Grupovina

Sunčana reka

,

Ističe: 03.10.2012.

Dođite u paru ili sa društvom. Iskoristite popust od 40%. Spavajte na obali Drine, uživajte u jahanju konja, vožnji fijakerom, nacionalnim specijalitetima, kupajte se na Šotrinoj plaži... Da vam odmor bude obasjan suncem...

Sunčana reka - noćenje
 • Broj osoba: 1
 • Broj noćenja: 1
 • Jedno noćenje za jednu osobu u etno kućicama kompleksa Sunčana reka (jedna noć – dva dana boravka)
 • Jedan krug jahanja u ergeli koja se nalazi u sklopu kompleksa
 • 2 Noćenja, 2 osobe
 • Broj osoba: 2
 • Broj noćenja: 2
 • Dva noćenja za dve osobe u etno kućicama kompleksa Sunčana reka (dve noći – tri dana boravka)
 • Jedan krug jahanja po osobi u ergeli koja se nalazi u sklopu kompleksa
 • Šta nam se sviđa

  • Kupanje, odmor ili šetnju na Šotrinoj plaži
  • sport i rekreaciju na terenima za fudbal, odbojka na pesku, tenis, badminton, košarku...
  • Organizovani izleti i pešačke ture
  • Zabavni park za decu
  • Ergela – konji za jahanje i vožnja fijakerom
  • Vožnja čamcem i “sunčani spust” Drinom
  • Planinarenje, paraglajding
  • Wellnes program
  • Muzejska postavka “Drina kroz vekove”
  • Kafana “Pod Vrbom” sa ponudom nacionalnih i ribljih specijaliteta

  Šta treba znati

  • Ponudu možete iskoristiti do 10. decembra 2012.
  • Možete kupiti više kupona i tako spojiti više dana
  • Boravišna taksa i osiguranje nisu uračunati u cenu i iznose 50,00 din. po osobi
  • Uz ovu ponudu važe "Uslovi korišćenja turističkih ponuda"

  Detalji putovanja

  Detalji:

  Po dobijanju vaučera neophodno je izvršiti rezervaciju na broj telefona koji ćete dobiti na vaučeru.

  Smeštaj:

  SRK "Sunčana Reka" pruža jedinstvenu oazu za odmor, opuštanje, sport i rekreaciju koja je i te kako potrebna ljudima koji su opterećeni svakodnevnim obavezama, ubrzanom tempu života, izloženi su stresu i nemaju dovoljno vremena da se posvete sebi i svojoj porodici.

  Na desnoj obali reke Drine, u sedištu gučevskog raseda, između planine Gučevo (Republika Srbija) i Majevice (Republika Srpska), u B.Koviljači, nalazi se SRK "Sunčana Reka" (površine 4ha). Turistički kompleks "Sunčane Reke" čine: kuća za smestaj gostiju "Nada" (15 lezaja), kućice za smeštaj gostiju i vila "Sunčana Reka" sa dva apartmana (53 ležaja) i 50 ležaja apartmanskog tipa u centru Banje Koviljače. Kućice se nalaze u dva mini naselja u okviru kompleksa i svaka kućica ima svoje ime! U naselju Robert De Niro nalaze se kućice Mari-Mari, Kristina, Caca, Stana, Sunčica, Plavuša, Dragana, Vesna i Goca Džin, dok se u naselju Studenac nalaze Danijela, Goca Lolita, Ivana, Ceca, Purićka, Goca kuvarica, kod Šerifa, Mika, Rajko i Mile Mraz. Sam enterijer predstavlja spoj prirode i komfora u kome preovladavaju forme drveta i kamena, s jedne strane, i savremenog eksterijera koji zadovoljava potrebe savremenog turiste, sa druge strane.

  Tu je i kafana "Pod vrbom" (270 mesta), letnja bašta (500 mesta) pogodna za svadbe i druge svešanosti, muzejska postavka "Drina kroz vekove", biznis sala sa 100 mesta, otvoreno ognjište, pečenjara, letnjikovac i uređena drinska obala sa šljunkovitom plažom (Šotrina plaza),"Borisov bar" na Šotrinoj plaži (150 mesta), parking, tereni za sport i rekreaciju, ergela.

  Sadržaji: sportski tereni za fudbal, odbojku na pesku, košarku i tenis; zabavni park za decu; škola jahanja i jahanje na duge staze pored reke i po obližnjim planinama (Gučevo, Boranja); staza za džoging (5000m); pilates program; wellnes; sakupljanje lekovitog bilja i berba gljiva; planinarske avanture uz vodiča; organizovane izlete; spust Drinom, vožnja čamcem; vožnja fijakerom; nordijsko skijanje; vožnja džipovima i biciklima; lov i ribolov; izleti iznenađenja ...

