Grupovina

Odmor na kraljevski način - Kaštel Banaterra

,

Ističe: 20.10.2012.

Spavanje na dvorcu nije rezervisano samo za kraljeve i kraljice. Sada možete i vi da osetite čari kraljevskog života i sve to uz 50% popusta. Stari dvorac u novom ruhu vas čeka...

Broj osoba: 1
Broj noćenja: 1
 • Jedan kupon važi za jedno noćenje jedne osobe
 • Smeštaj je u dvokrevetnim i trokrevetnim mansardnim sobama
 • U ponudi nema jednokrevetnih soba.
 • Možete kupiti više kupona i tako spojiti više dana
 • Šta nam se sviđa

  • Kraljevski tretman.
  • Odlazak u lov
  • Uživanje uz tamburaše
  • Obilazak rodne kuće Đure Jakšića u Srpskoj Crnji
  • Izlet u Veliko selo sa obilaskom destilerija i degustacijom voćnih rakija

  Šta treba znati

  • Kupone možete iskoristiti od 20.septembra do 15.decembra 2012.
  • Po dobijanju kupona neophodno je da kontaktirate Kaštel Banaterra i izvršite rezervaciju na broj telefona koji ćete dobiti na vaučeru.
  • U cenu nisu uračunate boravišna taksa (124 dinara po osobi, i osiguranje (10 dinara dnevno po osobi).
  • Uz ovu ponudu važe "Uslovi korišćenja turističkih ponuda"

  Detalji putovanja

  Detalji:

  Po dobijanju vaučera neophodno je izvršiti rezervaciju na broj telefona koji ćete dobiti na vaučeru.

  Dvorac:

  2011. godine završeno je kompletno renoviranje. Prelepi dvorac u ruhu spoja tradicionalnog i modernog kompletno je renoviran i modernizovan, tako da ne izgubi ni najmanji deo šarma i aristokratskog duha koji nam je ostavljen u nasleđe. Tokom renoviranja Kaštel nije pretrpeo nikakve suštinske promene. Spoljašnji izgled, boja fasade, zatvoreni kamin i drvene spiralne stepenice u unutrašnjosti dvorca su zadržale autentičan izgled imajući u vidu da se radi o objektu koji je pod zaštitom države.

  Kaštel Banaterra raspolaže sa 14 soba, od kojih se pet nalazi na prvom spratu, a preostalih devet u potkrovlju. Svaka soba je opremljena kupatilom, vlastitim klima uređajem, televizijskim aparatom i internet konekcijom. Kaštel Banaterra rasplaže sa devet mansardnih soba. Sve sobe su opremljene sa 1, 2 ili 3 ležaja, klima uređajem i televizorom. Svaka soba ima zasebno kupatilo sa tuš kabinom i toaletom. Na prvom spratu se nalazi mala biblioteka gde se gosti željni mira i tišine mogu povući i uživati u nekoj od interesantnih knjiga. Na spratu se nalaze i dve prostrane terase sa kojih se pruža prelep pogled na zelenilo u okruženju. U prizemlju se nalazi banket sala u koju udobno može da se smesti do 100 ljudi koja je opremljena sa kompletnim tehničkim pomagalima potrebnim za održavanje seminara, prezentacija, radionica, treninga itd. Pored banket sale nalazi se kamin sala, koja je naziv dobila po otvorenom kaminu koji je zadržao autentičan izgled iz perioda gradnje Kaštela. Dok sedite na terasi imaćete osećaj kao da ste iz savremenog, modernog i urbanog vremena izmešteni u neko drugo vreme. U trenucima opuštanja možete uživati u fantastičnoj tradicionalnoj kuhinji uz preporuku našeg ljubaznog osoblja. Specijaliteti kuhinje Kaštela su i raznovrsna jela od divljači.

  Pored VIP salona nalazi se i mini Spa centar koji od sadržaja ima finsku saunu za osam osoba, salu za masažu u čojem je sastavu hidromasažna kada za dve osobe kao i nekoliko sprava za fitnes program. Zlatne ruke našeg fizioterapeuta omogućiće vam relaksirajuće opuštanje uz koje ćete lakše prebroditi kumulirani stres.

  Kako bi i deca mogla u punom obimu da uživaju u blagodetima prostora, jedan deo parka opremljen je ljuljaškama, klackalicama, vozićima i bezbednim, ograđenim prostorom za igru.

  Kako stići:

  Geografski položaj Kaštela Banaterra je veoma atraktivan jer se nalazi u srcu Banata u mestu Srpska Crnja.

  Do Kaštela Banaterra stići ćete ravničarskim putem, a nalazi se:

  - 120 km severoistočno od Beograda;,

  - 35 km od Kikinde,

  - 50 km od Zrenjanina i

  - 45 km od aerodroma Temešvaru.

