Grupovina

Jahorina vas zove

,

Ističe: 24.09.2012.

Iskoristite popust od 50% i napunite baterije za predstojeće dane. Apartmane možete rezervisati zajedno sa prijateljima ili ih sve iznenaditi, a onda iskoristite svoj odmor bilo kada do sredine decembra i početka skijaške sezone.

2 Noćenja, 2-4 osobe
 • Broj osoba: 2
 • Broj noćenja: 2
 • 2 noćenja u apartmanu za dve do četiri osobe
 • 2 Noćenja, 4-8 osoba
 • Broj osoba: 4
 • Broj noćenja: 2
 • 2 noćenja u apartmanu za četiri do osam osoba
 • Šta nam se sviđa

  • Olimpijska planina
  • Planina Jahorina je svrstana među najlepše i najpoznatije ski-centre.
  • Ogromna prednost Jahorine je što je skoro čitava teritorija planine pokrivena bežičnom internet mrežom.
  • Za vreme Zimskih olimpijskih igara 1984. Jahorina je bila domaćin takmičenja u ženskom alpskom skijanju.
  • Ne zna se kada je Jahorina privlačnija: zimi kao snežna lepotica ili leti, kada je poput cvetne bašte, puna  mirisa i zelenila.
  • Gosti koji dolaze na Jahorinu najčešće odlučuju da naprave izlet u Sarajevo, Bjelašnicu i Trebević.

  Šta treba znati

  • Ponudu možete iskoristiti do 15. decembra 2012.
  • Možete kupiti više kupona i tako spojiti više dana
  • Ponuda ne uključuje prevoz
  • Nepohodno je pokazati odštampan vaučer na recepciji hotela
  • Uz ovu ponudu važe "Uslovi korišćenja turističkih ponuda"

  Detalji putovanja

  Detalji:

  Po dobijanju vaučera neophodno je izvršiti rezervaciju na broj telefona koji ćete dobiti na kuponu.

  Smeštaj:

  Apartmani "Dobro" nalaze se na olimpijskoj planini Jahorina u vikend naselju "Šator", na nadmorskoj visini od 1640 metara. Kuća sadrži šest moderno opremljenih apartmana. Svaki apartman poseduje dnevni boravak sa garniturom za sedenje, TV uređajem i Internet konekcijom. U sklopu dnevnog boravka nalazi se bogato opremljena kuhinja sa trpezarijom. Takođe apartmani poseduju i blok sa spavaćim sobama. Sve sobe imaju centralno grejanje. Iznajmljivanje apartmana je preporučeno za smeštaj 2-9 osoba. Kuća se nalazi na glavnom putu koji povezuje centar planine Poljice sa hotelom "Šator". U blizini kuće nalazi se nekoliko kafića, prodavnica i restorana pansionskog tipa u kome gosti mogu da se hrane uz posebne pogodnosti. Svim gostima koji dolaze sopstvenim vozilom obezbeđen je parking prostor ispred kuće kapaciteta 10-12 automobila. Jahorina apartmani "Dobro" udaljeni su od ski staze 100 metara, a položaj kuće je takav da se skijaši iz apartmana na skijama spuštaju direktno na stazu "Poljice" odakle polaze dve žičare, jedan lift i Baby lift. Takođe, povratak u apartmane je na skijama iz pravca hotela "Šator".

  Kako stići:

  BEOGRAD - PALE- JAHORINA 300 km - Najkraća su dva putna pravca iz Beograda ka Jahorini

  1.putni pravac

  Iz Beograda za Šabac (83 km) , pa ka Loznici (80 km), postoje brojna mesta za pauzu, predlog je neki od restorana uz reku Drinu. Dalje put vodi ka Malom Zvorniku gde je granični prelaz sa R.Srpskom - Zvornik, od Zvornika do Jahorine 140 km, vožnja pored Vlasenice do Han Pijeska (deo puta sa dosta krivina - prolazi se pored skijali[ta Igrišta) , Sokolca i Pala . Od Pala do Jahorine 9 km (od Pala do Sarajeva 18 km).

  Uobičajeno vreme vožnje sa dve pauze u zimskim uslovima autobusa je oko 8 h. Za prelazak granice potrebna je važeća lična karta ili pasoš . Za decu koja putuju bez roditelja i njihova saglasnost overena u opštini. Za automobil standardna dokumentacija i osiguranje za prelazak granice.

  2.putni pravac

  Jahorina-Pale-Sokolac-Han Pijesak-Vlasenica-Zvornik - nastavlja se pravo , ne sreće se na granični prelaz Mali Zvornik, vožnja ka Janji i Bijeljini. U Bijeljini odvajanje posle velikog kružnog toka desno ka Pavlovića mostu - graničnom prelazu (predlažemo pauzu u Stanišićima - etno restoranu na izlasku iz Bijeljine). Uključenje na auto put Zagreb - Beograd i vožnja ka Beogradu. Od Bijeljine je moguće i preko graničnog prelaza Rača uključiti se na auto put kod Kuzmina, sto pogodno pre svega za one koji idu ka Novom Sadu).

