Grupovina

Budimpešta - Sent Andreja

Budimpešta, Mađarska

Ističe: 24.12.2012.

Za jedno noćenje i dva dana u glavnom gradu Mađarske nije vam potrebno mnogo stvari: lagana torbica i dobro raspoloženje. Provedite nezaboravno vreme u gradu bogate istorije koja kroz vekove samo menja svoj oblik: kroz ulice, trgove, dvorce, palate, muzeje, fasade...

Broj osoba: 1
Broj noćenja: 1
 • Jedno noćenje sa doručkom u hotelu kategorizacije 3* sa doručkom (švedski sto)
 • Smeštaj u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama
 • Usluge vodiča
 • Troškove organizacije putovanja
 • Prevoz udobnim turističkim autobusom
 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Šta nam se sviđa

  • AquaWorld Ramada Resort - ako nećete u Sentadreju možete na kupanje
  • Ne morate da uzimate slobodne dane da biste putovali
  • Fantastična sniženja u tržnim centrima (Ikea Arena plaza, West end, Campona) posebno tokom božićnih praznika
  • Odlazak van zemlje na vikend i osmeh na poslu u ponedeljak :)
  • Ribarske kule - građevina koja podseća na dvorce iz Diznijevih bajki
  • Prilika za šoping u ulici Vaci

  Šta treba znati

  • Uz kupon cena aranžmana je 29 €
  • Termini polaska:
  • 12. januar 2013
  • 26. januar 2013
  • 09. februar 2013
  • 23. februar 2013
  • Iznos od 29€ plaćate agenciji uplatom na žiro račun u više rata
  • Dinamiku plaćanja dogovarate sa agencijom
  • Poslednja rata mora biti uplaćena najkasnije 15 (radnih) dana pre polaska
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Uz ovu ponudu važe "Uslovi korišćenja turističkih ponuda"

  Detalji putovanja

  Program puta

  Program putovanja:

  1. DAN- BEOGRAD Polazak autobusa u 05.00 časova sa parkinga u Beogradu . Vožnja preko, Novog Sada, Subotice i Segedina sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Budimpeštu u popodnevnim časovima. panoramsko razgledanje grada(Trg Heroja, Andraši bulevar, Opera, Baletski institut, Ruzveltov trg, lančani most Sečenji, Ribarski bastioni, crkva Sv. Mateje, Citadela, kraljevski dvorac, most Eržebet, ulica Vaci). Smeštaj u hotel. U večernjim časovima mogućnost organizovanja Fakultativnog krstarenja Dunavom. Noćenje

  2. DAN BUDIMPEŠTA - SENT ANDREJA : Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativno: Odlazak u Sent Andreju. Obilazak Trga Vuka Karadžića, Požarevačka i Beogradska crkva, kuća Jakova Ignjatovića, krst Cara Lazara, muzej Srpske Pravoslavne crkve, Trgovački trg. Povratak u Budimpeštu. Slobodno vreme do 18:00 kada je predviđen polazak za Srbiju. Očekivani dolazak u Beograd oko ponoći.

  Aranžman obuhvata:

  Prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti)

  Smeštaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama Ili trokrevetnim sobama, na bazi jednog noćenja sa doručkom (www.atlashotelbudapest.com ; www.tulipinnbudapestmillennium.com; www.hunor-hotel.com )

  Usluge vodiča pratioca za vreme trajanja aranžmana

  Troškove organizacije putovanja

  Aranžman ne obuhvata:

  Lične troškove putnika

  Fakultativne obilaske: krstarenje Dunavom 15€ , izlet u Sent Andreju 10€,

  Međunarodno zdravstveno osiguranje

  Smeštaj:

  Hotel "Atlas" 3*

  Hotel pripada hotelskom lancu "Mellow Mood". Nalazi se u centru Budimpešte. Sve sobe u "Atlas City" hotelu imaju individualno podesivi klima uređaj. Glavni bar u holu nudi osveženje 24 sati dnevno.

  Atlas City Hotel je u centru Budimpešte, udaljen je samo 500 metara od Blaha Lujza tér (najbliža metro stanica) i 1 km od železničke stanice Keleti.

  Tulip Inn 3*

  Hotel Tulip Inn se nalazi u blizini metro stanice Nagyvarad Ter. Do centra grada se metroom stiže za manje od 10 minuta. Smeštaj je u standardnim sobama. Svaka soba ima kupatilo, telefon, SATTV, mini bar, internet pristup i klima uređaj.

  U zavisnosti od broja prijavljenih putnika i raspoloživosti kapaciteta hotela putnici će biti smešteni u jedan od dva ponuđena hotela.

