Grupovina

Romantični odmor za dvoje

,

Ističe: 16.10.2012.

Provedite romatični odmor sa voljenom osobom u renoviranom hotelu "Tiski cvet" u Novom Bečeju uz vožnju fijakerom, vožnju brodićem na Tisi uz vino Krokan sa Bisernog ostrva i posetu zavičajne kuće porodice Glavaš. Iskoristite popust od 50% i uživajte sa vama dragom osobom.

Broj osoba: 2
Broj noćenja: 1
 • Ponuda obuhvata jedno noćenje za dve osobe.
 • Romantična vožnja brodićem po Tisi uz vino Krokan sa Bisernog ostrva.
 • Poseta zavičajne kuće porodice Glavaš.
 • Smeštaj je u dvokrevetnim regular sobama.
 • Šta nam se sviđa

  • Uživanje sa voljenom osobom
  • Vožnja fijakerom i poseta zavičajnoj kući porodice Glavaš (sa kustosom u muzeju)
  • Romantična vožnja brodićem
  • Ljubavna igra tiskog cveta predstavlja jednu od najlepših prirodnih pojava na svetu.

  Šta treba znati

  • Ponudu možete iskoristiti od 01.oktobra do 30.novembra 2012.
  • Možete kupiti dva kupona i tako spojiti dva dana.
  • Po dobijanju kupona neophodno je da kontaktirate hotel Tiski cvet i izvršite rezervaciju na broj telefona koji ćete dobiti na vaučeru.
  • Boravišna taksa i osiguranje nisu uračunati u cenu i plaćaju se na recepciji hotela (80,00 boravišna taksa, 5,00 osiguranje)

  Detalji putovanja

  Detalji:

  Po dobijanju vaučera neophodno je izvršiti rezervaciju na broj telefona koji ćete dobiti na vaučeru.

  Smeštaj:

  Hotel „Tiski cvet“ poseduje dve zvezdice i nalazi se u centru Novog Bečeja uz samu obalu reke Tise. Hotel datira iz 1985. godine, ali je 2010. renoviran, pa danas ima moderan izgled i dizajn.

  Kapacitet hotela je 90 ležajeva u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim sobama i apartmanima. Hotel raspolaže sa 4 lux apartmana (mini bar, lcd televizor, telefon, klima uređaj) i 34 moderno uređene sobe.

  Svaka soba ima plazma televizor, klima uređaj, telefon. Sobe na II spratu hotela poseduju i produžene krevete koji su pogodni za smeštaj sportista.

  Hotel „Tiski cvet“ raspolaže sa dve restoranske sale. Veći restoran je kapaciteta do 300 mesta, koja je pogodna za slavlja većeg obima (svadbe, maturske proslave, godišnjice i druga veselja), dok drugi restoran može da ugosti 40 osoba u intimnijoj atmosferi. U sklopu manjeg restorana nalazi se i luksizni, odvojeni separe za goste sa posebnim željama, kapaciteta do 10 osoba.U našim restoranima gosti mogu da uživaju u tradicionalnoj banatskoj kuhinji, jelima sa roštilja, vrhunskim ribljim specijalitetima od ribe iz Tise uz kvalitetno vino „Krokan“ i „Tisku perlu“ sa Bisernog ostrva.

  U holu hotela svim gostima je na raspolaganju wireless internet konekcija potpuno besplatno.

  Kako stići:

  Od Beograda do Novog Bečeja svakodnevno saobraćaju redovne autobuske linije sa polascima u 13:30h i 18:30h.

  Uslovi korišćenja turističkih ponuda

  Uslovi korišćenja turističkih ponuda

  Nakon kupovine dužni ste da se najkasnije u roku od dva dana javite Turističkoj agenciji ili Organizatoru smeštaja ukoliko je ponuda smeštaj u hotelu (apartmanu, vili, salašu isl.) radi rezervacije željenjog termina. U slučaju da putujete preko Turističke agencije potrebno je da sklopite Ugovor o putovanju. Prilikom sklapanja ugovora pored broja vaučera neophodni su i ostali podaci kao što su ime i prezime putnika, broj pasoša ukoliko se putuje u inostranstvo itd.

