Grupovina

Budimpešta - odmor za dvoje u hotelu 3*

,

Ističe: 14.10.2012.

Dva ili tri noćenja za dvoje u Budimpešti. Iskoristite popust od 40% i provedite jesen, zimu ili rano proleće u jednom od najlepših evropskih gradova.

2 ND (BB), dve osobe
 • Broj osoba: 2
 • Broj noćenja: 2
 • Dva noćenja sa doručkom za dve osobe
 • Obilazak znamenitosti grada sa vodičem (ne engleskom jeziku) u trajanju od tri sata
 • Besplatan internet
 • Jedan kupon važi za dva noćenja dve osobe
 • Hotel je udaljen samo 6 minuta od centra Budimpešte
 • 3 ND (BB), dve odobe
 • Broj osoba: 2
 • Broj noćenja: 3
 • Tri noćenja sa doručkom za dve osobe
 • Besplatnu kartu za ulazak u istorijske mađarske terme
 • Besplatan internet
 • Jedan kupon važi za tri noćenja dve osobe
 • Hotel je udaljen samo 6 minuta od centra Budimpešte
 • Šta nam se sviđa

  • Odmor u jednom od najlepših evropskih gradova
  • Veliki popusti i brojne prilike za shopping, posebno pred božićne praznike
  • Znamenitosti koje oduzimaju dah
  • Trg Heroja, Državna opera, Gradski park, Bazilika Sv. Ištvana, Parlament, Mostovi na Dunavu...

  Šta treba znati

  Detalji putovanja

  Detalji:

  Po dobijanju vaučera neophodno je izvršiti rezervaciju na + 36 1 215 0660 ili na mail sales@hotelfortunabudapest.hu

  Hotel:

  Hotel Fortuna 3* se nalazi u širem centru Budimpešte, u ulici ulici Gyali ut 3/B. Od samog centra je udaljen 6 minuta. Lokacija je upravo to što ga čini idealnim za otkrivanje grada i okoline. Smeštaj je komforan i funkcionalno opremljen. U hotelu je moguć besplatan pristup internetu. Kućni ljubimci su dobrodošli.

  Kako stići:

  Auto: Put automobilom traje oko 4 sata, ukoliko imate sreće na graničnom prelazu i vozite maksimalnim dozvoljenim brzinama. Od Beograda se vozi autoputem za Novi Sad, preko Subotice, Palića i Horgoš graničnog prelaza. U Mađarsku ne smete da unesete hranu i piće, a dozvoljen je samo jedan box cigareta po automobilu. Nemojte se iznenaditi ako vas pitaju gde idete i zašto ili kuckaju po automobilu - to je standardna procedura. Od Horgoša se vozi samo pravo do Budimpešte. Saobraćajne oznake su veoma dobre i pomoćiće vam da se snađete i bez GPS uređaja. Ograničenje na autoputu u Mađarskoj je 130 KMh, a putarina se plaća kupovinom vinjeta odmah iza graničnog prelaza. Koštaju 8 evra za 4 dana i 14 za 10 dana i nikako ne pokušavajte da ih ne kupite pošto elektronski sistem automatski proverava sve registracije. Parkiranje se u centru Budimpešte plaća radnim danima od 8 do 8, a postoje i brojni parkinzi. Ukoliko ne želite da auto ostavite u garaži ili na periferiji van parking zona jednostavno u Pošti platite dnevnu kaznu koju će vam zakačiti za auto. Ona košta oko 15 evra, a plaća se samo u pošti kojih ima svuda po gradu. Uplatnicu popunite uz pomoć nekog od ljubaznih Mađara.

  Voz: Vozom se do Budimpešte putuje oko 6 sati, a povratna karta košta 2400 dinara. Izađite na Keleti stanici odakle vas Crveni metro vodi do centra i Deak Ferenc Ter stanice na kojoj možete uhvatiti i neku od druge dve linije metroa.

  Kombi Gea Tours: Košta 40 evra u jednom pravcu, ili 70 evra za povratnu kartu. Doćiće po vas na bilo koju adresu a put traje između 4 i 6 sati u zavisnosti od vozača i broja putnika koji se razvoze po gradu. Kombiji su udobni i pouzdani.

  Avionom: Putovanje avionom do Budimpešte traje jedan sat. Prevoznik je Malev Hungarian Airlines. Avioni se saobraćaju na relaciji Beograd – Budimpešta ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom u 14:55h. Na relaciji Budimpešta – Beograd letovi su istim danima u 13:15h.