  Uslovi korišćenja turističkih ponuda

  Uslovi korišćenja turističkih ponuda

  Nakon kupovine dužni ste da se najkasnije u roku od dva dana javite Turističkoj agenciji ili Organizatoru smeštaja ukoliko je ponuda smeštaj u hotelu (apartmanu, vili, salašu isl.) radi rezervacije željenjog termina. U slučaju da putujete preko Turističke agencije potrebno je da sklopite Ugovor o putovanju. Prilikom sklapanja ugovora pored broja vaučera neophodni su i ostali podaci kao što su ime i prezime putnika, broj pasoša ukoliko se putuje u inostranstvo itd.

  Putnici koji ne potpišu ugovor o putovanju sa Turističkom agencijom neće moći da putuju bez obzira što imaju kupon.

  Kontakt telefon Turističke agencije odnosno Organizatora smeštaja se nalazi na dobijenom kuponu. Ukoliko iz nekog razloga niste dobili e-mail sa kuponom, Vaš kupon možete preuzeti na sajtu grupovina.rs, u sekciji Kuponi ili nas kontaktirajte na podrska@grupovina.rs i mi ćemo Vam pomoći da nađete Vaš kupon.

  Ukoliko se ne javite i ne potpišete ugovor sa Turističkom agencijom, odnosno ne rezervišete smeštaj kod Organizatora smeštaja u gore datom vremenskom intervalu smatraće se da ste odustali od putovanja.

  Nakon potpisivanja ugovora sa Turističkom agencijom važe opšti uslovi putovanja dati u članu 56. Zakona o turizmu („Sl. glasnik RS“ br. 36/2009 i 88/2010) i uslovi definisani u ugovoru Organizatora putovanja, tj. Turističke agencije.

  Kaštel Banaterra

  Jakšićevo naselje bb, Srpska Crnja, Banat, Vojvodina, Srbija , Srpska Crnja
  +381 23 811 360
  +381 23 812 636
  email: kastelbanaterra@gmail.com
  web: http://www.kastelbanaterra.com  Pošalji prijateljima

  Uslovi korišćenja

  Nakon kupovine dužni ste da se najkasnije u roku od dva dana javite Organizatoru putovanja, odnosno Organizatoru smeštaja (noćenje u hotelu, apartmanu, vili, salašu i sl.) radi potvrde rezervacije. U slučaju da putujete preko Organizatora putovanja potrebno je da sklopite i ugovor o putovanju.

  Kontakt telefon Organizatora putovanja odnosno Organizatora smeštaja se nalazi na dobijenom vaučeru. Ukoliko iz nekog razloga niste dobili e-mail sa vaučerom, Vaš vaučer možete preuzeti na sajtu grupovina.rs, u sekciji Kupovine ili nas kontaktirajte na chat@grupovina.rs i mi ćemo Vam pomoći da nađete Vaš vaučer.

  Ukoliko se ne javite i ne potpišete ugovor sa Organizatorom putovanja, odnosno ne rezervišete smeštaj kod Organizatora smeštaja u gore datom vremenskom intervalu smatraće se da ste odustali od putovanja. U tom slučaju Grupovina zadržava pravo na 20% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona. Ukoliko odustanete od putovanja 5 dana pre polaska, u toku ili nakon završetka putovanja, Grupovina zadržava pravo na 80% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona.

  Nakon potpisivanja ugovora sa Organizatorom putovanja važe opšti uslovi putovanja dati u članu 56. Zakona o turizmu („Sl. glasnik RS“ br. 36/2009 i 88/2010) i uslovi definisani u ugovoru Organizatora putovanja.

  650 RSD

  Odaberi datum

  • Raspoloživi datumi

  Odaberi količinu

  Ukupno za plaćanje:

  0 RSD
  kupljeno: 518

  Imaš pitanje? Pozovi nas. 011.260.29.72

  Garancija kvaliteta

  Mi smo uvek sigurni u kvalitet ponude koje nudimo, kao i u naše partnere.

  Rezervacija termina

  Podatke za kontakt Organizatora putovanja ili Hotela možete naći na samom vaučeru nakon uplate.

  Mogućnost izbora

  Ponuda za destinaciju koja Vas intresuje nije trenutno aktivna na sajtu? Pozovite nas i potrudićemo se da za Vas što pre pronađemo najpovoljniju ponudu!

  Reklamacije Turističkih ponuda

  Posle svake kupovine imate mogućnost da odustanete ili zamenite vaučer. Da bi se Vaša reklamacija uvažila, potrebno je da nam se javite najkasnije 20 dana nakon dobijanja vaučera.

  Za pitanja i rezervacije možete nas pozvati svakog dana od 09. do 17. časova na broj 011.260.29.72, ili nas kontaktirajte putem e-maila na adresu: chat@grupovina.rs

  Podrška