Grupovina

Dvorci Bavarske

,

Ističe: 24.09.2012.

Kralj Ludvik ll - zidao je dvorce "ni na nebu ni na zemlji". Kulminacija njegovog stvaranja je dvorac Nojsvanstain. Uhapšen je zbog pronevere državnog novca i proglašen ludim. Stotinu godina kasnije svake godine skoro 2 miliona posetilaca obilaze ovaj bajkoviti dvorac koji svojom lepotom zaustavlja dah.

Broj osoba: 1
Broj noćenja: 2
 • Dva noćenja u hotelu kategorizacije 3*
 • Doručak
 • Prevoz
 • Pratnju stručnog vodiča
 • Šta nam se sviđa

  • Dvorci kao iz bajke
  • Putovanje koje se pamti zauvek
  • Sjajna prilika da naučite dosta novog i zanimljivog
  • Dvorac Neuscwanstain je postavljen na litici iznad jezera i poslužio je Dizniju za dvorac Uspavane lepotice u istoimenom crtanom filmu.

  Šta treba znati

  • Polazak je 15. novembra
  • Uz kupon cena aranžmana je 92 € i taj iznos plaćate u više rata direktno agenciji uplatom na žiro račun
  • Dinamiku plaćanja dogovarate sa agencijom a poslednja rata mora biti uplaćena do 05. oktobra 2012
  • Uz ovu ponudu važe "Uslovi korišćenja turističkih ponuda"

  Detalji putovanja

  Program puta

  Program putovanja:

  Paket aranzman: smeštaj i prevoz

  1 Dan - Beograd- Polazak autobusa u 20:00 sati sa parking Sava centra u Beogradu, iz Novog Sada u 21:00 kod Lokomotive. Noćna vožnja preko Mađarske I Austrije, uz kraće pauze.

  2 Dan – Minhen Dvorac Herenkimze – dolazak u prepodnevnim časovima na najveće Bavarsko jezero Kimze. Odlazak brodom do ostrva na kojem se nalazi dvorac Herrenchiemsee. Jedini dvorac kralja Ludviga drugog koji nije završen. Građen po Versajskom uzoru na najvećem ostrvu na jezeru Kimze. Obilazak dvorca . . . Nakon obilaska dvorca povratak brodom sa ostrva. Nastavak pitovanja za Minhen. Smeštaj u hotel, slobodno vreme. Noćenje

  3 Dan – Minhen - Dvorac Nymphenburg – Doručak. Posle doručka Panoramsko razgledanje Minhena autobusom. Fakultativni Obilazak dvorca Nymphenburg. Rezidencije Bavarske kraljevske porodice Wttelsbach. Građen nekoliko vekova u kojoj I danas živi poslednji izdanak te kraljevske porodice slobodno vreme. Noćenje

  4 Dan – Minhen – Beograd – Doručak. Fakultativni obilazak dvorca Neuscwanstain. Možda I najlepši dvorac na svetu , plod mašte Bavarskog kralja Ludviga Drugog Bavaskog. Dvorac je postavljen na litici iznad jezera I poslužio je Dizniju za dvorac Uspavane lepotice u istoimenom crtanom filmu. I Liderhof Vila kraljevske porodice Vimelsbah inspirisane Mavarskim I Italijanskim uticajima u podnožju najvećeg vrha u Nemačkoj Cugšpica u blizini kojeg je bilo Orlovsko gnezdo u Drugom svetskom ratu Slobodno vreme. Polazak za Beograd u poslepodnevnim časovima

  5 Dan – Beograd – Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima

  Aranžman obuhvata:

  Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti)

  smeštaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama Ili trokrevetnim sobama, na bazi dva noćenja sa doručkom u Minhenu ,

  usluge vodiča pratioca za vreme trajanja aranžmana,

  troškove organizacije putovanja.

  Aranžman ne obuhvata:

  - Lične troškove putnika,

  - Troškovi rezervacije i ulaznice za dvorce (3 dvorca Herenkimze, Neuscwanstain, Liderhof ) 40e, Nymphenburg 15€

  - međunarodno putno osiguranje.

  Hotel:

  Hotel "Acom" je udaljen je svega 20. minuta od centra Minhena i 5 min od glavnog puta A99. Na svojih 7 spratova ima 106 standarnih soba koje se prostiru na 18m2. Sve sobe imaju tuš kabine i odvojen WC, fen, internet konekciju, telefon flat SAT-TV,klimu… Hotelski bar Vam je na raspolaganju 24 sata , a nude veliki izbor vina, piva, sokova i kafa, svakako probajte njihov Cappuccino ili Latte Machiato. U neposrednoj blizini hotela nalazi se mnoštvo različitih restorana od tradicionalne kuhinje do internacionalnih kulinarskih pikanterija.

