Grupovina 3.0

Grupovina 3.0

Grupovina 3.0

Dobrodošli na Novu verziju Grupovine!
Poslednjih par meseci radili smo na novom dizajnu, unapređenju korisničkog iskustva ali i novom načinu plaćanja na našem sajtu.

Veliku zahvalnost dugujemo svim našim korisnicima koji su učestvovali u ovom procesu i dali nam njihovo mišljenje po pitanju izgleda i funkcionalnosti pojedinih delova sajta. Priznajemo da nam je bilo zadovoljstvo biti u komunikaciji sa svima vama i jako korisno za ovaj period razvoja Grupovine 3.0.

Rezultat našeg zajedničkog rada je funkcionalniji sajt. A i nova mogućnost gde prilikom plaćanja imate mogućnost da odaberete opciju plaćanja platnim karticama putem sistema Banca Intese.

Iskreno smo vam zahvalni na poverenju i konstantnom feedbacku-u! I u narednom periodu trudićemo se da opravdamo to što ste uz nas!
Naši kanali komunikacije su otvoreni za sva vaša pitanja, primedbe i sugestije. Možete nas kontaktirati putem Online chata na samom sajtu, putem Vibera, Messengera na Facebook-u ili putem maila podrska@grupovina.rs.

17.01.2018
 • Komentari
Učitavanje komentara ...

Nazad na spisak novosti • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 9 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.