×

Da li želiš da vidiš ponude za

Da li želiš da vidiš ponude za

Novosti

Zasladi svoju kupovinu

Zasladi svoju kupovinu

Ko još ne voli poklone? Mi znamo da ih naši korisnici obožavaju, pa smo zato odlučili da nagradimo one najvernije!

Verovatno se pitaš šta treba da uradiš da dobiješ poklon. Pa, veoma je jednostavno. Dok biraš kupone koje želiš da kupiš na našem sajtu, imaj na umu da konačan iznos bude iznad 3000 din. Svejedno je da li je u pitanju samo jedan kupon ili više kupona, bitno je da se ovaj uslov ispuni. A, pošto drugih uslova nema, poklon je onda tvoj!

Sada se verovatno pitaš koji je to poklon koji ćeš dobiti. Mi znamo šta je to što svi vole i šta će to obradovati svakog našeg korisnika, bez obzira na pol i uzrast. Pa, nije bilo teško pogoditi - u pitanju su Haribo gumene bombone i to u pakovanju od čak 600g! Ima li boljeg iznenađenja?

Želimo da naglasimo da nagrađivanje traje dok traju zalihe, zato ne časi časa, već odmah kupi kupone, a mi ćemo te obavestiti kada i gde možeš da preuzmeš svoj poklon.

Srećno!



Vrati se na sve Novosti

  • О NAMA
    Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 12 godina.
  • KAKO KUPITI
    Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
  • PARTNERI
    Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
  • PODRŠKA
    Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.
Grupovina.rs koristi kolačiće (cookie) kako bi ti pružio bolje korisničko iskustvo. Postavke kolačića možeš kontrolisati I menjati u svom web pretraživaču. Detaljnije informacije možeš pronaći u našim Uslovima korišćenja. Klikom na “OK” slažeš se sa korišćenjem kolačića i uslovima korišćenja sajta.