  Uslovi korišćenja turističkih ponuda

  Uslovi korišćenja turističkih ponuda

  Nakon kupovine dužni ste da se najkasnije u roku od dva dana javite Organizatoru putovanja (Turistička agencija) odnosno Organizatoru smeštaja (noćenje u hotelu, apartmanu, vili, salašu i sl.) radi rezervacije željenjog termina. U slučaju da putujete preko Organizatora putovanja potrebno je da sklopite i ugovor o putovanju.

  Kontakt telefon Organizatora putovanja odnosno Organizatora smeštaja se nalazi na dobijenom kuponu. Ukoliko iz nekog razloga niste dobili e-mail sa kuponom, Vaš kupon možete preuzeti na sajtu grupovina.rs, u sekciji Kuponi ili nas kontaktirajte na podrska@grupovina.rs i mi ćemo Vam pomoći da nađete Vaš kupon.

  Ukoliko se ne javite i ne potpišete ugovor sa Organizatorom putovanja, odnosno ne rezervišete smeštaj kod Organizatora smeštaja u gore datom vremenskom intervalu smatraće se da ste odustali od putovanja. U tom slučaju Grupovina zadržava pravo na 20% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona. Ukoliko odustanete od putovanja 5 dana pre polaska, u toku ili nakon završetka putovanja, Grupovina zadržava pravo na 80% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona.

  Nakon potpisivanja ugovora sa Organizatorom putovanja važe opšti uslovi putovanja dati u članu 56. Zakona o turizmu („Sl. glasnik RS“ br. 36/2009 i 88/2010) i uslovi definisani u ugovoru Organizatora putovanja.

  Blue Travel World

  Trg Republike 1-3, Smederevo , Smederevo
  062 768 898
  026 672 120
  email: bluetravelsd@gmail.com
  web: http://www.bluetravel.rs


  "Blue Travel World" d.o.o. je turistička agencija iz Smedereva koja se veoma uspešno bavi organizacijom letovanja, zimovanja, grupnih putovanja, obilazaka gradova i banja, kao i rezervacijom i nabavkom avionskih karata. Poseduju licencu OTP 19/2014.

  Pošalji prijateljima

  Uslovi korišćenja

  Nakon kupovine dužni ste da se najkasnije u roku od dva dana javite Organizatoru putovanja, odnosno Organizatoru smeštaja (noćenje u hotelu, apartmanu, vili, salašu i sl.) radi potvrde rezervacije. U slučaju da putujete preko Organizatora putovanja potrebno je da sklopite i ugovor o putovanju.

  Kontakt telefon Organizatora putovanja odnosno Organizatora smeštaja se nalazi na dobijenom vaučeru. Ukoliko iz nekog razloga niste dobili e-mail sa vaučerom, Vaš vaučer možete preuzeti na sajtu grupovina.rs, u sekciji Kupovine ili nas kontaktirajte na chat@grupovina.rs i mi ćemo Vam pomoći da nađete Vaš vaučer.

  Ukoliko se ne javite i ne potpišete ugovor sa Organizatorom putovanja, odnosno ne rezervišete smeštaj kod Organizatora smeštaja u gore datom vremenskom intervalu smatraće se da ste odustali od putovanja. U tom slučaju Grupovina zadržava pravo na 20% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona. Ukoliko odustanete od putovanja 5 dana pre polaska, u toku ili nakon završetka putovanja, Grupovina zadržava pravo na 80% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona.

  Nakon potpisivanja ugovora sa Organizatorom putovanja važe opšti uslovi putovanja dati u članu 56. Zakona o turizmu („Sl. glasnik RS“ br. 36/2009 i 88/2010) i uslovi definisani u ugovoru Organizatora putovanja.

  2700 RSD
  5400

  Odaberi datum

  • Raspoloživi datumi

  Odaberi količinu

  Ukupno za plaćanje:

  0 RSD
  kupljeno: 37

  Imaš pitanje? Pozovi nas. 011.260.29.72

  Garancija kvaliteta

  Mi smo uvek sigurni u kvalitet ponude koje nudimo, kao i u naše partnere.

  Rezervacija termina

  Podatke za kontakt Organizatora putovanja ili Hotela možete naći na samom vaučeru nakon uplate.

  Mogućnost izbora

  Ponuda za destinaciju koja Vas intresuje nije trenutno aktivna na sajtu? Pozovite nas i potrudićemo se da za Vas što pre pronađemo najpovoljniju ponudu!

  Reklamacije Turističkih ponuda

  Posle svake kupovine imate mogućnost da odustanete ili zamenite vaučer. Da bi se Vaša reklamacija uvažila, potrebno je da nam se javite najkasnije 20 dana nakon dobijanja vaučera.

  Za pitanja i rezervacije možete nas pozvati svakog dana od 09. do 17. časova na broj 011.260.29.72, ili nas kontaktirajte putem e-maila na adresu: chat@grupovina.rs

  Podrška