Grupovina

Budimpešta

,

Ističe: 03.09.2012.

Za jedno noćenje i dva dana u glavnom gradu Mađarske nije vam potrebno mnogo stvari: lagana torbica i dobro raspoloženje. Provedite nezaboravno vreme u gradu bogate istorije koja kroz vekove samo menja svoj oblik: kroz ulice, trgove, dvorce, palate, muzeje, fasade...

Broj osoba: 1
Broj noćenja: 1
 • Jedno noćenje sa doručkom u hotelu kategorizacije 3* sa doručkom (švedski sto)
 • Smeštaj u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama
 • Usluge vodiča
 • Troškove organizacije putovanja
 • Prevoz udobnim turističkim autobusom
 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Šta nam se sviđa

  • AquaWorld Ramada Resort - ako nećete u Sentadreju možete na kupanje
  • Ne morate da uzimate slobodne dane da biste putovali
  • Fantastična sniženja u tržnim centrima (Ikea Arena plaza, West end, Campona) posebno tokom božićnih praznika
  • Odlazak van zemlje na vikend i osmeh na poslu u ponedeljak :)
  • Ribarske kule - građevina koja podseća na dvorce iz Diznijevih bajki
  • Prilika za šoping u ulici Vaci

  Šta treba znati

  • Termini polaska:
  • 14. septembar- rasprodato
  • 28. septembar - rasprodato
  • 19. oktobar - rasprodato
  • 12. oktobar - novi termin
  • 26. oktobar
  • 10. novembar
  • 17. novembar
  • 01. decembar
  • 15. decembar
  • Za rezervaciju potreban validan broj vaučera i broj pasoša (biometrijski)
  • Prvu ratu u iznosu od 700 dinara plaćate Grupovini nakon rezervacije kupona, a ostatak od 30€ plaćate agenciji uplatom na žiro račun u više rata
  • Dinamiku plaćanja dogovarate sa agencijom
  • Poslednja rata mora biti uplaćena najkasnije 15 (radnih) dana pre polaska
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Uz ovu ponudu važe "Uslovi korišćenja turističkih ponuda"

  Detalji putovanja

  Program putovanja

  Program putovanja:

  1.Dan     (petak)  Polazak iz Beograda sa parkinga ispred Sava centra u  23.30h, i Novog Sada sa parkinga kod hotela Sajam u 01.00sati. Noćna vožnja preko Horgoša i Segedina do Budimpešte…

  2. Dan (subota): Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Prepodnevni šoping u tržnom centru  Tesco. Panoramsko razgledanje grada: Nep Stadion, Trg Heroja, Andrasy BUlevar, Lančani Most, Eržabet Most, Citadela... Smeštaj u hotel.

  Nakon odmora odlazak za centar grada. Pešačka šetnja Vaci Ulicom, Srpskom Ulicom, obilazak Vorosmarty Trga, Poslastičarnice Žerbo, Bazilka Svetog Ištvana Slobodno vreme. Fakultativna vožnja brodom Dunavom sa šampanjcem u trajanju od 1sata. Povratak u hotel oko 22.00 sati. Noćenje.

  3.dan   (nedelja)     Doručak. Polazak za centar grada – parking kod restorana Matyas Pince. Slobodno vreme za individualne programe, ili fakultativni izlet do Sent Andreje (Vukova kuća, rodna kuća Jaše Ignjatovića, krst srpskog trgovačkog društva, Beogradska crkva…) Povratak za centar grada. Odlazak do Ribarskog bastiona na Budimskoj Polazak oko 15.30 sati za tržni centar Campona – Tropicarium. Šoping do popodnevnih časova. Povratak za Srbiju preko Segedina i Subotice. Dolazak oko 24 sata.

  Aranžman obuhvata:

  Prevoz udobnim turističkim autobusom

  Smeštaj u hotelu 3* na bazi 1 noćenja sa doručkom u 1/1, 1/2 ili 1/2+1 TWC

  Organizaciju i vođstvo puta.

  Aranžman ne obuhvata:

  Fakultativnu vožnju brodom, sa šampanjcem – 7,5 €

  Fakultativni izlet do Sent Andreje – 5 €

  Međunarodno putno osiguranje (266 din po osobi za 2 dana)

  Hotel:

  Hotel Canada: se nalazi u ulici Ken pored prigradske železničke stanice, preko koje ste dobro povezani sa starim gradskim jezgrom Budimpešte. Udaljen je 1,5 km od mosta Lađmanjoši i Palate umetnosti. Nudi besplatan bežični internet i parking sa obezbeđenjem. Bežični internet je besplatan u čitavom hotelu,erecepcija radi 24 časa, a sva javna mesta i sobe su nepušačke zone dok postoji prostor za pušače. Sve sobe u hotelu Canada Hotel Budapest imaju sopstveno kupatilo, TV sa ravnim ekranom, minibar i radni sto. Gosti mogu započeti dan doručkom u baru. U hotelu možete koristiti uslugu peglanja kao i ostavu za prtljag.

