Auto servis Dača pneumatik

Partner:

U našem servisu nudimo Vam sve vrste usluga vezanih za prodaju, zamenu, čuvanje i popravku pneumatika, za sve tipove putničkih i lakih teretnih vozila. Prioritet našeg servisa je vrhunska usluga, kao i spremnost da izađemo u susret svim Vašim potrebama i zahtevima.

Info:

Auto servis Dača pneumatik

Radno Vreme:

Pon-Pet:08h -20h Sub:08h - 16h Ned:ne radi

Grad: Beograd

Adresa Ponude:
 • Vase Pelagića 1, Beograd

Website: http://www.vulkanizerdaca.com/

Mapa:

Zamena dve letnje za dve zimske gume sa balansiranjem!

<p style="text-align: justify;"> <b>Montaža i demontaža guma</b><br> Montaža guma predstavlja stavljanje gume na felnu, a demontaža obrnut proces tj. skidanje gume sa felne. Prilikom ove vulkanizerske operacije nepažnja ili nestručnost mogu dovesti do oštećenja na gumi. U zavisnosti od vaših potreba vršimo montažu i demontažu svih vrsta i tipova guma za putnička i laka teretna vozila. Ono na šta mi najviše obraćamo pažnju, a najvažnija stvar je u ovom procesu je da ne dođe do oštećenja vozila prilokom podizanja i do oštećenja na gumi ili felni prilikom zamene.<br>  <br> <b>Balansiranje guma na čeličnim i aluminijumskm felnama</b><br> Ovo je postupak kojim se uravnotežuje svaka guma ponaosob na različitim stranama iste osovine na taj način što se na čeličnu felnu dodaju olovni tegovi,a na aluminijumsku felnu se lepe pločice. Na svaki točak prilikom okretanja deluje centrifugalna sila koja dobija na snazi kako se točak okreće sve brže. Ukoliko guma nije balansirana ili nije pravilno balansirana javlja sa prvo podrhtavanje volana već pri brzinama većim od 60km/h, a često i podrhtavanje celog vozila. Veoma je bitno da se prilikom balansiranja izvrši balansiranje svih točkova na vozilu jer često i loše balansirani točkovi na zadnjim osovinama znaju da prenesu podrhtavanje na volan. Pravino balansirani točkovi štede vaše gume jer se ravnomerno habaju. </p>

490.00
- 51%
1000 din 490 din
Rok iskoristivosti kupona
15.12.2017
Prodato kupona
110
Ušteda
510 din
Deo grada
Zemun
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 8 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.