Grupovina

Divčibare - Markov konak 4*

,

Ističe: 10.10.2012.

Divčibarske šetnje su podjednako lepe i leti i zimi. Možda je najlepše upravo sada, u jesen... Grupovina Vas vodi na ovu planinsku lepoticu uz fenomenalnih 54% popusta za smeštaj u luksuznim apartmanima vile "Markov konak" 4*.

Broj osoba: 1
Broj noćenja: 1
 • Ponuda obuhvata jedno noćenje za jednu osobu
 • Možete kupiti najmanje dva kupona.
 • Možete kupiti više kupona i tako spojiti više dana.
 • Smeštaj je u sobama i apartmanima za dve, tri ili četiri osobe.
 • Šta nam se sviđa

  • Šetnja po proplancima posutim cvetovima belih narcisa
  • Povoljna klima koja Divčibare i čini vazdušnom banjom koja leči oboljenja bronhijalne astme i hronični bronhitis
  • Mnogobrojni sadržaji namenjeni turistima: tereni za male sportove, tenis, šetnja, jahanje...
  • Prirodni rezervati na Divčibarama su Stara šuma na Velikoj pleči, Vražji vir na reci Crna Kamenica i kanjon Crne Reke.
  • Posebna atrakcija je vodopad Skakalo visok 20 metara, na reci Manastirici.
  • Beli narcis je zaštitni znak Divčibara i tu dostiže visinu i do pola metra, a po njemu je nazvana i manifestacija "Beli narcis" koja se organizuje već decenijama.

  Šta treba znati

  • Ponudu možete iskoristiti od 01.oktobra do 23. decembra 2012.
  • Nakon dobijenog vaučera, neophodno je izvršiti rezervaciju na broj telefona koji ćete dobiti na kuponu.
  • Boravišna taksa nije uračunata u cenu i plaća se na licu mesta 69,00 din odrasli, 34.50 din deca 7 – 15 godina

  Detalji putovanja

  Detalji:

  Po dobijanju vaučera neophodno je izvršiti rezervaciju na broj telefona koji ćete dobiti na vaučeru.

  Smeštaj:

  Markov konak na Divčibarama nudi Vam sobni i apartmanski smeštaj tokom čitave godine.Izgrađen je u junu 2007. godine. Nalazi se na 200m od centra Divčibara, između dve skijaške staze, u mirnom delu ove vazdušne banje. Markov konak je moderno opremljen sa mogućnošću apartmanskog i sobnog smeštaja. Svaki apartman i svaka soba imaju TV, DVD, telefon sa dolaznom linijom, mini bar, frizider, bežični internet. Gostima je takođe na raspolaganju i automat za tople napitke.

  Lux apartman (66m2) sa trpezarijom, velikom komplet opremljenom kuhinjom (mašina za suđe, šporet sa ravnom pložom, frižider...), dnevni boravak, tri spavaće sobe(u svim sobama francuski ležaj i po potrebi pomoćni ležaj) sa ukupnim kapacitetom do 7 osoba, bežični intenet i dve terase.

  Apartmani imaju trpezariju, opremljenu kuhinju, frižider, kupatilo, TV, DVD, bežični internet. Ukupnog kapaciteta do 5 osoba.

  Apartman u visokom potkrovlju ima dve odvojene spavaće sobe. Usvakoj ima TV, DVD i kupatilo. Ukupnog kapaciteta je do 10 osoba. Zajednička prostorija za oba dela ima trpezariju i komplet opremljenu kuhinju(šporet, sudopera, frižider), bežični internet...

  Sobe imaju francuski ležaj ili odvojene krevete, sa pomoćnim ležajem. Kapaciteta su do 3 osobe. Opremljene su sa TV, DVD, frižiderom, bežičnim internetom, kupatilom i mini kuhinjom.

  Kako stići:

  iz Beograda Ibarskom magistralom preko Valjeva i Kaone -128 km

  • iz Beograda Ibarskom magistralom preko Divaca i Mionice - 117 km

  • iz Novog Sada preko Šapca, Valjeva, Kaone - 117 km

  • iz Užica prko Požege i Tometinog polja - 64 km

  • iz Čačka preko Ljiga i Mionice - 133 km

  Na Divčibare se stiže Ibarskom magistralom preko Lajkovca , Divaca i Mionice (117 kilometra) ili preko Županjca Bogovođe i Mionice (104 kilometra). Iz Valjeva se stiže preko Rajkovića(38km) ili putem Valjevo–Užice preko Kaone(37kilomtara)a iz Čačka preko Ljiga i Mionice(120km). Iz Novog Sada se dolazi preko Šapca, Valjeva i Rajkovića (177) a iz Kragujevca preko Aranđelovca, Divaca i Mionice(133 kilometra) .

  Svi putevi do Divčibara se u zimskom periodu redovno čiste i održavaju, tako uglavnom nema zastoja u dolasku i odlasku čak i za vreme velikih snežnih padavina . Redovne autobuske linije iz Beograda, Valjeva, Niša upotpunjavaju dobre veze sa svim krajevima zemlje.

