Grupovina

Kosmaj - Centar zdravlja "Izvor"

Kosmaj, Srbija

Ističe: 11.07.2013.

Ugodite Vašim čulima i iskoristite neodoljivu ponudu da uživate u Centru zdravlja Izvor u prirodnom okruženju, na "ruži vetrova" sa stalno čistim planinskim vazduhom!

Tri noćenja za dvoje
 • Broj osoba: 2
 • Broj noćenja: 3
 • Tri noćenja sa doručkom za dve osobe.
 • Smeštaj u standardnim dvokrevernim sobama.
 • Korišćenje usluge bazena, hidromasažne kade (15 min) i sportskih terena.
 • Celodnevna ulaznica
 • Broj osoba: 1
 • Broj noćenja: 1
 • Celodnevna ulaznica važi za jednu osobu.
 • Ponuda uključuje korišćenje usluge bazena, hidromasažne kade (max. 15 min), sportskih terena kao i pljeskavice
 • Šta nam se sviđa

  • Beg od stresa i obaveza
  • Svež vazduh
  • Odmor kakav zaslužujete
  • Ljubazno osoblje i prijatan ambijent

  Šta treba znati

  • Ponudu možete iskoristiti do 30.septembra 2013
  • Po dobijanju vaučera neophodno je da pozovete recepciju hotela kako bi izvršili rezervaciju
  • Jedna osoba možete kupiti više kupona i time spojiti više noćenja
  • Uz ovu ponudu važe "Uslovi korišćenja turističkih ponuda"

  Detalji putovanja

  Opis

  Centar zdravlja Izvor

  Na 40 km od Beograda, na granici mesta Stojnik i Babe, u neposrednoj blizini Sopota nalazi se Centar zdravlja Izvor. Centar Izvor pruža svojim korisnicima dragocenu mogućnost ublažavanja ili čak poništavanja negativnih posledica, programom koji im stavlja na raspolaganje. Na taj način, korisnicima se pruža mogućnost da pomognu u očuvanju svog psihofizičkog zdravlja

  Kako stići

  Do Centra Izvor se može doći Avalskim putem do Ralje, zatim kod pumpe postoji isključenje za Babe i Stojnik.

  Auto-putem Beograd-Niš, isključenje za Sopot naplatna rampa u Malom Požarevcu, preko Đurinaca do Sopota,u centru Sopota na semaforu pravo ka Stojniku i Babama .

  Iz Beograda preko Barajeva,Lisovica kroz Babe do Stojnika.

  Isključenje sa Ibarske magistrale iz pravca Lazarevca kod Crnjana, preko Mirosaljaca, Sibnice, Dučine, stižete u Stojnik.

  Autobuski prevoz: Sa Beogradske Lastine stanice, autobus za Stojnik.

  Uslovi korišćenja turističkih ponuda

  Uslovi korišćenja turističkih ponuda

  Nakon kupovine dužni ste da se najkasnije u roku od dva dana javite Turističkoj agenciji ili Organizatoru smeštaja ukoliko je ponuda smeštaj u hotelu (apartmanu, vili, salašu isl.) radi rezervacije željenjog termina. U slučaju da putujete preko Turističke agencije potrebno je da sklopite Ugovor o putovanju. Prilikom sklapanja ugovora pored broja vaučera neophodni su i ostali podaci kao što su ime i prezime putnika, broj pasoša ukoliko se putuje u inostranstvo itd.

  Putnici koji ne potpišu ugovor o putovanju sa Turističkom agencijom neće moći da putuju bez obzira što imaju kupon.

  Kontakt telefon Turističke agencije odnosno Organizatora smeštaja se nalazi na dobijenom kuponu. Ukoliko iz nekog razloga niste dobili e-mail sa kuponom, Vaš kupon možete preuzeti na sajtu grupovina.rs, u sekciji Kuponi ili nas kontaktirajte na podrska@grupovina.rs i mi ćemo Vam pomoći da nađete Vaš kupon.

