Grupovina
Lepota i zdravlje

Stomatološka usluga po izboru

Ističe: 01.10.
Čuvajte zube, sačuvaćete i ceo organizam. Grupovina vam to omogućava sa popustom već od 75%.
ponuda je istekla
Ponuda uključuje
 • Kiretaža paradontalnog džepa
Izaberi
450 din
2.000 din. 78% popusta
kupljeno: 187
Ponuda uključuje
 • Ponuda uljučuje jednu od sledećih usluga:
 • Popravku zuba belom plombom ili zamena sive plombe belom
 • Ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba
Izaberi
500 din
2.000 din. 75% popusta
kupljeno: 187
Kruna Dent
Vukice Mitrović 62 (kod DZ Vračar)
Beograd
011 244 71 02
060 557 78 86
email: krunadent@gmail.com
web: http://zubarivracar.rs


Stomatološka ordinacija Kruna Dent nalazi se u mirnom delu Vračara, u neposrednoj blizini Doma Zdravlja i Beogradskog Dramskog Pozorišta. U prijatnom ambijentu stomatološke ordinacije Kruna Dent, pacijenti sa osmehom dolaze i odlaze. Materijali, lekovi i aparati koje koriste su vrhunskog kvaliteta pa nema potrebe da brinete da li će vam plomba trajati samo jedno leto. Sve intervencije su potpuno bezbolne, tako da pored toga što se trude da očuvaju lepotu vašeg osmeha i što je najvažnije zdravlja vaših usta i zuba, čine i da vam svaka poseta ostane u prijatnom sećanju. Saradnici stomatološke ordinacije Kruna Dent su stručnjaci svih oblasti stomatologije, tako da na jednom mestu možete imati kompletnu uslugu.
 • Sa sobom ponesi vaučer i ličnu kartu
 • Radno vreme ordinacije od 12 do 19 sati
 • Zakazivanje unapred, a najkasnije 5 dana pre roka za iskoristivost kupona - 244 71 02 i 060 557 78 86
 • Ukoliko zakažete, a ne možete da stignete, otkažite vaše prisustvo najkasnije dva dana pre zakazanog termina
 • Rok iskoristivosti kupona je 60 dana
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupona, kupon nije moguće koristiti
 • Zubi koji su lečeni u drugim ordinacijama nije moguće plombirati u ordinaciji Kruna Dent
 • U cenu ne ulazi lečenje zuba
Ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje

Ultrazvučno uklanjanje zubnog kamenca je potpuno bezbolna metoda uklanjanja tvrdih naslaga sa zuba koje se ne mogu ukloniti običnim pranjem zuba četkicom. Postupak je brz i efikasan i potrebno je da se obavlja redovno kako bi zubi ostali lepi i zdravi. Nakon ultrazvučnog uklanjanja kamenca vrši se poliranje zuba pastama kako bi površina zuba postala čista, glatka i manje podložna stvaranju kamenca. Poliranje zuba se vrši upotrebom specijalne abrazivne paste i rotirajuće četkice nakon čega zubi postaju 3-4 nijanse belji a pritom ne nastaju nikakva oštećenja zubne gleđi. Na ovaj način se uklanjanjaju razne diskoloracije i mrlje sa površine zuba, zaostale i mekše zubne naslage čime se sprečava taloženje bakterija i štite zubi od karijesa i neprijatnih oboljenja desni.

Popravka zuba

Popravka zuba neophodna je kada nastane neki problem na zubima. Ako vam se javi oštar bol u zubima verovatno je u pitanju karijes koji mora da se leči inače će u protivnom trajno da ošteti zube. Nelečeni karijes dovodi i do ispadanja zuba. Bol u zubima može da se javi sam od sebe, na dodir ili čak na promene toplo hladno. Ako prilikom unosa hrane ili pića osetite bol u zubima, verovatno je u pitanju pokvaren zub. Tada odmah morate kod zubara kako bi se pristupilo lečenju.

Pokvareni zubi nisu samo estatski problem već mogu da izazovu mnoge druge bolesti. Popravka zuba obavlja se uz pomoć lokalne anestezije najčešće kratko traje i što je najvažnije, bezbolna je. Kada se karijes ukloni postavlja se plomba. Kada se popravi zub nanosi se plomba koja se prilagođava boji zuba. Plombe se izrađuju od veoma kvalitetnih materijala koji su dugotrajni i koji vremenom ne menjaju boju. Karijes je jedno od najčešćih oboljenja zuba i ukoliko se ne otklonina vreme može se iskomplikovati.

Kiretaža paradontalnog džepa

Obrada parodontalnih džepova je terapijski zahvat kojim odstranjujemo sva patološki izmenjena tkiva parodoncijuma. Kako se u toku obrade parodontalnog džepa odgovarajućim kiretama odstranjuje i patološki izmenjeno tkivo gingive, to se ovaj zahvat naziva kiretaža parodontalnog džepa.

Pošalji prijateljima
Podrška