Grupovina

New York

,

Ističe: 26.09.2012.

Prilika koja se ne propušta. I zato, pevajmo pesmu Frenk Sinatre: ... I want to wake up in that city that never sleeps and find I'm king of the hill top of the list... If I can make it there I'll make it anywhere! It's up to you Neeew Yoooork, Neeew Yoooork. :))

Broj osoba: 1
Broj noćenja: 5
 • Povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Njujork – Beograd ili Budimpešta – Njujork – Budimpešta.
 • Transfer do i od aerodroma ukoliko se putuje iz Budimpešte. Transfer do i od izabranog smeštaja.
 • 5 noćenja u apartmantskom smeštaju na Manhattnu u apartmanima za 6 osoba, uz mogućnost doplate za apartmane za 4 ili 2 osobe.
 • Troškove organizacije putovanja.
 • Stručno vodjenje puta.
 • Šta nam se sviđa

  • Wall Street
  • Kip slobode i Bruklinski most (prvi noseći most na svetu koji spaja Menhetn i Bruklin),
  • Empire State Building (nekada najviša zgrada sveta, visoka 381 metar)
  • Peta avenija, sa radnjama svih svetskih brendova, Times Square, Central park, Metropolitan muzej, China Town (kineska četvrt)
  • Little Italy (mesto osnivanja čuvenih bandi sa početka 20. veka, a danas četvrt prošarana brojnim restoranima italijanske kuhinje)
  • Broadway bulevar koji se proteže od juga do severa Menhetna, a u čijem se centralnom delu (Midtown) nalaze mnoga pozorišta.

  Šta treba znati

  • Potrebna dokumenta  za dobijanje američke vize možete pogledati ovde

  • Cena aranžmana uz kupon iznosi 879 € evra u dinarskoj protivvrednosti. ( plus viza i avionske takse)
  • Kupovinom ponude stičeš pravo da ostatak iznosa platiš na 8 mesečnih rata u dinaraskoj protivvrednosti.
  • Rate se plaćaju u agenciji, a dinamika plaćanja i iznos rate se određuje prlikom potpisivanja ugovora o putovanju.

  Detalji putovanja

  <strong>program putovanja </strong>

  Program putovanja

  I dan – Beograd – NY

  Sastanak grupe, transfer do aerodroma u Budimpešti. Let iz Budimpešte do New Yorka.

  II dan – NY

  Dolazak na NY aerodrom JFK u prepodnevnim satima. Smeštaj u odabrani smeštaj, utapanje u atmosferu Velike Jabuke. Noćenje.

  III – VI dan – NY

  Welcome to Urban Jungle! Za vreme našeg boravka stopićemo se u atmosferu ovog po mnogima glavnog grada sveta. Planirana je poseta Liberty Island-u i obilazak Kipa Slobode, a u dogovoru sa vodičem možemo organizovati i obilazak neke od više stotina muzejskih postavki ogromne kulturne zbirke grada Njujorka.. Popećemo se do osmatračnice čuvenog Empire State Building-a visoke 381 metar i uživati u nesvakidašnjem pogledu na Manhattan sa zgrade koja je nekada važila za najvišu na svetu, obići Financial District (Wall Street) kao i Lower Manhattan, ”China Town”, ”Soho”, ”Little Italy”, i sve to uz neizbežan chill u Central Parku. Dopustite da vas osvoji pogled na zalazak sunca iza Brooklin parka, budite obasjani svetlošću reklama čuvenog Times Square-a, vozićemo se najstarijim metroom na Svetu, jednostavno, prepustićemo se da nas obuzme euforija i puls ovog grada i dozvoliti sebi da se, bar na kratko, osetimo kao Njujorčanin jer to, sasvim sigurno, može svako!

  VII dan – NY – Beograd

  Napuštanje hostela, opraštanje od NY-a uz neizbežnu kafu u Starbucks-u. Transfer do Aerodroma. Noćni let …

  VIII dan – Beograd

  Dolazak na aerodrom u Budimpešti. Transfer do Beograda. Sabiramo utiske i planiramo novo Manga putovanje.

  Aranžman obuhvata

  Povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Njujork – Beograd ili Budimpešta – Njujork – Budimpešta.

  Transfer do i od aerodroma ukoliko se putuje iz Budimpešte. Transfer do i od izabranog smeštaja.

  5 noćenja u apartmantskom smeštaju na Manhattnu u apartmanima za 6 osoba, uz mogućnost doplate za apartmane za 4 ili 2 osobe.

  Troškove organizacije putovanja.

  Stručno vodjenje puta.

