Apart hotel Kopaonik

Partner:
Iznad sela Brzeće, na istočnim obroncima Kopaonika na 1.100 metara nadmorske visine, okružen sportskim terenima očekuje Vas Apart Hotel Kopaonik. U toplom i intimnom ambijentu smešteni su restoran, staklena bašta, kafe bar, noćni klub, TV sala, sala za sastanke, prodavnica, prostorije za stoni tenis i bilijar, ski servis i ski ostava. 
Info:

Apart hotel Kopaonik

Radno Vreme:

Pon-Pet:00-24h Sub:00-24h Ned:00-24h

Grad: Ostali gradovi

Adresa Ponude:
 • Paunova 24, Jajinci

Website: kopapartmani.co.rs

Mapa:

Apart hotel Kopaonik - Dva noćenja za dvoje!

<h4 style="text-align: justify;"><span style="background-color: #6ccff7;">Apart Hotel Kopaonik</span></h4> <p style="text-align: justify;"> Obradujte sebe i svoje najmilije uskršnjim putovanjem. Iskoristite ovu uskršnju akciju Grupovine i Apart hotela Kopaonik i uživajte u prazniku sa svojim najdražima po super ceni. U toplom i intimnom ambijentu smešteni su restoran, staklena bašta, kafe bar, noćni klub, TV sala, sala za sastanke, prodavnica, prostorije za stoni tenis i bilijar, ski servis i ski ostava. U samom objektu prisutna je wireless Internet konekcija koja je za goste besplatna. </p> <p style="text-align: justify;"> Objekat je apartmanskog tipa pete kategorije (57 simpleksa, 4 dupleksa i 1 de luxe apartman). U sastavu svakog apartmana nalazi se kompletno opremljena mini kuhinja, frižider, TV sa mogućnošu prijema satelitskog i internog programa, telefon i kupatilo. Pored mogućnosti da sami spremite hranu u apartmanu, u našem hotelu se možete hraniti a la carte (internacionalna i domaća kuhinja) ili pretplatom na pansionski doručak, ručak i večeru. Naš personal čine izuzetno predusretljivi i gostoljubivi ljudi ovog kraja, a kvalitet i usluga po svetskim modelima i principima garantuje vam Ugostiteljsko preduzeće "Brzeće" </p>

4900.00
- 49%
9600 din 4 900 din
Rok iskoristivosti kupona
10.04.2018
Prodato kupona
6
Ušteda
4700 din
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 8 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.