Grupovina

Čarobna Toskana

,

Ističe: 26.08.2012.

Čarobna Toskana - mesto italijanske Renesanse, dom Mikelanđela i Leonarda da Vinčija. Mesto poznato po nestvarnim pejzažima i sjajnoj hrani. Ovo je putovanje kojećete pamtitii, ceo život.

Broj osoba: 1
Broj noćenja: 2
 • Smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem
 • Smeštaj u Poggibonsu u hotelu 3* www.hotelalcide.com na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni)
 • Prevoz
 • Obilaske prema programu putovanja
 • Usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana
 • Usluge lokalnih vodiča troškove organizacije putovanja
 • Šta nam se sviđa

  • Na listi zaštićene svetske kulturne baštine pod okriljem Uneska nalazi se šest lokaliteta u Toskani: istorijska gtradska jezgra Firence (od 1982), Sijene (od 1995), San Điminjana (od 1990) i Pijence (od 1996), Polje čudesa u Pizi i Val d'Orča (od 2004.).
  • Lepote ove bajkovite regije naveo je Roberta Beninija (Roberto Benigni) da baš ovde snimi film “Život je lep” (La vita è bella).
  • San Điminjano- Zbog velikog broja tornjeva ovaj grad nazivaju i srednjovekovni Nju Jork.
  • Toskana je širom sveta poznata je po izvanrednoj hrani, pejzažima, hrani i ljudima. Dom je Mikelanđela, Leonarda da Vinčija, Galilea i Botičelija i ima mnogo vrhunskih muzeja.
  • Više od 80% proizvodnje u Toskani čine crvena vina, po kojima je ona i postala slavna, a glavna sorta je Sangiovese.

  Šta treba znati

  • Prvu ratu u iznosu od 1900 dinara plaćate Grupovini nakon rezervacije kupona, ostatak novca u iznosu od 94€ plaćate u više rata direktno agenciji uplatom na žiro račun
  • Dinamiku plaćanja dogovarate sa agencijom a poslednja rata mora biti uplaćenja najkasnije 15. dana pre polaska
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Obavezna je rezervacija termina unapred na brojeve koji se nalaze na kuponu
  • Krajnji rok za uplatu deviznog dela 15 dana pre polaska

  Detalji putovanja

  <strong>program putovanja </strong>

  BOLONJA-SIJENA-SAN ĐIMINJANO-FIRENZA

  Paket aranžman – prevoz i smeštaj

  1. Dan: putovanja : BEOGRAD-BOLONJA. Polazak autobusa sa parking Sava Centra u 18.00 časova. Vožnja autobusom preko Hrvatske i Slovenije , sa kraćim usputnim zadržavanjima , radi odmora. Noćna vožnja.

  2. Dan : BOLONJA - POGGIBONSI. Dolazaku Bolonju u prepodnevnim časovima. Obilazak istoriskog centra grada sa vodičem : Trg Mađore, Neptunova Fontana, Bazilika Sv Petroni, gradska većnica, crkva Sv Stefana , Tornjevi Asineli I Garisenda. Slobodno vreme. U Popodnevnim časovima polazak za Poggibonsi gradić sa velikim kulturnoistoriskim nasleđem : crkva Sv Lorenza, Fontana ‘’Fonte delle fate’’ iz 13 veka, nedovršena tvrđava koju je na zahtev Lorenza veličanstvenog 1478 dizajnirao Giuliano da Sangallo . . . )Smeštaj u hotel. Noćenje.

  3. Dan: – FIRENZA. Doručak. Celodnevni Fakultativni izlet za Firenzu glavni grad pokrajine Toskana. Stari deo grad proglašen je delom svetske baštine pod zaštitom UNESCO-a. Tu su živeli I stvarali Botičeli, Donatelo, Mikelanđelo, Leonardo da Vinči, Galileo Galilej. Po dolasku obilazak Istoriskog centra grada culture, nauke I umetnosti u pratnji vodiča: galerija Ufiči, katedrala Santa Marija del Fiore, gradska katedrala, Đotov zvonik, Trg Signoria, palata Vekio, Most Vekio, crkva Santa Kroče ( Crkva gde su grobnice Mikelanđela, Galileja, Makijavelija), palata Piti. Slobodno vreme. Povratak u Poggibonsi u poslepodnevnim časovima. Noćenje

  4. Dan – SIJENA – SAN ĐIMINJANO Doručak. Napuštanje hotela polazak za za Sijenu,, grad sa odlično očuvanim gradskim srednjovekovnim jezgrom I velikim kulturnoumetničkom nasleđem koji se nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Obilazak grada sa vodičem: Duomo, Kampov trg, gradska većnica, palata Salimbeni, tvrđava Medičijevih . .. Središte grada je trg Pjaca del Kampo u obliku školjke. Nastavak puta za San Điminjano živopisni gradić sa 14 tornjeva, koji je sačuvao svoj istoriski centar kao ambijent 13-14 veka. Slobodno vreme. Polazak za Beograd u poslepodnevnim časovima.

  5. Dan: Beograd. Očekivani dolazak u Beograd u ranim prepodnevnim časovima

  Aranžman obuhvata:

  -Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti)

  - Smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem

  - Smeštaj u Poggibonsu u hotelu 3* www.hotelalcide.com na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni)

  - Obilaske prema programu putovanja

  - Usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana

  - Usluge lokalnih vodiča

  - Troškove organizacije putovanja

  Aranžman ne obuhvata:

  - Fakultativne izlete I ulaznice

  - Međunarodno putno osiguranje

  Cena fakultativnih izleta:

  - Firenza (25 €) fakultativne posete čija cena zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 20 putnika - a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator putovanja zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate).

