Grupovina

Istanbul

,

Ističe: 01.10.2012.

Provedite nezaboravne dve noći u gradu koji je obeležilo tri carstva: Rimsko, Vizantijsko i Otomansko. Kao najveći turski grad, privredni i kulturni centar, Istanbul je i grad čija istorija seže daleko u prošlost, čak do imena Vizantion, Drugi Rim, Konstantinopolj, Stambul, Carigrad...

Broj osoba: 1
Broj noćenja: 2
 • Dva noćenja u Istanbulu u hotelu kategorizacije 3*
 • Prevoz udobnim turističkim autobusom
 • Pratnju vodiča
 • Organizaciju puta
 • Šta nam se sviđa

  • Trg Taksim i glavna ulica sa poslastičarnicima, restoranima i radnjama
  • Kebab, manti, dolma, ćeten-alva i baklava
  • Cenkanje kao nacionalni spor

  Šta treba znati

  • Termini polaska su: 25. oktobar, 01. novembar i 15. novembar
  • Uz kupon cena aranžmana je 74 € i taj iznos plaćate u više rata direktno agenciji
  • Dinamiku plaćanja dogovarate sa agencijom a poslednja rata mora biti uplaćena najkasnije 20 dana pre putovanja
  • Uz ovu ponudu važe "Uslovi korišćenja turističkih ponuda"

  Detalji putovanja

  Program putovanja:

  Program putovanja

  1. DAN – Polazak za Istanbul iz Beograda u 15.00h sa velikog parkinga ispred hotela Intercontinental. Vožnja kroz Srbiju sa kraćim usputnim zadržavanjima. Noćna vožnja kroz Bugarsku i Tursku.

  2. DAN – Dolazak u Istanbul u prepodnevnim časovima. Odlazak na panoramsko razgledanje grada uz pratnju lokalnog vodica na srpskom jeziku. Poseta trznom centru Kanjon (jednom od najvecih i najraskošnijih trznih centara u Istanbulu). Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za shooping u Kapali carsiji (Bazar sa 3000 radnji) i tržnom centru MORAVA. Mogucnost večernjeg odlaska u autenticni turski nargila bar na nargile i cajeve. Noćenje.

  3. DAN – Doručak. Polazak na fakultativno razgledanje Istanbula sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku. Obilazak Plave Dzamije (jedne od tri najveće i najlepše dzamije u islamskom svetu), Svete Sofije ( nekada najveće pravoslavne crkve na svetu, pa dzamije a sada muzeja stare skoro 1500 godina), Topkapi palate ( velelepne sultanske palate gde je zivela vecina turskih Sultana sa riznicom dragulja, dijamanata, zlata i ostalih poklona koje je sultan dobijao od svojih vazala i podanika) , Rimski Hipodrom (ogromnog platoa gde su se za vreme starog Rima odrzavale trke dvokolica). Odlazak na egipatski bazir i kupovina zacina sa Istoka. Slobodno vreme. Mogucnost odlaska na tursko vece (nezaboravan show sa plesacicama, folklornim ansamblima, bacacima nozeva i vecerom sa dva pica). Noćenje.

  4. DAN – Doručak. Pakovanje stvari i polazak na Fakultativni izlet: Krstarenje Bosforom (obilazak Istanbula sa vode gde cete videti najraskosnije vile, dvorce i letnjikovce najbogatijih ljudi kako u Turskoj tako i u svetu) sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku, obilazak Carigradske Patrijarsije i zidina, poseta Taksimu( najveći trg u Istanbulu) i ulici Istiklal (shooping ulica) ili slobodno vreme. Pre polaska organizovana poseta trznom centru HISTORIA. Polazak u Beograd u večernjim časovima. Nocna voznja preko Bugarske sa usputnim zadrzavanjima radi obavljanja carinskih formalnosti.

  5. DAN – Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

  U cenu aranžmana je uračunato:

  autobuski prevoz na relaciji Beograd-Istanbul-Beograd

  hotel u Istanbulu na bazi dva nocenja sa doruckom ( dvokrevetne i trokrevetne sobe, tri zvezdice)

  panoramsko razgledanje Istanbula

  organizacija i vođstvo puta

  U cenu aranžmana nije uračunato:

  ulaznice za posetu muzejima, i ostale individualne troskove

  Fakultativni izleti (krstarenje bosforom sa posetom carigradskoj Patrijarsiji -20 evra, razgledanje grada sa lokalnim vodicem i ulaznicama po programu -40 evra, tursko vece 30 evra) – više informacija u agenciji

  medjunarodno osiguranje 5 evra

  Smeštaj:

  Hotel "Metro" 3* se nalazi u blizini Bazara, Istanbulskog Univerziteta, pozicioniran u centru starog dela Istanbula na 10-tak minuta hoda od Svete Sofije, Plave Dzamije, Topkapi palate. Hotel ima restoran na poslednjem spratu sa prelepim pogledom na Bosfor, lobby bar i bar. Svaka soba ima satelitsku TV, klimu, direktnu telefonsku liniju, frižider, radio, mini bar i kupatilo sa fenom za kosu. www.otelmetro.com

  Uslovi korišćenja turističkih ponuda

  Uslovi korišćenja turističkih ponuda

  Nakon kupovine dužni ste da se najkasnije u roku od dva dana javite Organizatoru putovanja, odnosno Organizatoru smeštaja (noćenje u hotelu, apartmanu, vili, salašu i sl.) radi rezervacije željenjog termina. U slučaju da putujete preko Organizatora putovanja potrebno je da sklopite i ugovor o putovanju.