  Uslovi korišćenja turističkih ponuda

  Uslovi korišćenja turističkih ponuda

  Nakon kupovine dužni ste da se najkasnije u roku od dva dana javite Organizatoru putovanja, odnosno Organizatoru smeštaja (noćenje u hotelu, apartmanu, vili, salašu i sl.) radi rezervacije željenjog termina. U slučaju da putujete preko Organizatora putovanja potrebno je da sklopite i ugovor o putovanju.

  Kontakt telefon Organizatora putovanja odnosno Organizatora smeštaja se nalazi na dobijenom kuponu. Ukoliko iz nekog razloga niste dobili e-mail sa kuponom, Vaš kupon možete preuzeti na sajtu grupovina.rs, u sekciji Kuponi ili nas kontaktirajte na podrska@grupovina.rs i mi ćemo Vam pomoći da nađete Vaš kupon.

  Ukoliko se ne javite i ne potpišete ugovor sa Organizatorom putovanja, odnosno ne rezervišete smeštaj kod Organizatora smeštaja u gore datom vremenskom intervalu smatraće se da ste odustali od putovanja. U tom slučaju Grupovina zadržava pravo na 20% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona. Ukoliko odustanete od putovanja 5 dana pre polaska, u toku ili nakon završetka putovanja, Grupovina zadržava pravo na 80% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona.

  Nakon potpisivanja ugovora sa Organizatorom putovanja važe opšti uslovi putovanja dati u članu 56. Zakona o turizmu („Sl. glasnik RS“ br. 36/2009 i 88/2010) i uslovi definisani u ugovoru Organizatora putovanja.

  Apartmani Dobro

  Obućina Bare 1, Jahorina , Jahorina
  065/825-27-47
  email: jahorina@talaris.rs
  web: http://jahorina.cc/  Pošalji prijateljima

  Uslovi korišćenja

  Nakon kupovine dužni ste da se najkasnije u roku od dva dana javite Organizatoru putovanja, odnosno Organizatoru smeštaja (noćenje u hotelu, apartmanu, vili, salašu i sl.) radi potvrde rezervacije. U slučaju da putujete preko Organizatora putovanja potrebno je da sklopite i ugovor o putovanju.

  Kontakt telefon Organizatora putovanja odnosno Organizatora smeštaja se nalazi na dobijenom vaučeru. Ukoliko iz nekog razloga niste dobili e-mail sa vaučerom, Vaš vaučer možete preuzeti na sajtu grupovina.rs, u sekciji Kupovine ili nas kontaktirajte na chat@grupovina.rs i mi ćemo Vam pomoći da nađete Vaš vaučer.

  Ukoliko se ne javite i ne potpišete ugovor sa Organizatorom putovanja, odnosno ne rezervišete smeštaj kod Organizatora smeštaja u gore datom vremenskom intervalu smatraće se da ste odustali od putovanja. U tom slučaju Grupovina zadržava pravo na 20% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona. Ukoliko odustanete od putovanja 5 dana pre polaska, u toku ili nakon završetka putovanja, Grupovina zadržava pravo na 80% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona.

  Nakon potpisivanja ugovora sa Organizatorom putovanja važe opšti uslovi putovanja dati u članu 56. Zakona o turizmu („Sl. glasnik RS“ br. 36/2009 i 88/2010) i uslovi definisani u ugovoru Organizatora putovanja.

  Odaberi paket

  720 RSD

  Odaberi datum

  • Raspoloživi datumi

  Odaberi količinu

  Ukupno za plaćanje:

  0 RSD
  kupljeno: 7

  Imaš pitanje? Pozovi nas. 011.260.29.72

  Garancija kvaliteta

  Mi smo uvek sigurni u kvalitet ponude koje nudimo, kao i u naše partnere.

  Rezervacija termina

  Podatke za kontakt Organizatora putovanja ili Hotela možete naći na samom vaučeru nakon uplate.

  Mogućnost izbora

  Ponuda za destinaciju koja Vas intresuje nije trenutno aktivna na sajtu? Pozovite nas i potrudićemo se da za Vas što pre pronađemo najpovoljniju ponudu!

  Reklamacije Turističkih ponuda

  Posle svake kupovine imate mogućnost da odustanete ili zamenite vaučer. Da bi se Vaša reklamacija uvažila, potrebno je da nam se javite najkasnije 20 dana nakon dobijanja vaučera.

  Za pitanja i rezervacije možete nas pozvati svakog dana od 09. do 17. časova na broj 011.260.29.72, ili nas kontaktirajte putem e-maila na adresu: chat@grupovina.rs

  Podrška