Grupovina

Krakov

,

Ističe: 14.10.2012.

Krakov možemo nazvati i „grad muzej". Jedan je od najstarijih i najvećih gradova u Poljskoj - administrativni, kulturni, obrazovni, industrijski i turistički centar regije. Nalazi se na obalama reke Visle, a u podnožju grada Vavel na jugu Male Poljske.

Broj osoba: 1
Broj noćenja: 2
 • Kompletnu organizaciju i vođenje puta
 • Dva noćenja sa doručkom (buffet) u hotelu kategorizacije 3*
 • Smeštaj u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama
 • Prevoz visokopodnim autobusima (A/C, audio i video oprema) na navedenim relacijama
 • Šta nam se sviđa

  • Krakov je podeljen na 18 opština koje su označene rimskim ciframa
  • U Krakovu se nalazi 28 muzeja sa Narodnim muzejem na čelu, u kome se nalaze brojne kolekcije poljskog i svetskog slikarstva
  • Po legendi ime Krakova potiče od imena kneza Kraka. Verovatno ta reč potiče od Kelta, koji su naseljavali ove krajeve, što je dokazano preko arheoloških nalazišta i iz rimskih izvora.
  • Spuštanje liftom u rudnik soli Velička
  • Brdo i kraljevski dvorac Vavel
  • Jevrejska četvrt - Kazimierz

  Šta treba znati

  • Polasci su: 01. novembra i 22. novembra
  • Uz kupon cena aranžmana je 79 € i taj iznos plaćate u više rata direktno agenciji
  • Dinamiku plaćanja dogovarate sa agencijom a poslednja rata mora biti uplaćena najkasnije 20 dana pre putovanja
  • Uz ovu ponudu važe "Uslovi korišćenja turističkih ponuda"

  Detalji putovanja

  Program puta

  Program putovanja:

  PROGRAM PUTOVANJA:

  1 DAN: Polazak autobusa sa parkinga ispred Sava Centra u 17:30h. Upoznavanje u busu, euforija i dobra muzika... Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke sa kraćim usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

  2 DAN: Dolazak u Krakov u prepodnevnim časovima. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel u poslepodnevnim časovima. Slobodno popodne za odmor, šetnju i upoznavanje grada. Fakultativni obilasci (brdo Vavel sa kraljevskim dvorcem i katedralom, stari gradski Rinek sa zvonikom – među najvećim u Evropi, Crkva Sv. Marije, Univerzitet Jagielo iz XIV veka, Barbakan, Cvetna vrata, Jevrejska četvrt Kazimjež, ulica Kanonička sa zgradama iz XIV veka...). Uvece fakultativni odlazak u provod. Povratak u hotel. Noćenje...

  3 DAN: Doručak. Fakultativni prepodnevni obilazak Aušvica, koncetracionog logora iz Drugog svetskog rata koji se od 1979. nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Posle toga, obilazak koncentracionog logora Birkenau gde je sniman film Šindlerova lista. Povratak u hotel. Mogucnost odlaska na zurku u jednoj od mnogobrojnih diskoteka. Noćenje...

  4 DAN: Doručak i napuštanje soba. Fakultativni izlet u Rudnik soli, spuštanje stepenicama do dubine od 130 m, obilazak kapela od soli, slanih jezera, koncertnih dvorana...Polazak za Beograd nakon fakultativnog izleta. Noćna vožnja preko Slovačke i Mađarske sa uputnim kraćim zadržavanjima radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

  5 DAN: Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

  Aranžman obuhvata :

  - Kompletnu organizaciju i vođenje puta

  - 2 noćenja sa doručkom (buffet) u hotelu u (1/2, 1/3 sobe)

  - Prevoz visokopodnim autobusima (A/C, audio i video oprema) na navedenim relacijama

  Aranžman ne obuhvata :

  - Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike (Ausvic 20 eura, Rudnik soli 25 eura)

  - Međunarodno zdravstveno osiguranje (700 din)

  - Individualne troškove putnika

  Hotel:

  Hotel Ibis je smešten na svega 10 minuta hoda od glavnog gradskog trga u Krakovu. Hotel nudi tihe i prostrane sobe sa besplatnim bežičnim internetom. Ujutru se služi bogat doručak.

  Moderne i klimatizovane sobe hotela Ibis uključuju satelitsku televiziju i deo za sedenje.

  Od hotela do zamka Vavel peške se stiže za 4 minuta, a četvrt Kazimir je udaljena 15 minuta hoda. Do Glavne železničke stanice u Krakovu (Kraków Główny) ima 2 km.

  Hotel poseduje francuski bistro-restoran i bar, koji radi 24 časa dnevno.

  Uslovi korišćenja turističkih ponuda

  Uslovi korišćenja turističkih ponuda

  Nakon kupovine dužni ste da se najkasnije u roku od dva dana javite Turističkoj agenciji ili Organizatoru smeštaja ukoliko je ponuda smeštaj u hotelu (apartmanu, vili, salašu isl.) radi rezervacije željenjog termina. U slučaju da putujete preko Turističke agencije potrebno je da sklopite Ugovor o putovanju. Prilikom sklapanja ugovora pored broja vaučera neophodni su i ostali podaci kao što su ime i prezime putnika, broj pasoša ukoliko se putuje u inostranstvo itd.

