Grupovina
Bebe & Ljubimci

FABER CASTELL
BUDILNIK GOOD MORNING

Detinstvo uz kreativne setove! Pružite svom detetu kvalitetno odrastanje i podstaknite ga da razvija svoju maštovitost i da stvara nove ideje. Odaberite neki od Faberer Castell setova koji se proizvode od netoksičnih supstanci i pružaju sigurnost Vašoj deci.
ponuda je istekla
Ponuda uključuje
  • Faber Castell kreativna igra za decu - budilnik Good Morning
  • Set sadrži: keramički sat budilnik (dimenzije 171x192x90mm), boje za keramiku na bazi vode sigurne za decu, umetničku četkicu za bojenje, lepak, cirkone
  • Razvija mototriku deteta kroz bojenje, sklapanje i lepljenje
  • Za decu iznad 7 godina
Izaberi
695 din
960 din. 28% popusta
Amphora d.o.o.
Bulevar Vojvode Mišića 10, Magacin Jugošpeda (pored Home Centra)
Beograd
011.3691.153
email: podrska@grupovina.rs
web: http://grupovina.rs/


Kompanija "Amphora" osnovana je 1990. godine. Danas je jedna od vodećih firmi koja se bavi uvozom, izvozom i distribucijom kancelariskog i školskog materijala, kompjuterske opreme, kao i gift programa na teritoriji Srbije. Kvalitet proizvoda i usluga, lakoća poručivanja, brza i efikasna isporuka, kao i kvalitet u svim domenima poslovanja i dalje je glavna odlika poslovanja ove firme. Stalnim napretkom, razvojem i unapređenjem programa, teže da pod jednim krovom objedine sve što je potrebno savremenom poslovnom čoveku. Radno vreme je radnim danima od 7 do 16 časova, subotom od 7 do 14 časova (magacin).
Tik-tak - ukrasi neodoljivi budilnik. Izrazi svoju kreativnost i dekoriši budilnik uz pomoć palete boja, na željeni, jedinstveni način. Dodaj i šljokice za sjaj i neka te svako jutro budi zvuk unikatnog, šarmantnog budilnika.
Poruči telefonom, plati pouzećem
Telefon: 011.260.29.72
Radno vreme call centra je radnim danom od 9 do 17 h
Pošalji prijateljima
Podrška