  Hotel:

  Hotel Alcide je kategorizacije 3* raspolaže restoranom na bazi samoposluživanja, recepcijom koja radi 24 časa dnevno, sobama za nepušače. Bežični internet je dostupan u čitavom hotelu besplatno.

  Uslovi korišćenja turističkih ponuda

  Uslovi korišćenja turističkih ponuda

  Nakon kupovine dužni ste da se najkasnije u roku od dva dana javite Organizatoru putovanja (Turistička agencija) odnosno Organizatoru smeštaja (noćenje u hotelu, apartmanu, vili, salašu i sl.) radi rezervacije željenjog termina. U slučaju da putujete preko Organizatora putovanja potrebno je da sklopite i ugovor o putovanju.

  Kontakt telefon Organizatora putovanja odnosno Organizatora smeštaja se nalazi na dobijenom kuponu. Ukoliko iz nekog razloga niste dobili e-mail sa kuponom, Vaš kupon možete preuzeti na sajtu grupovina.rs, u sekciji Kuponi ili nas kontaktirajte na podrska@grupovina.rs i mi ćemo Vam pomoći da nađete Vaš kupon.

  Ukoliko se ne javite i ne potpišete ugovor sa Organizatorom putovanja, odnosno ne rezervišete smeštaj kod Organizatora smeštaja u gore datom vremenskom intervalu smatraće se da ste odustali od putovanja. U tom slučaju Grupovina zadržava pravo na 20% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona. Ukoliko odustanete od putovanja 5 dana pre polaska, u toku ili nakon završetka putovanja, Grupovina zadržava pravo na 80% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona.

  Nakon potpisivanja ugovora sa Organizatorom putovanja važe opšti uslovi putovanja dati u članu 56. Zakona o turizmu („Sl. glasnik RS“ br. 36/2009 i 88/2010) i uslovi definisani u ugovoru Organizatora putovanja.

  Blue Travel World

  Trg Republike 1-3, Smederevo , Smederevo
  062 768 898
  026 672 120
  email: bluetravelsd@gmail.com
  web: http://www.bluetravel.rs


  "Blue Travel World" d.o.o. je turistička agencija iz Smedereva koja se veoma uspešno bavi organizacijom letovanja, zimovanja, grupnih putovanja, obilazaka gradova i banja, kao i rezervacijom i nabavkom avionskih karata. Poseduju licencu OTP 19/2014.

  Pošalji prijateljima

  Uslovi korišćenja

  Nakon kupovine dužni ste da se najkasnije u roku od dva dana javite Organizatoru putovanja, odnosno Organizatoru smeštaja (noćenje u hotelu, apartmanu, vili, salašu i sl.) radi potvrde rezervacije. U slučaju da putujete preko Organizatora putovanja potrebno je da sklopite i ugovor o putovanju.

  Kontakt telefon Organizatora putovanja odnosno Organizatora smeštaja se nalazi na dobijenom vaučeru. Ukoliko iz nekog razloga niste dobili e-mail sa vaučerom, Vaš vaučer možete preuzeti na sajtu grupovina.rs, u sekciji Kupovine ili nas kontaktirajte na chat@grupovina.rs i mi ćemo Vam pomoći da nađete Vaš vaučer.

  Ukoliko se ne javite i ne potpišete ugovor sa Organizatorom putovanja, odnosno ne rezervišete smeštaj kod Organizatora smeštaja u gore datom vremenskom intervalu smatraće se da ste odustali od putovanja. U tom slučaju Grupovina zadržava pravo na 20% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona. Ukoliko odustanete od putovanja 5 dana pre polaska, u toku ili nakon završetka putovanja, Grupovina zadržava pravo na 80% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona.

  Nakon potpisivanja ugovora sa Organizatorom putovanja važe opšti uslovi putovanja dati u članu 56. Zakona o turizmu („Sl. glasnik RS“ br. 36/2009 i 88/2010) i uslovi definisani u ugovoru Organizatora putovanja.

  1900 RSD

  Odaberi datum

  • Raspoloživi datumi

  Odaberi količinu

  Ukupno za plaćanje:

  0 RSD
  kupljeno: 162

  Imaš pitanje? Pozovi nas. 011.260.29.72

  Garancija kvaliteta

  Mi smo uvek sigurni u kvalitet ponude koje nudimo, kao i u naše partnere.

  Rezervacija termina

  Podatke za kontakt Organizatora putovanja ili Hotela možete naći na samom vaučeru nakon uplate.

  Mogućnost izbora

  Ponuda za destinaciju koja Vas intresuje nije trenutno aktivna na sajtu? Pozovite nas i potrudićemo se da za Vas što pre pronađemo najpovoljniju ponudu!

  Reklamacije Turističkih ponuda

  Posle svake kupovine imate mogućnost da odustanete ili zamenite vaučer. Da bi se Vaša reklamacija uvažila, potrebno je da nam se javite najkasnije 20 dana nakon dobijanja vaučera.

  Za pitanja i rezervacije možete nas pozvati svakog dana od 09. do 17. časova na broj 011.260.29.72, ili nas kontaktirajte putem e-maila na adresu: chat@grupovina.rs

  Podrška