  Putnici koji ne potpišu ugovor o putovanju sa Turističkom agencijom neće moći da putuju bez obzira što imaju kupon.

  Kontakt telefon Turističke agencije odnosno Organizatora smeštaja se nalazi na dobijenom kuponu. Ukoliko iz nekog razloga niste dobili e-mail sa kuponom, Vaš kupon možete preuzeti na sajtu grupovina.rs, u sekciji Kuponi ili nas kontaktirajte na podrska@grupovina.rs i mi ćemo Vam pomoći da nađete Vaš kupon.

  Ukoliko se ne javite i ne potpišete ugovor sa Turističkom agencijom, odnosno ne rezervišete smeštaj kod Organizatora smeštaja u gore datom vremenskom intervalu smatraće se da ste odustali od putovanja.

  Nakon potpisivanja ugovora sa Turističkom agencijom važe opšti uslovi putovanja dati u članu 56. Zakona o turizmu („Sl. glasnik RS“ br. 36/2009 i 88/2010) i uslovi definisani u ugovoru Organizatora putovanja, tj. Turističke agencije.


  Pošalji prijateljima

  Uslovi korišćenja

  Nakon kupovine dužni ste da se najkasnije u roku od dva dana javite Organizatoru putovanja, odnosno Organizatoru smeštaja (noćenje u hotelu, apartmanu, vili, salašu i sl.) radi potvrde rezervacije. U slučaju da putujete preko Organizatora putovanja potrebno je da sklopite i ugovor o putovanju.

  Kontakt telefon Organizatora putovanja odnosno Organizatora smeštaja se nalazi na dobijenom vaučeru. Ukoliko iz nekog razloga niste dobili e-mail sa vaučerom, Vaš vaučer možete preuzeti na sajtu grupovina.rs, u sekciji Kupovine ili nas kontaktirajte na chat@grupovina.rs i mi ćemo Vam pomoći da nađete Vaš vaučer.

  Ukoliko se ne javite i ne potpišete ugovor sa Organizatorom putovanja, odnosno ne rezervišete smeštaj kod Organizatora smeštaja u gore datom vremenskom intervalu smatraće se da ste odustali od putovanja. U tom slučaju Grupovina zadržava pravo na 20% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona. Ukoliko odustanete od putovanja 5 dana pre polaska, u toku ili nakon završetka putovanja, Grupovina zadržava pravo na 80% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona.

  Nakon potpisivanja ugovora sa Organizatorom putovanja važe opšti uslovi putovanja dati u članu 56. Zakona o turizmu („Sl. glasnik RS“ br. 36/2009 i 88/2010) i uslovi definisani u ugovoru Organizatora putovanja.

  2300 RSD

  Odaberi datum

  • Raspoloživi datumi

  Odaberi količinu

  Ukupno za plaćanje:

  0 RSD
  kupljeno: 61

  Imaš pitanje? Pozovi nas. 011.344.37.23

  Garancija kvaliteta

  Mi smo uvek sigurni u kvalitet ponude koje nudimo, kao i u naše partnere.

  Rezervacija termina

  Podatke za kontakt Organizatora putovanja ili Hotela možete naći na samom vaučeru nakon uplate.

  Mogućnost izbora

  Ponuda za destinaciju koja Vas intresuje nije trenutno aktivna na sajtu? Pozovite nas i potrudićemo se da za Vas što pre pronađemo najpovoljniju ponudu!

  Reklamacije Turističkih ponuda

  Posle svake kupovine imate mogućnost da odustanete ili zamenite vaučer. Da bi se Vaša reklamacija uvažila, potrebno je da nam se javite najkasnije 20 dana nakon dobijanja vaučera.

  Za pitanja i rezervacije možete nas pozvati svakog dana od 09. do 17. časova na broj 011.344.37.23, ili nas kontaktirajte putem e-maila na adresu: chat@grupovina.rs

  Podrška