Boutique hotel Arta

Partner:

Ako od hotelskog smeštaja očekujete više od tradicionalnog konfora i standardne udobnosti, u traganju za hotelom koji će Vas iznenaditi u prepoznavanju Vaše idividualnosti, odsednite u Boutique Hotelu.

Arta boutique hotel je potpuno drugačije iskustvo, jedinstven doživljaj autentičnog novosadskog duha pretočen u umetnost hotelijerstva.

Novi Sad je teško opisati u par rečenica jer se u njegovoj svestranosti krije posebnost. Isto je i sa Artom. Ipak, uz poznato novosadsko gostoprimstvo, još jedna stvar nam je zajednička-mali grad ili mali hotel sa velikom dušom u koji staje čitav svet a u kom je gost domaćinu uvek svet za sebe.

Info:

Boutique hotel Arta

Radno Vreme:

Pon-Pet:00-24h Sub:00-24h Ned:00-24h

Grad: Novi Sad

Adresa Ponude:
 • Heroja Pinkija 10

Website: boutiquehotelarta.rs

Mapa:

Dva noćenja sa doručkom za dvoje u elegant sobi Boutique Hotela Arta!

<p style="text-align: justify;"> Ako od hotelskog smeštaja očekujete više od tradicionalnog komfora i standardne usluge, u traganju za hotelom koji će Vas iznenaditi u prepoznavanju Vaše idividualnosti, odsednite u Boutique Hotelu. </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> Arta boutique hotel je potpuno drugačije iskustvo, jedinstven doživljaj autentičnog novosadskog duha pretočen u umetnost hotelijerstva. </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> Moderan dizajn ukomponovan sa toplinom i gostoljubivošču kao istorijskom tradicijom Novog Sada i intimna atmosfera, najbolje opisuju arhitekturu i senzibilitet Arta butique Hotela.  Artistički  promišljen dizajn i elegancija su posebnosti ambijentalnog senzibiliteta Arte koje simbolišu individualizam i osobenost. </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> Novi Sad je teško opisati u par rečenica jer se u njegovoj svestranosti krije posebnost. Isto je i sa Artom. Ipak, uz poznato novosadsko gostoprimstvo, još jedna stvar nam je zajednička-mali grad ili mali hotel sa velikom dušom u koji staje čitav svet a u kom je gost domaćinu uvek svet za sebe. </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <br>

6680.00
- 50%
13360 din 6 680 din
Rok iskoristivosti kupona
30.06.2017
Prodato kupona
5
Ušteda
6680 din
Deo grada
Liman
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 8 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.