  Putnici koji ne potpišu ugovor o putovanju sa Turističkom agencijom neće moći da putuju bez obzira što imaju kupon.

  Kontakt telefon Turističke agencije odnosno Organizatora smeštaja se nalazi na dobijenom kuponu. Ukoliko iz nekog razloga niste dobili e-mail sa kuponom, Vaš kupon možete preuzeti na sajtu grupovina.rs, u sekciji Kuponi ili nas kontaktirajte na podrska@grupovina.rs i mi ćemo Vam pomoći da nađete Vaš kupon.

  Ukoliko se ne javite i ne potpišete ugovor sa Turističkom agencijom, odnosno ne rezervišete smeštaj kod Organizatora smeštaja u gore datom vremenskom intervalu smatraće se da ste odustali od putovanja.

  Nakon potpisivanja ugovora sa Turističkom agencijom važe opšti uslovi putovanja dati u članu 56. Zakona o turizmu („Sl. glasnik RS“ br. 36/2009 i 88/2010) i uslovi definisani u ugovoru Organizatora putovanja, tj. Turističke agencije.

  Party Travel

  Čumićeva 2 , Beograd
  011 323 5052
  email: office@partytravel.rs
  web: http://www.partytravel.rs


  Turistička agencija "Party Travel" je specijalizovana za pripremanje, organizovanje i vođenje turističkih tura za mlade i sve one koji se tako osećaju. Ekskluzivne destinacije podrazumevaju zagarantovan provod i uživanje u čarima koje takvo putovanje nosi sa sobom. Želja im je da kroz aranžmane koje nude ujedinie mlade u otkrivanju novih destinacija i omoguće im da dožive novo iskustvo po krajnje pristupačnim cenama za naš životni standard. Ideja o pokretanju jedne ovakve agencije je nastala posle više od 10 godina rada sa mladima i organizovanja omladinskih putovanja u zemlji i inostranstvu.

  Pošalji prijateljima

  Uslovi korišćenja

  Nakon kupovine dužni ste da se najkasnije u roku od dva dana javite Organizatoru putovanja, odnosno Organizatoru smeštaja (noćenje u hotelu, apartmanu, vili, salašu i sl.) radi potvrde rezervacije. U slučaju da putujete preko Organizatora putovanja potrebno je da sklopite i ugovor o putovanju.

  Kontakt telefon Organizatora putovanja odnosno Organizatora smeštaja se nalazi na dobijenom vaučeru. Ukoliko iz nekog razloga niste dobili e-mail sa vaučerom, Vaš vaučer možete preuzeti na sajtu grupovina.rs, u sekciji Kupovine ili nas kontaktirajte na chat@grupovina.rs i mi ćemo Vam pomoći da nađete Vaš vaučer.

  Ukoliko se ne javite i ne potpišete ugovor sa Organizatorom putovanja, odnosno ne rezervišete smeštaj kod Organizatora smeštaja u gore datom vremenskom intervalu smatraće se da ste odustali od putovanja. U tom slučaju Grupovina zadržava pravo na 20% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona. Ukoliko odustanete od putovanja 5 dana pre polaska, u toku ili nakon završetka putovanja, Grupovina zadržava pravo na 80% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona.

  Nakon potpisivanja ugovora sa Organizatorom putovanja važe opšti uslovi putovanja dati u članu 56. Zakona o turizmu („Sl. glasnik RS“ br. 36/2009 i 88/2010) i uslovi definisani u ugovoru Organizatora putovanja.

  1600 RSD

  Odaberi datum

  • Raspoloživi datumi

  Odaberi količinu

  Ukupno za plaćanje:

  0 RSD
  kupljeno: 52

  Imaš pitanje? Pozovi nas. 011.260.29.72

  Garancija kvaliteta

  Mi smo uvek sigurni u kvalitet ponude koje nudimo, kao i u naše partnere.

  Rezervacija termina

  Podatke za kontakt Organizatora putovanja ili Hotela možete naći na samom vaučeru nakon uplate.

  Mogućnost izbora

  Ponuda za destinaciju koja Vas intresuje nije trenutno aktivna na sajtu? Pozovite nas i potrudićemo se da za Vas što pre pronađemo najpovoljniju ponudu!

  Reklamacije Turističkih ponuda

  Posle svake kupovine imate mogućnost da odustanete ili zamenite vaučer. Da bi se Vaša reklamacija uvažila, potrebno je da nam se javite najkasnije 20 dana nakon dobijanja vaučera.

  Za pitanja i rezervacije možete nas pozvati svakog dana od 09. do 17. časova na broj 011.260.29.72, ili nas kontaktirajte putem e-maila na adresu: chat@grupovina.rs

  Podrška