Grupovina

Venecija na rate: šoping i uživanje

,

Ističe: 30.09.2012.

Venecija, nekada srednjovekovna aristokratska (Mletačka) Republika, danas je jedan od najprivlačnijih turističkih gradova u Evropi. Grad izgrađen na 118 ostrva, ima 177 kanala i oko 400 mostova....

 • Prevoz udobnim turističim autobusom
 • Pratnju stručnog vodiča
 • Troškove organizacije putovanja.
 • Šta nam se sviđa

  • Pogled na more sa trga Svetog Marka
  • Kanali, kanali, kanali i uske ulice
  • Gondole i zaljubljeni u njima
  • Most uzdaha

  Šta treba znati

  • Broj kupona je ograničen
  • Uz kupon cena aranžmana je 17€ i taj iznos plaćate direktno agenciji uplatom na žiro račun najkasnije 10 dana pre polaska
  • Dinamiku plaćanja dogovarate sa agencijom, a iznos od 17 € možete platiti na dve rate
  • Polasci su:
  • 05. oktobar - Rasprodato
  • 15. oktobar - Rasprodato
  • 29. oktobar - Rasprodato
  • 12. novembar - ponedeljak
  • 26. novembar - ponedeljak
  • 10. decembar - ponedeljak
  • Za rezervaciju je neophodan broj kupona i broj pasoša

  Detalji putovanja

  Program puta

  Program putovanja:

  1 DAN - BEOGRAD- Polazak autobusa u 21.00 h sa parking Sava centra u Beogradu. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije, uz kraće pauze.

  2 DAN – LIDO DI JESOLO – Dolazak u Lido di Jesolo u prepodnevnim časovima. Fakultativni odlazak za Veneciju. Vožnja autobusom do mesta Punta Sabbioni, vožnja brodom do Trga Sv. Marka u Veneciji. Panoramsko razgledanje najužeg centra prestonice, nekadamoćne Mletačke Republike (IX – XVIII vek): Trg sv. Marka, bazilika sv. Marka sa mozaicima, Duždevapalata, Most uzdisaja, Most Rialto.... Slobodno vreme. U popodnevnim časovima povratak brodom u Punta Sabbione i produžetak puta do Palmanove i zadržavanje u velikom istoimenom tržnom centru PALMANOVA OUTLET VILLAGE. U poslepodnevnim časovima nastavak putovanja prema Beograd. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

  3 DAN – BEOGRAD – Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima

  ARANŽMAN OBUHVATA:

  Prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti)

  usluge vodiča pratioca za vreme trajanja aranžmana,

  troškove organizacije putovanja.

  ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  - Lične troškove putnika,

  - fakultativni obilazak Venecije (15€ / 12€ odrasli / deca),

  - međunarodno putno osiguranje.

  Blue Travel World

  Trg Republike 1-3, Smederevo , Smederevo
  062 768 898
  026 672 120
  email: bluetravelsd@gmail.com
  web: http://www.bluetravel.rs


  "Blue Travel World" d.o.o. je turistička agencija iz Smedereva koja se veoma uspešno bavi organizacijom letovanja, zimovanja, grupnih putovanja, obilazaka gradova i banja, kao i rezervacijom i nabavkom avionskih karata. Poseduju licencu OTP 19/2014.

  Pošalji prijateljima

  Uslovi korišćenja

  Nakon kupovine dužni ste da se najkasnije u roku od dva dana javite Organizatoru putovanja, odnosno Organizatoru smeštaja (noćenje u hotelu, apartmanu, vili, salašu i sl.) radi potvrde rezervacije. U slučaju da putujete preko Organizatora putovanja potrebno je da sklopite i ugovor o putovanju.

  Kontakt telefon Organizatora putovanja odnosno Organizatora smeštaja se nalazi na dobijenom vaučeru. Ukoliko iz nekog razloga niste dobili e-mail sa vaučerom, Vaš vaučer možete preuzeti na sajtu grupovina.rs, u sekciji Kupovine ili nas kontaktirajte na chat@grupovina.rs i mi ćemo Vam pomoći da nađete Vaš vaučer.

  Ukoliko se ne javite i ne potpišete ugovor sa Organizatorom putovanja, odnosno ne rezervišete smeštaj kod Organizatora smeštaja u gore datom vremenskom intervalu smatraće se da ste odustali od putovanja. U tom slučaju Grupovina zadržava pravo na 20% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona. Ukoliko odustanete od putovanja 5 dana pre polaska, u toku ili nakon završetka putovanja, Grupovina zadržava pravo na 80% od ukupne vrednosti uplaćenog kupona.

  Nakon potpisivanja ugovora sa Organizatorom putovanja važe opšti uslovi putovanja dati u članu 56. Zakona o turizmu („Sl. glasnik RS“ br. 36/2009 i 88/2010) i uslovi definisani u ugovoru Organizatora putovanja.

  550 RSD

  Odaberi datum

  • Raspoloživi datumi

  Odaberi količinu

  Ukupno za plaćanje:

  0 RSD
  kupljeno: 813

  Imaš pitanje? Pozovi nas. 011.260.29.72

  Garancija kvaliteta

  Mi smo uvek sigurni u kvalitet ponude koje nudimo, kao i u naše partnere.

  Rezervacija termina

  Podatke za kontakt Organizatora putovanja ili Hotela možete naći na samom vaučeru nakon uplate.

  Mogućnost izbora

  Ponuda za destinaciju koja Vas intresuje nije trenutno aktivna na sajtu? Pozovite nas i potrudićemo se da za Vas što pre pronađemo najpovoljniju ponudu!

  Reklamacije Turističkih ponuda

  Posle svake kupovine imate mogućnost da odustanete ili zamenite vaučer. Da bi se Vaša reklamacija uvažila, potrebno je da nam se javite najkasnije 20 dana nakon dobijanja vaučera.

  Za pitanja i rezervacije možete nas pozvati svakog dana od 09. do 17. časova na broj 011.260.29.72, ili nas kontaktirajte putem e-maila na adresu: chat@grupovina.rs

  Podrška