  Ukoliko se ne javite i ne potpišete ugovor sa Turističkom agencijom, odnosno ne rezervišete smeštaj kod Organizatora smeštaja u gore datom vremenskom intervalu smatraće se da ste odustali od putovanja.

  Nakon potpisivanja ugovora sa Turističkom agencijom važe opšti uslovi putovanja dati u članu 56. Zakona o turizmu („Sl. glasnik RS“ br. 36/2009 i 88/2010) i uslovi definisani u ugovoru Organizatora putovanja, tj. Turističke agencije.

  Kako stići

  Do Centra Izvor se može doći Avalskim putem do Ralje, zatim kod pumpe postoji isključenje za Babe i Stojnik.

  Auto-putem Beograd-Niš, isključenje za Sopot naplatna rampa u Malom Požarevcu, preko Đurinaca do Sopota,u centru Sopota na semaforu pravo ka Stojniku i Babama .

  Iz Beograda preko Barajeva,Lisovica kroz Babe do Stojnika.

  Isključenje sa Ibarske magistrale iz pravca Lazarevca kod Crnjana, preko Mirosaljaca, Sibnice, Dučine, stižete u Stojnik.

  Autobuski prevoz: Sa Beogradske Lastine stanice, autobus za Stojnik.

  Kosmaj
  Srbija
  Pošalji prijateljima

  Uslovi korišćenja

  Nakon kupovine dužni ste da se najkasnije u roku od dva dana javite Organizatoru putovanja, odnosno Organizatoru smeštaja (noćenje u hotelu, apartmanu, vili, salašu i sl.) radi potvrde rezervacije. U slučaju da putujete preko Organizatora putovanja potrebno je da sklopite i ugovor o putovanju.

  Kontakt telefon Organizatora putovanja odnosno Organizatora smeštaja se nalazi na dobijenom vaučeru. Ukoliko iz nekog razloga niste dobili e-mail sa vaučerom, Vaš vaučer možete preuzeti na sajtu grupovina.rs, u sekciji Kupovine ili nas kontaktirajte na chat@grupovina.rs i mi ćemo Vam pomoći da nađete Vaš vaučer.

  Ukoliko se ne javite i ne potpišete ugovor sa Organizatorom putovanja, odnosno ne rezervišete smeštaj kod Organizatora smeštaja u gore datom vremenskom intervalu smatraće se da ste odustali od putovanja. U tom slučaju Grupovina zadržava pravo na 20% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona. Ukoliko odustanete od putovanja 5 dana pre polaska, u toku ili nakon završetka putovanja, Grupovina zadržava pravo na 80% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona.

  Nakon potpisivanja ugovora sa Organizatorom putovanja važe opšti uslovi putovanja dati u članu 56. Zakona o turizmu („Sl. glasnik RS“ br. 36/2009 i 88/2010) i uslovi definisani u ugovoru Organizatora putovanja.

  Odaberi paket

  4600 RSD

  Odaberi datum

  • Raspoloživi datumi

  Odaberi količinu

  Ukupno za plaćanje:

  0 RSD
  kupljeno: 58

  Imaš pitanje? Pozovi nas. 011.344.37.23

  Garancija kvaliteta

  Mi smo uvek sigurni u kvalitet ponude koje nudimo, kao i u naše partnere.

  Rezervacija termina

  Podatke za kontakt Organizatora putovanja ili Hotela možete naći na samom vaučeru nakon uplate.

  Mogućnost izbora

  Ponuda za destinaciju koja Vas intresuje nije trenutno aktivna na sajtu? Pozovite nas i potrudićemo se da za Vas što pre pronađemo najpovoljniju ponudu!

  Reklamacije Turističkih ponuda

  Posle svake kupovine imate mogućnost da odustanete ili zamenite vaučer. Da bi se Vaša reklamacija uvažila, potrebno je da nam se javite najkasnije 20 dana nakon dobijanja vaučera.

  Za pitanja i rezervacije možete nas pozvati svakog dana od 09. do 17. časova na broj 011.344.37.23, ili nas kontaktirajte putem e-maila na adresu: chat@grupovina.rs

  Podrška