  Aranžman ne obuhvata

  Usluge pripreme dokumentacije, zakazivanja intervjua i dobijanja američke vize – plaća se u ambasadi.

  Aerodromske takse (180 €).

  Troškove transfera na destinaciji i ulaznice za muzeje.

  Induvidualne troškove putnika.

  Doplate za sobe sa menjim brojem ležaja – za 1/4 apartman – 10 € po osobi po noći

  za 1/2 apartman – 20 € po osobi po noći

  Hostel:

  Bićete smešteni u hostelu-apartmantskog tipa u centru New York-a na Menhetnu. Svaki apartman ima u svom sklopu kupatilo, potpuno opremljenu kuhinju, WI-FI, TV. Apartmani su višekrevetni – za 6 osoba sa mogućnošću doplate za apartmane sa manjim brojem ležajeva. Napomena: Postoji mogućnost promene smeštaja iste kategorije ili bolje u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta.

  Sonic Tours

  Bulevar kralja Aleksandra 112, I sprat , Beograd
  011 344 46 00
  065 344 46 00
  email: info@sonic-tours.com
  web: http://www.sonic-tours.com/


  Sonic Tours je turistička agencija i turoperator sa sedištem u Beogradu. Osnovana je 1992. Aktivna je članica Nacionalne Agencije Turističkih Agencija (YUTA). Osnovna delatnost agencije je školski i omladinski turizam. U ovom sektoru Sonic Tours je najuspešnija agencija u proteklih 10 godina, što pokazuju i brojna priznanja - deset godina za redom Sonic Tours je šampion YU turizma u oblasti školskog i omladinskog turizma po studiji našeg najpoznatijeg turističkog magazina YU Travel revije. Izmedu ostalog agencija se bavi organizacijom sajmova, seminara, individulanih putovanja i prodajom avio karata.

  Pošalji prijateljima

  Uslovi korišćenja

  Nakon kupovine dužni ste da se najkasnije u roku od dva dana javite Organizatoru putovanja, odnosno Organizatoru smeštaja (noćenje u hotelu, apartmanu, vili, salašu i sl.) radi potvrde rezervacije. U slučaju da putujete preko Organizatora putovanja potrebno je da sklopite i ugovor o putovanju.

  Kontakt telefon Organizatora putovanja odnosno Organizatora smeštaja se nalazi na dobijenom vaučeru. Ukoliko iz nekog razloga niste dobili e-mail sa vaučerom, Vaš vaučer možete preuzeti na sajtu grupovina.rs, u sekciji Kupovine ili nas kontaktirajte na chat@grupovina.rs i mi ćemo Vam pomoći da nađete Vaš vaučer.

  Ukoliko se ne javite i ne potpišete ugovor sa Organizatorom putovanja, odnosno ne rezervišete smeštaj kod Organizatora smeštaja u gore datom vremenskom intervalu smatraće se da ste odustali od putovanja. U tom slučaju Grupovina zadržava pravo na 20% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona. Ukoliko odustanete od putovanja 5 dana pre polaska, u toku ili nakon završetka putovanja, Grupovina zadržava pravo na 80% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona.

  Nakon potpisivanja ugovora sa Organizatorom putovanja važe opšti uslovi putovanja dati u članu 56. Zakona o turizmu („Sl. glasnik RS“ br. 36/2009 i 88/2010) i uslovi definisani u ugovoru Organizatora putovanja.

  5000 RSD

  Odaberi datum

  • Raspoloživi datumi

  Odaberi količinu

  Ukupno za plaćanje:

  0 RSD
  kupljeno: 8

  Imaš pitanje? Pozovi nas. 011.260.29.72

  Garancija kvaliteta

  Mi smo uvek sigurni u kvalitet ponude koje nudimo, kao i u naše partnere.

  Rezervacija termina

  Podatke za kontakt Organizatora putovanja ili Hotela možete naći na samom vaučeru nakon uplate.

  Mogućnost izbora

  Ponuda za destinaciju koja Vas intresuje nije trenutno aktivna na sajtu? Pozovite nas i potrudićemo se da za Vas što pre pronađemo najpovoljniju ponudu!

  Reklamacije Turističkih ponuda

  Posle svake kupovine imate mogućnost da odustanete ili zamenite vaučer. Da bi se Vaša reklamacija uvažila, potrebno je da nam se javite najkasnije 20 dana nakon dobijanja vaučera.

  Za pitanja i rezervacije možete nas pozvati svakog dana od 09. do 17. časova na broj 011.260.29.72, ili nas kontaktirajte putem e-maila na adresu: chat@grupovina.rs

  Podrška