  Kako stići:

  Na desnoj obali reke Drine, u sedištu gučevskog raseda, između planine Gučevo (Republika Srbija) i Majevice (Republika Srpska), u B.Koviljači, nalazi se SRK "Sunčana Reka" (površine 4ha).

  Do Banje Koviljače se stiže iz Beograda, autoputem Beograd-Ruma, a zatim regionalnim putem Ruma-Šabac-Loznica-Banja Koviljača (145 km), iz Novog Sada regionalnim putem Novi Sada – Ruma – Šabac – Loznica – Banja Koviljača (143 km).

  Uslovi korišćenja turističkih ponuda

  Uslovi korišćenja turističkih ponuda

  Nakon kupovine dužni ste da se najkasnije u roku od dva dana javite Organizatoru putovanja, odnosno Organizatoru smeštaja (noćenje u hotelu, apartmanu, vili, salašu i sl.) radi rezervacije željenjog termina. U slučaju da putujete preko Organizatora putovanja potrebno je da sklopite i ugovor o putovanju.

  Kontakt telefon Organizatora putovanja odnosno Organizatora smeštaja se nalazi na dobijenom kuponu. Ukoliko iz nekog razloga niste dobili e-mail sa kuponom, Vaš kupon možete preuzeti na sajtu grupovina.rs, u sekciji Kuponi ili nas kontaktirajte na podrska@grupovina.rs i mi ćemo Vam pomoći da nađete Vaš kupon.

  Ukoliko se ne javite i ne potpišete ugovor sa Organizatorom putovanja, odnosno ne rezervišete smeštaj kod Organizatora smeštaja u gore datom vremenskom intervalu smatraće se da ste odustali od putovanja. U tom slučaju Grupovina zadržava pravo na 20% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona. Ukoliko odustanete od putovanja 5 dana pre polaska, u toku ili nakon završetka putovanja, Grupovina zadržava pravo na 80% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona.

  Nakon potpisivanja ugovora sa Organizatorom putovanja važe opšti uslovi putovanja dati u članu 56. Zakona o turizmu („Sl. glasnik RS“ br. 36/2009 i 88/2010) i uslovi definisani u ugovoru Organizatora putovanja.


  Pošalji prijateljima

  Uslovi korišćenja

  Nakon kupovine dužni ste da se najkasnije u roku od dva dana javite Organizatoru putovanja, odnosno Organizatoru smeštaja (noćenje u hotelu, apartmanu, vili, salašu i sl.) radi potvrde rezervacije. U slučaju da putujete preko Organizatora putovanja potrebno je da sklopite i ugovor o putovanju.

  Kontakt telefon Organizatora putovanja odnosno Organizatora smeštaja se nalazi na dobijenom vaučeru. Ukoliko iz nekog razloga niste dobili e-mail sa vaučerom, Vaš vaučer možete preuzeti na sajtu grupovina.rs, u sekciji Kupovine ili nas kontaktirajte na chat@grupovina.rs i mi ćemo Vam pomoći da nađete Vaš vaučer.

  Ukoliko se ne javite i ne potpišete ugovor sa Organizatorom putovanja, odnosno ne rezervišete smeštaj kod Organizatora smeštaja u gore datom vremenskom intervalu smatraće se da ste odustali od putovanja. U tom slučaju Grupovina zadržava pravo na 20% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona. Ukoliko odustanete od putovanja 5 dana pre polaska, u toku ili nakon završetka putovanja, Grupovina zadržava pravo na 80% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona.

  Nakon potpisivanja ugovora sa Organizatorom putovanja važe opšti uslovi putovanja dati u članu 56. Zakona o turizmu („Sl. glasnik RS“ br. 36/2009 i 88/2010) i uslovi definisani u ugovoru Organizatora putovanja.

  Odaberi paket

  850 RSD

  Odaberi datum

  • Raspoloživi datumi

  Odaberi količinu

  Ukupno za plaćanje:

  0 RSD
  kupljeno: 88

  Imaš pitanje? Pozovi nas. 011.260.29.72

  Garancija kvaliteta

  Mi smo uvek sigurni u kvalitet ponude koje nudimo, kao i u naše partnere.

  Rezervacija termina

  Podatke za kontakt Organizatora putovanja ili Hotela možete naći na samom vaučeru nakon uplate.

  Mogućnost izbora

  Ponuda za destinaciju koja Vas intresuje nije trenutno aktivna na sajtu? Pozovite nas i potrudićemo se da za Vas što pre pronađemo najpovoljniju ponudu!

  Reklamacije Turističkih ponuda

  Posle svake kupovine imate mogućnost da odustanete ili zamenite vaučer. Da bi se Vaša reklamacija uvažila, potrebno je da nam se javite najkasnije 20 dana nakon dobijanja vaučera.

  Za pitanja i rezervacije možete nas pozvati svakog dana od 09. do 17. časova na broj 011.260.29.72, ili nas kontaktirajte putem e-maila na adresu: chat@grupovina.rs

  Podrška