način.

So za kupanje (aromatizovana)- 100% prirodna, 100% čista. Namena: kupke, pedikir, piling,aromatherapy

So za kupanje (bez arome) - So za kupanje je dobar vid intenzivne detoksikacije, mineralnih unosa, nege kože i stvarno jedinstveni način da oslobodite stresa, tereta i prepustite stvarnom uživanju.

Potreban vam je minimalan rastvor, odnosno na 100 l vode 1 kg soli za kupanje. Što je veća koncentracija soli, tj. što se više soli rastvori u vodi, veći je efekat. Koristi se i kao slana kupka za stopala, kao i protiv gljivica, psorijaze i ekcema.

Jastuče soli - Oblozi mogu da se koriste topli ili hladni. Na bolnom mestu se drže oko 20 minuta. Zagrevanje je na temperaturi 50-60°C za 10-12 minuta u rerni. Ne koristiti mikrotalasnu za grejanje. Kristali soli dugo zadržavaju toplotu, ali obavezno proverite temperaturu tokom grejanja kako se ne bi ispekli. Topli oblozi su dobri za bol u leđima, bol u zglobovima, glavobolju, menstrualni bol

Na isti taj način obloge možete koristiti I hladne. Jastučić stavite da stoji pola sata u zamrzivaču, a zatim ga stavite na bolno mesto. Hladni oblozi su dobri za istegnuća, modrice, uganuća

Pošalji prijateljima
Podrška