Grupovina

Etno domaćinstvo na obroncima Rudnika

,

Ističe: 19.05.2012.

Na samo stotinak kilometara od Beograda nalazi se selo Trudelj. Na obroncima planine Rudnik dočekaće vas ljubazni domaćini etno kuće "Zavičaj". Sve će učiniti da se osetite kao kod svoje kuće, ali i da osetite i lično doživite kako se to živelo davno u sličnim seoskim domaćinstvima.

Šta treba znati

Detalji putovanja


Pošalji prijateljima

Uslovi korišćenja

Nakon kupovine dužni ste da se najkasnije u roku od dva dana javite Organizatoru putovanja, odnosno Organizatoru smeštaja (noćenje u hotelu, apartmanu, vili, salašu i sl.) radi potvrde rezervacije. U slučaju da putujete preko Organizatora putovanja potrebno je da sklopite i ugovor o putovanju.

Kontakt telefon Organizatora putovanja odnosno Organizatora smeštaja se nalazi na dobijenom vaučeru. Ukoliko iz nekog razloga niste dobili e-mail sa vaučerom, Vaš vaučer možete preuzeti na sajtu grupovina.rs, u sekciji Kupovine ili nas kontaktirajte na chat@grupovina.rs i mi ćemo Vam pomoći da nađete Vaš vaučer.

Ukoliko se ne javite i ne potpišete ugovor sa Organizatorom putovanja, odnosno ne rezervišete smeštaj kod Organizatora smeštaja u gore datom vremenskom intervalu smatraće se da ste odustali od putovanja. U tom slučaju Grupovina zadržava pravo na 20% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona. Ukoliko odustanete od putovanja 5 dana pre polaska, u toku ili nakon završetka putovanja, Grupovina zadržava pravo na 80% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona.

Nakon potpisivanja ugovora sa Organizatorom putovanja važe opšti uslovi putovanja dati u članu 56. Zakona o turizmu („Sl. glasnik RS“ br. 36/2009 i 88/2010) i uslovi definisani u ugovoru Organizatora putovanja.

1500 RSD

Odaberi datum

  • Raspoloživi datumi

Odaberi količinu

Ukupno za plaćanje:

0 RSD
kupljeno: 41

Imaš pitanje? Pozovi nas. 011.260.29.72

Garancija kvaliteta

Mi smo uvek sigurni u kvalitet ponude koje nudimo, kao i u naše partnere.

Rezervacija termina

Podatke za kontakt Organizatora putovanja ili Hotela možete naći na samom vaučeru nakon uplate.

Mogućnost izbora

Ponuda za destinaciju koja Vas intresuje nije trenutno aktivna na sajtu? Pozovite nas i potrudićemo se da za Vas što pre pronađemo najpovoljniju ponudu!

Reklamacije Turističkih ponuda

Posle svake kupovine imate mogućnost da odustanete ili zamenite vaučer. Da bi se Vaša reklamacija uvažila, potrebno je da nam se javite najkasnije 20 dana nakon dobijanja vaučera.

Za pitanja i rezervacije možete nas pozvati svakog dana od 09. do 17. časova na broj 011.260.29.72, ili nas kontaktirajte putem e-maila na adresu: chat@grupovina.rs

Podrška