Akademija 28

Partner:
Počevši od pozorišne sezone 2016/17, Akademija 28 je postala bogatija za još jedan, veoma važan i značajan, programski segment. Predstave za decu koje su se od 2007. godine igrale u Teatru 78, na adresi Resavska 78, od jubilarne 10. po redu sezone dobile su svoj novi prostor i novu, još veću, scenu pod krovom Akademije 28 u Nemanjinoj 28 u Beogradu. Ponosni smo na činjenicu da je Dečija scena Akademije 28, za samo dve godine, uspela da okupi veliki broj različitih produkcija (Teatar 78, Teatar na Savi, Dah teatar, Alegreto teatar, Ars longa, Favi produkcija, Čičamičino pozorište, i dr) kao i umetnika različite stilske i žanrovske orijentacije (mjuzikli, baleti, dramske predstave), te da na godišnjem nivou organizuje preko 50, tematski različitih, predstava za decu.
Info:

Radno Vreme:

Pon-Pet:12-20h Sub: Ned:

Grad: Beograd

Adresa Ponude:
 • Jovanke Radaković 25k, Beograd

Website:

Mapa:

Predstava Vernisaž u Akademiji 28!

<p style="text-align: justify;"> <b>Vernisaž je trivijalna komedija za ozbiljne ljude!</b> </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> Komedija  o bračnom zatvorenom krugu u kome nema istinskog života, sve je samo manir i maska.  Vera i Mihal jedinu injekciju životne snage dobiju kada im u goste dođe prijatelj Bedržih, njemu prezentuju sve uspehe svog veštačkog raja. No, injekcija kao kod narkomana kratko traje, jer gost poželi da ode . Mihal i Vera ga "zarobe", jer ako ode "publika" moraće se zagledati u svoj propali, uvoštali bračni život. </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> Vaclav Havel je jedan od najvećih  boraca za ljudska prava i slobodu, protiv svakog totalitarizma. Verovao je da se može opstati i bez ulaženja u postojeće političke partije. Njegove predstave bile su zabranjivane, među njima i “ Vernisaž”.  Pisac je stavljen pod stalnu prismotru vlasti, zlostavljan je i često zatvaran. Na žalost, njegove drame su danas aktuelnije više nego ikad! </p> <p style="text-align: justify;"> <br> <b>Režija: </b>Marko Jovičić<br> </p> <p style="text-align: justify;"> <b>Tekst: </b>Vaclav Havel </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> <b>Uloge: </b><br> Mihal ......Marko Živić<br> Vera... Tatjana Kecman<br> Bedržih ......Marko Jovičić </p>

490.00
- 30%
700 din 490 din
Rok iskoristivosti kupona
05.12.2018
Prodato kupona
29
Ušteda
210 din
Deo grada
Zvezdara
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 8 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.