Beo Zoo Vrt

Partner:
Beogradski Zooloski Vrt osnovan je 1936. godine na mestu gde se i danas nalazi. Osnovao ga je tadašnji gradonačelnik i industrijalac Vlada Ilić. Prvi žitelji Vrta dobre nade bili su lavovi i leopardi, beli i mrki medvedi, vukovi i antilope. Od tada ova gradska oaza  nezaobilazna je tačka beogradskog kruga Dvojke i gradska turistička zona. Iako ne zauzima veliku površinu, Zoološki vrt poseduje izuzetno veliki i kvalitetan životinjski fond. Čini ga preko 2000 životinja, odnosno oko 270 životinjskih vrsta, a njihov broj se iz dana u dan povećava.
Info:

Beo Zoo Vrt

Radno Vreme:

Pon-Pet:08-19h Sub:08-19h Ned:08-19h

Grad: Beograd

Adresa Ponude:
 • Mali Kalemegdan 8, Stari Grad - Beograd

Website: beozoovrt.rs/o-nama

Mapa:

Ulaznica za beogradski Zoo Vrt!

<h3> <iframe title="White Bengal tiger - Panthera tigris tigris - Beli bengalski tigar" width="480" height="270" src="//www.youtube.com/embed/uEP9vqFfc_s?feature=oembed" frameborder="0" allowfullscreen="" style="font-size: 14px;"> </iframe> <span style="color: #f5999d;">Da li ste znali da u beogradskom Zoo vrtu žive flamingosi?</span></h3> Nismo ni mi znali do pre par dana. Očarali su nas već na prvi pogled! Oduševljeni tom slikom, rešili smo da i vama omogućimo da još jednom posetite Vrt dobre nade ali ovog puta sa popustom. Uživaćete sigurno u čarobnom miru koji pruža ova oaza u centru Beograda. <br> <br> Napravljene fotografije tokom naše posete Zoo vrtu možete pogledati u galeriji slika ove ponude, a vaše slike i utiske po odlasku možete nam dostaviti u komentarima.<br> <br> Iskoristite lepo vreme za posetu beogradskom Zoo vrtu i uživajte u čarima koje pruža.<br> Javite nam kako je bilo :)

325.00
- 35%
500 din 325 din
Rok iskoristivosti kupona
15.10.2017
Prodato kupona
747
Ušteda
175 din
Deo grada
Stari Grad
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 8 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.