  Uslovi korišćenja turističkih ponuda

  Nakon kupovine dužni ste da se najkasnije u roku od dva dana javite Organizatoru putovanja, odnosno Organizatoru smeštaja (noćenje u hotelu, apartmanu, vili, salašu i sl.) radi rezervacije željenjog termina. U slučaju da putujete preko Organizatora putovanja potrebno je da sklopite i ugovor o putovanju.

  Kontakt telefon Organizatora putovanja odnosno Organizatora smeštaja se nalazi na dobijenom kuponu. Ukoliko iz nekog razloga niste dobili e-mail sa kuponom, Vaš kupon možete preuzeti na sajtu grupovina.rs, u sekciji Kuponi ili nas kontaktirajte na podrska@grupovina.rs i mi ćemo Vam pomoći da nađete Vaš kupon.

  Ukoliko se ne javite i ne potpišete ugovor sa Organizatorom putovanja, odnosno ne rezervišete smeštaj kod Organizatora smeštaja u gore datom vremenskom intervalu smatraće se da ste odustali od putovanja. U tom slučaju Grupovina zadržava pravo na 20% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona. Ukoliko odustanete od putovanja 5 dana pre polaska, u toku ili nakon završetka putovanja, Grupovina zadržava pravo na 80% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona.

  Nakon potpisivanja ugovora sa Organizatorom putovanja važe opšti uslovi putovanja dati u članu 56. Zakona o turizmu („Sl. glasnik RS“ br. 36/2009 i 88/2010) i uslovi definisani u ugovoru Organizatora putovanja.

  Blue Travel World

  Trg Republike 1-3, Smederevo , Smederevo
  062 768 898
  026 672 120
  email: bluetravelsd@gmail.com
  web: http://www.bluetravel.rs


  "Blue Travel World" d.o.o. je turistička agencija iz Smedereva koja se veoma uspešno bavi organizacijom letovanja, zimovanja, grupnih putovanja, obilazaka gradova i banja, kao i rezervacijom i nabavkom avionskih karata. Poseduju licencu OTP 19/2014.
  Budimpešta
  Mađarska
  Pošalji prijateljima

  Uslovi korišćenja

  Nakon kupovine dužni ste da se najkasnije u roku od dva dana javite Organizatoru putovanja, odnosno Organizatoru smeštaja (noćenje u hotelu, apartmanu, vili, salašu i sl.) radi potvrde rezervacije. U slučaju da putujete preko Organizatora putovanja potrebno je da sklopite i ugovor o putovanju.

  Kontakt telefon Organizatora putovanja odnosno Organizatora smeštaja se nalazi na dobijenom vaučeru. Ukoliko iz nekog razloga niste dobili e-mail sa vaučerom, Vaš vaučer možete preuzeti na sajtu grupovina.rs, u sekciji Kupovine ili nas kontaktirajte na chat@grupovina.rs i mi ćemo Vam pomoći da nađete Vaš vaučer.

  Ukoliko se ne javite i ne potpišete ugovor sa Organizatorom putovanja, odnosno ne rezervišete smeštaj kod Organizatora smeštaja u gore datom vremenskom intervalu smatraće se da ste odustali od putovanja. U tom slučaju Grupovina zadržava pravo na 20% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona. Ukoliko odustanete od putovanja 5 dana pre polaska, u toku ili nakon završetka putovanja, Grupovina zadržava pravo na 80% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona.

  Nakon potpisivanja ugovora sa Organizatorom putovanja važe opšti uslovi putovanja dati u članu 56. Zakona o turizmu („Sl. glasnik RS“ br. 36/2009 i 88/2010) i uslovi definisani u ugovoru Organizatora putovanja.

  600 RSD

  Odaberi datum

  • Raspoloživi datumi

  Odaberi količinu

  Ukupno za plaćanje:

  0 RSD
  kupljeno: 186

  Imaš pitanje? Pozovi nas. 011.260.29.72

  Garancija kvaliteta

  Mi smo uvek sigurni u kvalitet ponude koje nudimo, kao i u naše partnere.

  Rezervacija termina

  Podatke za kontakt Organizatora putovanja ili Hotela možete naći na samom vaučeru nakon uplate.

  Mogućnost izbora

  Ponuda za destinaciju koja Vas intresuje nije trenutno aktivna na sajtu? Pozovite nas i potrudićemo se da za Vas što pre pronađemo najpovoljniju ponudu!

  Reklamacije Turističkih ponuda

  Posle svake kupovine imate mogućnost da odustanete ili zamenite vaučer. Da bi se Vaša reklamacija uvažila, potrebno je da nam se javite najkasnije 20 dana nakon dobijanja vaučera.

  Za pitanja i rezervacije možete nas pozvati svakog dana od 09. do 17. časova na broj 011.260.29.72, ili nas kontaktirajte putem e-maila na adresu: chat@grupovina.rs

  Podrška