  Opšti uslovi korišćenja ponude

  Uslovi korišćenja turističkih ponuda

  Nakon kupovine dužni ste da se najkasnije u roku od dva dana javite Organizatoru putovanja ( Turistička agencija) odnosno Organizatoru smeštaja (noćenje u hotelu, apartmanu, vili, salašu i sl.) radi rezervacije željenjog termina. U slučaju da putujete preko Organizatora putovanja potrebno je da sklopite i ugovor o putovanju.

  Kontakt telefon Organizatora putovanja odnosno Organizatora smeštaja se nalazi na dobijenom kuponu. Ukoliko iz nekog razloga niste dobili e-mail sa kuponom, Vaš kupon možete preuzeti na sajtu grupovina.rs, u sekciji Kuponi ili nas kontaktirajte na podrska@grupovina.rs i mi ćemo Vam pomoći da nađete Vaš kupon.

  Ukoliko se ne javite i ne potpišete ugovor sa Organizatorom putovanja, odnosno ne rezervišete smeštaj kod Organizatora smeštaja u gore datom vremenskom intervalu smatraće se da ste odustali od putovanja. U tom slučaju Grupovina zadržava pravo na 20% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona. Ukoliko odustanete od putovanja 5 dana pre polaska, u toku ili nakon završetka putovanja, Grupovina zadržava pravo na 80% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona.

  Nakon potpisivanja ugovora sa Organizatorom putovanja važe opšti uslovi putovanja dati u članu 56. Zakona o turizmu („Sl. glasnik RS“ br. 36/2009 i 88/2010) i uslovi definisani u ugovoru Organizatora putovanja.

  Turistička agencija El Greco

  T.C PARISKI MAGAZIN
  Kralja Aleksandra 12 I sprat, lokal br.37, Novi Sad
  021/300 57 48
  021/300 58 30
  email: agencija.elgreco@gmail.com
  web: http://www.elgreco.rs/


  Turistička agencija “El Greco” se nalazi u Novom Sadu u ulici Kralja Aleksandra 12 I sprat, lokal br.37, Novi Sad Trude se da vam pruže najbolju uslugu kao i sve potrebne informacije za planiranje i realizaciju vašeg putovanja, jer vaš odmor i putovanje počinje onog trenutka kada dopustite sebi da pobegnete iz užurbanog ritma obaveza i prepustite se čarima putovanja. "El Greco" je uvek tu za vas, da se pobrine o svim sitnicama…

  Pošalji prijateljima

  Uslovi korišćenja

  Nakon kupovine dužni ste da se najkasnije u roku od dva dana javite Organizatoru putovanja, odnosno Organizatoru smeštaja (noćenje u hotelu, apartmanu, vili, salašu i sl.) radi potvrde rezervacije. U slučaju da putujete preko Organizatora putovanja potrebno je da sklopite i ugovor o putovanju.

  Kontakt telefon Organizatora putovanja odnosno Organizatora smeštaja se nalazi na dobijenom vaučeru. Ukoliko iz nekog razloga niste dobili e-mail sa vaučerom, Vaš vaučer možete preuzeti na sajtu grupovina.rs, u sekciji Kupovine ili nas kontaktirajte na chat@grupovina.rs i mi ćemo Vam pomoći da nađete Vaš vaučer.

  Ukoliko se ne javite i ne potpišete ugovor sa Organizatorom putovanja, odnosno ne rezervišete smeštaj kod Organizatora smeštaja u gore datom vremenskom intervalu smatraće se da ste odustali od putovanja. U tom slučaju Grupovina zadržava pravo na 20% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona. Ukoliko odustanete od putovanja 5 dana pre polaska, u toku ili nakon završetka putovanja, Grupovina zadržava pravo na 80% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona.

  Nakon potpisivanja ugovora sa Organizatorom putovanja važe opšti uslovi putovanja dati u članu 56. Zakona o turizmu („Sl. glasnik RS“ br. 36/2009 i 88/2010) i uslovi definisani u ugovoru Organizatora putovanja.

  700 RSD

  Odaberi datum

  • Raspoloživi datumi

  Odaberi količinu

  Ukupno za plaćanje:

  0 RSD
  kupljeno: 494

  Imaš pitanje? Pozovi nas. 011.260.29.72

  Garancija kvaliteta

  Mi smo uvek sigurni u kvalitet ponude koje nudimo, kao i u naše partnere.

  Rezervacija termina

  Podatke za kontakt Organizatora putovanja ili Hotela možete naći na samom vaučeru nakon uplate.

  Mogućnost izbora

  Ponuda za destinaciju koja Vas intresuje nije trenutno aktivna na sajtu? Pozovite nas i potrudićemo se da za Vas što pre pronađemo najpovoljniju ponudu!

  Reklamacije Turističkih ponuda

  Posle svake kupovine imate mogućnost da odustanete ili zamenite vaučer. Da bi se Vaša reklamacija uvažila, potrebno je da nam se javite najkasnije 20 dana nakon dobijanja vaučera.

  Za pitanja i rezervacije možete nas pozvati svakog dana od 09. do 17. časova na broj 011.260.29.72, ili nas kontaktirajte putem e-maila na adresu: chat@grupovina.rs

  Podrška