×

Da li želiš da vidiš ponude za

Da li želiš da vidiš ponude za

Novosti

Besplatne Online knjige


Prolaze dani u izolaciji, ponestaje i ideja kako ispuniti svo slobodno vreme koje nam je, protiv naše volje, nametnuto. Verujemo da ste svi uspeli da nadjete neki način da se zabavite ovih dana. Trudili smo se da vam damo neke ideje, i trudićemo se i dalje.

  S obzirom na situaciju koja nas je zadesila, nemamo puno izbora i sve što nam preostaje
jeste da istražujemo šta to internet nudi i da na taj način sebi, a i vama upotpunimo vreme na
najkvalitetniji način.

Verujemo da među našim korisnicima ima puno ljubitelja knjiga. Knjige su savršen način da se isključite i pobegnete od realnosti, bar u mislima. Kako su knjižare i biblioteke zatvorene, sada je pravo vreme da ponovo prelistate svoju malu kućnu biblioteku. Nadamo se da tu ima zanimljivih naslova.

Ukoliko vaša kolekcija knjiga nije velika i ako ste te knjige već davno pročitali, onda za vas imamo sjajan predlog. Istraživajući internet, došli smo do nekoliko sajtova koji u svojoj arhivi imaju bezbroj fenomenalnih knjiga u elektronskom formatu. Tako je, samo jedan klik i knjiga je na vašem ekranu! Zar to nije prava stvar u ovakvoj situaciji?

Za vas smo izdvojili tri naslova koja preporučujemo:
Za romantičare i fanove ljubavnih romana izdvajamo roman Ljubav dolazi na prstima koji je napisala Lucy Dillon. Ovaj roman prati priču udovice Juliet, koja se nakon gubitka supruga povlači u sebe. Pokušavajući da pobegne od realnosti, poslušala je savet svoje majke Diane i krenula je svakodnevno da šeta njenog psa Coco. To joj je dalo prostora da šetanje pasa postane njen posao. Izmedju ostalih ljubimaca, našla se i španijelka Damson, čiji je vlasnik jako zgodan tip. Da li je će Juliet sebi dati oduška i pokušati ponovo da se zaljubi, pročitajte OVDE

Ljubitelje fantastike svakako će oduševiti knjiga Zver, Aleksa Flina. Knjiga govori o jednom popularnom, bogatom i zgodnom momku po imenu Kyle. S obzirom na svoj društveni status, Kyle je jako pun sebe i pomalo narcisoidan. Njegovo bahato ponašanje ga je dovelo do toga da javno ponizi Kendru, mirnu i povučenu devojku iz razreda. Ono što nije znao o njoj jeste da je ona veštica. Kako bi mu se osvetila, Kendra ga je začarala i pretvorila u zver, ružnu i odbojnu. Odjednom, uloge se menjaju i sada je Kyle taj koga svi izbegavaju. Ali, kako bi povratio svoj prvobitni izgled, Kyle ima dve godine da pronadje devojku koja će ga zavoleti baš takvog kakav jeste, inače će zauvek ostati ružno čudovište. Da li je u tome uspeo pročitajte OVDE

Za ljubitelje drame izdvajamo knjigu 3096 dana, spisateljice Nataše Kampuš. Ovo je autobiografska knjiga koja govori o teškom detinjstvu, fizičkom i psihičkom zlostvljanju. Priča prati desetogodišnju devojčicu koja je oteta 1998. godine. Nakon otmice se probudila u mračnom podrumu jedne kuće u kome je provela narednih osam i po godina. Ona priča o tome kako ju je njen otmičar ponižavao i zlostavljao svih tih godina, a i kako je pored svega toga naučila da manipuliše njime. Uspela je da pobegne 2006. godine, a ono što je ona proživela u tom periodu svog života pročitajte OVDE

Pored ovih zanimljivih knjiga na sledećim sajtovima moći ćete da nadjete i ostale naslove po
vašoj želji.
http://knjigeonline.com/
https://besplatne-online-knjige.blogspot.com/
https://eknjige.elektronskaknjiga.com/
Nadamo se da smo vam pomogli da svoje vreme iskoristite na pravi način!

P.S. Ako i vi imate neke izvore za besplatne online knjige upišite u komentarima :)




Vrati se na sve Novosti

  • О NAMA
    Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 12 godina.
  • KAKO KUPITI
    Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
  • PARTNERI
    Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
  • PODRŠKA
    Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.
Grupovina.rs koristi kolačiće (cookie) kako bi ti pružio bolje korisničko iskustvo. Postavke kolačića možeš kontrolisati I menjati u svom web pretraživaču. Detaljnije informacije možeš pronaći u našim Uslovima korišćenja. Klikom na “OK” slažeš se sa korišćenjem kolačića i uslovima korišćenja sajta.