Apartmani Krpović

Partner:
Krpović apartmani nalaze se u naselju Obudovica, udaljeni oko 800m od tržnog centra i autobuske stanice u ulici Narcisa. Gostima su na raspolaganju tri kompletno opremljena apartmana površine 40-46m2. Sastoje se od dnevne sobe sa kuhinjom, spavaće sobe (dečji krevetac) i kupatila. Apartmani se izdaju tokom cele godine i u njih se udobno može smestiti 3-5 osoba. Na raspolaganju je prostrano uređeno dvorište sa roštiljem i garniturama za sedenje. Obezbeđen je i parking prostor.
Info:

Apartmani Krpović

Radno Vreme:

Pon-Pet:09-17h Sub:09-17h Ned:09-17h

Grad: Ostali gradovi

Adresa Ponude:
 • Ulica Narcisa bb, 31315, Zlatibor

Website: zlatibor.rs/apartmanikrpovic

Mapa:

Noćenje u Apartmanima Krpović na Zlatiboru!

<p style="text-align: justify;"> Ova planina nas uvek razoruža svojim gostoprimstvom, komplet lepinjom, pršutom, svežim vazduhom i pogledom na predivnu prirodu. Zato rezervišite kupon još danas i uživajte u zasluženom odmoru! <br> <b>Apartmani Krpović</b> raspolažu sa tri kompletno opremljena apartmana površine 40-46m2. Apartmani sadrže dnevnu sobu sa kuhinjom, spavaću sobu (dečji krevetac) i kupatilo. </p> <span style="font-family: &quot;Helvetica Neue&quot;, Arial, Helvetica, sans-serif; text-align: justify;"><b>Zlatibor je</b> ne samo jedna od omiljenijih ski destinacija u našoj zemlji već i poznata vazdušna banja, sa svojim lekovitim vazduhom. Izuzetno čist vazduh bez vlažnosti, sa karakterističnom koncentracijom lakih jona u vazduhu, odsustvo alergenata, 2003 sunčana sata godišnje, učinili su ga neobičnom vazdušnom banjom, jedinstvenom riznicom zdravlja i najposećenijom planinom u Srbiji.</span> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> - Jedan apartman ima kapacitet 3-5 osoba<br> -<b> Internet: </b>WiFi u celom objektu<br> - <b>TV:</b> kablovska<br> -<b> Dvorište:</b> mobilijar, roštilj, sto i stolice, suncobran, sadržaj za decu, ljuljaške<br> - Obezbeđen <b>parking </b>prostor<br> -<b> Kategorizacija:</b> 4 zvezdice<br> - Dolazak do 12:00h; Odlazak do 12:00h </p> <p> <br> </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <br>

850.00
850 din
Rok iskoristivosti kupona
31.05.2018
Prodato kupona
27
kom
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 8 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem dugmeta na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.