  Lasta Valjevo: polazak za Divčibare u 8h, a povratak u 10.45h.

  Evropa bus: polazak za Divčibare u 11h, 15.15h, a povratak u 14.30h, 16.30h

  Pre puta proverite polaske sa prevoznikom.

  BAS Beograd: 011/2636-299

  Lasta Valjevo: 014/221-482

  EuropaBus Valjevo: 014/220-623

  Uslovi korišćenja turističkih ponuda

  Uslovi korišćenja turističkih ponuda

  Nakon kupovine dužni ste da se najkasnije u roku od dva dana javite Turističkoj agenciji ili Organizatoru smeštaja ukoliko je ponuda smeštaj u hotelu (apartmanu, vili, salašu isl.) radi rezervacije željenjog termina. U slučaju da putujete preko Turističke agencije potrebno je da sklopite Ugovor o putovanju. Prilikom sklapanja ugovora pored broja vaučera neophodni su i ostali podaci kao što su ime i prezime putnika, broj pasoša ukoliko se putuje u inostranstvo itd.

  Putnici koji ne potpišu ugovor o putovanju sa Turističkom agencijom neće moći da putuju bez obzira što imaju kupon.

  Kontakt telefon Turističke agencije odnosno Organizatora smeštaja se nalazi na dobijenom kuponu. Ukoliko iz nekog razloga niste dobili e-mail sa kuponom, Vaš kupon možete preuzeti na sajtu grupovina.rs, u sekciji Kuponi ili nas kontaktirajte na podrska@grupovina.rs i mi ćemo Vam pomoći da nađete Vaš kupon.

  Ukoliko se ne javite i ne potpišete ugovor sa Turističkom agencijom, odnosno ne rezervišete smeštaj kod Organizatora smeštaja u gore datom vremenskom intervalu smatraće se da ste odustali od putovanja.

  Nakon potpisivanja ugovora sa Turističkom agencijom važe opšti uslovi putovanja dati u članu 56. Zakona o turizmu („Sl. glasnik RS“ br. 36/2009 i 88/2010) i uslovi definisani u ugovoru Organizatora putovanja, tj. Turističke agencije.


  Pošalji prijateljima

  Uslovi korišćenja

  Nakon kupovine dužni ste da se najkasnije u roku od dva dana javite Organizatoru putovanja, odnosno Organizatoru smeštaja (noćenje u hotelu, apartmanu, vili, salašu i sl.) radi potvrde rezervacije. U slučaju da putujete preko Organizatora putovanja potrebno je da sklopite i ugovor o putovanju.

  Kontakt telefon Organizatora putovanja odnosno Organizatora smeštaja se nalazi na dobijenom vaučeru. Ukoliko iz nekog razloga niste dobili e-mail sa vaučerom, Vaš vaučer možete preuzeti na sajtu grupovina.rs, u sekciji Kupovine ili nas kontaktirajte na chat@grupovina.rs i mi ćemo Vam pomoći da nađete Vaš vaučer.

  Ukoliko se ne javite i ne potpišete ugovor sa Organizatorom putovanja, odnosno ne rezervišete smeštaj kod Organizatora smeštaja u gore datom vremenskom intervalu smatraće se da ste odustali od putovanja. U tom slučaju Grupovina zadržava pravo na 20% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona. Ukoliko odustanete od putovanja 5 dana pre polaska, u toku ili nakon završetka putovanja, Grupovina zadržava pravo na 80% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona.

  Nakon potpisivanja ugovora sa Organizatorom putovanja važe opšti uslovi putovanja dati u članu 56. Zakona o turizmu („Sl. glasnik RS“ br. 36/2009 i 88/2010) i uslovi definisani u ugovoru Organizatora putovanja.

  550 RSD

  Odaberi datum

  • Raspoloživi datumi

  Odaberi količinu

  Ukupno za plaćanje:

  0 RSD
  kupljeno: 1408

  Imaš pitanje? Pozovi nas. 011.260.29.72

  Garancija kvaliteta

  Mi smo uvek sigurni u kvalitet ponude koje nudimo, kao i u naše partnere.

  Rezervacija termina

  Podatke za kontakt Organizatora putovanja ili Hotela možete naći na samom vaučeru nakon uplate.

  Mogućnost izbora

  Ponuda za destinaciju koja Vas intresuje nije trenutno aktivna na sajtu? Pozovite nas i potrudićemo se da za Vas što pre pronađemo najpovoljniju ponudu!

  Reklamacije Turističkih ponuda

  Posle svake kupovine imate mogućnost da odustanete ili zamenite vaučer. Da bi se Vaša reklamacija uvažila, potrebno je da nam se javite najkasnije 20 dana nakon dobijanja vaučera.

  Za pitanja i rezervacije možete nas pozvati svakog dana od 09. do 17. časova na broj 011.260.29.72, ili nas kontaktirajte putem e-maila na adresu: chat@grupovina.rs

  Podrška