  Uslovi korišćenja turističkih ponuda

  Uslovi korišćenja turističkih ponuda

  Nakon kupovine dužni ste da se najkasnije u roku od dva dana javite Turističkoj agenciji ili Organizatoru smeštaja ukoliko je ponuda smeštaj u hotelu (apartmanu, vili, salašu isl.) radi rezervacije željenjog termina. U slučaju da putujete preko Turističke agencije potrebno je da sklopite Ugovor o putovanju. Prilikom sklapanja ugovora pored broja vaučera neophodni su i ostali podaci kao što su ime i prezime putnika, broj pasoša ukoliko se putuje u inostranstvo itd.

  Putnici koji ne potpišu ugovor o putovanju sa Turističkom agencijom neće moći da putuju bez obzira što imaju kupon.

  Kontakt telefon Turističke agencije odnosno Organizatora smeštaja se nalazi na dobijenom kuponu. Ukoliko iz nekog razloga niste dobili e-mail sa kuponom, Vaš kupon možete preuzeti na sajtu grupovina.rs, u sekciji Kuponi ili nas kontaktirajte na podrska@grupovina.rs i mi ćemo Vam pomoći da nađete Vaš kupon.

  Ukoliko se ne javite i ne potpišete ugovor sa Turističkom agencijom, odnosno ne rezervišete smeštaj kod Organizatora smeštaja u gore datom vremenskom intervalu smatraće se da ste odustali od putovanja.

  Nakon potpisivanja ugovora sa Turističkom agencijom važe opšti uslovi putovanja dati u članu 56. Zakona o turizmu („Sl. glasnik RS“ br. 36/2009 i 88/2010) i uslovi definisani u ugovoru Organizatora putovanja, tj. Turističke agencije.


  Pošalji prijateljima

  Uslovi korišćenja

  Nakon kupovine dužni ste da se najkasnije u roku od dva dana javite Organizatoru putovanja, odnosno Organizatoru smeštaja (noćenje u hotelu, apartmanu, vili, salašu i sl.) radi potvrde rezervacije. U slučaju da putujete preko Organizatora putovanja potrebno je da sklopite i ugovor o putovanju.

  Kontakt telefon Organizatora putovanja odnosno Organizatora smeštaja se nalazi na dobijenom vaučeru. Ukoliko iz nekog razloga niste dobili e-mail sa vaučerom, Vaš vaučer možete preuzeti na sajtu grupovina.rs, u sekciji Kupovine ili nas kontaktirajte na chat@grupovina.rs i mi ćemo Vam pomoći da nađete Vaš vaučer.

  Ukoliko se ne javite i ne potpišete ugovor sa Organizatorom putovanja, odnosno ne rezervišete smeštaj kod Organizatora smeštaja u gore datom vremenskom intervalu smatraće se da ste odustali od putovanja. U tom slučaju Grupovina zadržava pravo na 20% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona. Ukoliko odustanete od putovanja 5 dana pre polaska, u toku ili nakon završetka putovanja, Grupovina zadržava pravo na 80% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona.

  Nakon potpisivanja ugovora sa Organizatorom putovanja važe opšti uslovi putovanja dati u članu 56. Zakona o turizmu („Sl. glasnik RS“ br. 36/2009 i 88/2010) i uslovi definisani u ugovoru Organizatora putovanja.

  Odaberi paket

  1680 RSD

  Odaberi datum

  • Raspoloživi datumi

  Odaberi količinu

  Ukupno za plaćanje:

  0 RSD
  kupljeno: 108

  Imaš pitanje? Pozovi nas. 011.260.29.72

  Garancija kvaliteta

  Mi smo uvek sigurni u kvalitet ponude koje nudimo, kao i u naše partnere.

  Rezervacija termina

  Podatke za kontakt Organizatora putovanja ili Hotela možete naći na samom vaučeru nakon uplate.

  Mogućnost izbora

  Ponuda za destinaciju koja Vas intresuje nije trenutno aktivna na sajtu? Pozovite nas i potrudićemo se da za Vas što pre pronađemo najpovoljniju ponudu!

  Reklamacije Turističkih ponuda

  Posle svake kupovine imate mogućnost da odustanete ili zamenite vaučer. Da bi se Vaša reklamacija uvažila, potrebno je da nam se javite najkasnije 20 dana nakon dobijanja vaučera.

  Za pitanja i rezervacije možete nas pozvati svakog dana od 09. do 17. časova na broj 011.260.29.72, ili nas kontaktirajte putem e-maila na adresu: chat@grupovina.rs

  Podrška