  Kontakt telefon Organizatora putovanja odnosno Organizatora smeštaja se nalazi na dobijenom kuponu. Ukoliko iz nekog razloga niste dobili e-mail sa kuponom, Vaš kupon možete preuzeti na sajtu grupovina.rs, u sekciji Kuponi ili nas kontaktirajte na podrska@grupovina.rs i mi ćemo Vam pomoći da nađete Vaš kupon.

  Ukoliko se ne javite i ne potpišete ugovor sa Organizatorom putovanja, odnosno ne rezervišete smeštaj kod Organizatora smeštaja u gore datom vremenskom intervalu smatraće se da ste odustali od putovanja. U tom slučaju Grupovina zadržava pravo na 20% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona. Ukoliko odustanete od putovanja 5 dana pre polaska, u toku ili nakon završetka putovanja, Grupovina zadržava pravo na 80% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona.

  Nakon potpisivanja ugovora sa Organizatorom putovanja važe opšti uslovi putovanja dati u članu 56. Zakona o turizmu („Sl. glasnik RS“ br. 36/2009 i 88/2010) i uslovi definisani u ugovoru Organizatora putovanja.

  Party Travel

  Čumićeva 2 , Beograd
  011 323 5052
  email: office@partytravel.rs
  web: http://www.partytravel.rs


  Turistička agencija "Party Travel" je specijalizovana za pripremanje, organizovanje i vođenje turističkih tura za mlade i sve one koji se tako osećaju. Ekskluzivne destinacije podrazumevaju zagarantovan provod i uživanje u čarima koje takvo putovanje nosi sa sobom. Želja im je da kroz aranžmane koje nude ujedinie mlade u otkrivanju novih destinacija i omoguće im da dožive novo iskustvo po krajnje pristupačnim cenama za naš životni standard. Ideja o pokretanju jedne ovakve agencije je nastala posle više od 10 godina rada sa mladima i organizovanja omladinskih putovanja u zemlji i inostranstvu.

  Pošalji prijateljima

  Uslovi korišćenja

  Nakon kupovine dužni ste da se najkasnije u roku od dva dana javite Organizatoru putovanja, odnosno Organizatoru smeštaja (noćenje u hotelu, apartmanu, vili, salašu i sl.) radi potvrde rezervacije. U slučaju da putujete preko Organizatora putovanja potrebno je da sklopite i ugovor o putovanju.

  Kontakt telefon Organizatora putovanja odnosno Organizatora smeštaja se nalazi na dobijenom vaučeru. Ukoliko iz nekog razloga niste dobili e-mail sa vaučerom, Vaš vaučer možete preuzeti na sajtu grupovina.rs, u sekciji Kupovine ili nas kontaktirajte na chat@grupovina.rs i mi ćemo Vam pomoći da nađete Vaš vaučer.

  Ukoliko se ne javite i ne potpišete ugovor sa Organizatorom putovanja, odnosno ne rezervišete smeštaj kod Organizatora smeštaja u gore datom vremenskom intervalu smatraće se da ste odustali od putovanja. U tom slučaju Grupovina zadržava pravo na 20% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona. Ukoliko odustanete od putovanja 5 dana pre polaska, u toku ili nakon završetka putovanja, Grupovina zadržava pravo na 80% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona.

  Nakon potpisivanja ugovora sa Organizatorom putovanja važe opšti uslovi putovanja dati u članu 56. Zakona o turizmu („Sl. glasnik RS“ br. 36/2009 i 88/2010) i uslovi definisani u ugovoru Organizatora putovanja.

  1650 RSD

  Odaberi datum

  • Raspoloživi datumi

  Odaberi količinu

  Ukupno za plaćanje:

  0 RSD
  kupljeno: 101

  Imaš pitanje? Pozovi nas. 011.260.29.72

  Garancija kvaliteta

  Mi smo uvek sigurni u kvalitet ponude koje nudimo, kao i u naše partnere.

  Rezervacija termina

  Podatke za kontakt Organizatora putovanja ili Hotela možete naći na samom vaučeru nakon uplate.

  Mogućnost izbora

  Ponuda za destinaciju koja Vas intresuje nije trenutno aktivna na sajtu? Pozovite nas i potrudićemo se da za Vas što pre pronađemo najpovoljniju ponudu!

  Reklamacije Turističkih ponuda

  Posle svake kupovine imate mogućnost da odustanete ili zamenite vaučer. Da bi se Vaša reklamacija uvažila, potrebno je da nam se javite najkasnije 20 dana nakon dobijanja vaučera.

  Za pitanja i rezervacije možete nas pozvati svakog dana od 09. do 17. časova na broj 011.260.29.72, ili nas kontaktirajte putem e-maila na adresu: chat@grupovina.rs

  Podrška