Escape Quest

Partner:

Escape Quest je nova uzbudljiva vrsta zabave. Pripada vrsti escape room logičkih igara. Igra se u timovima i traje 60 minuta, a cilj je izaći iz sobe za ovo vreme. Da li ćete uspeti zavisi od vas.
Koncept igre Escape Room je nastao u Japanu 2008. godine po ugledu na istoimene kompjuterske igrice. Predstavlja u osnovi zaključanu sobu iz koje treba pobeći rešavajući logičke zagonetke.
Ova igra je namenjena svim onima koji bi da ustanu od kompjutera i igraju stvarnu igru koristeći samo logičko razmišljanje i snalažljivost. Igra se u timu od 2-5 igrača. Važno je znati da se u sobi ništa ne rešava na silu već o svemu dobro razmislite i najvažnije je da dobro pregledate sobu, zavirite u svaki ćošak. Uvek možete tražiti pomoć.

Info:

Escape Quest

Radno Vreme:

Pon-Pet:10-22h Sub:10-22h Ned:10-22h

Grad: Beograd

Adresa Ponude:
 • Veljka Dugočevića 18, Beograd

Website: escapequest.rs/escape-quest-escape-room

Mapa:

Potraga za čuvenim Majanskim dijamantom počinje!

<p style="text-align: justify;"> Čudesni Majanski dijamant „The Eye of Jaguar“ je u Muzeju na izložbi. Treba samo da ga nađete. Imate 60 minuta da ga ukradete i izvučete se. Da li to možete? Brzo, okupite svoje prijatelje i počnite avanturu punu zagonetki, opasnosti, uzbuđenja i zabave. I ne zaboravite dijamant! </p> <p style="text-align: justify;"> U Beograd je stigao novi vid zabave koji je već godinama hit u svetu. U timovima od 2-5 igrača pokušajte da pobegnete za 60 minuta iz sobe pune zagonetki, tajnih šifara i prostorija.<br> Escape Rooms su za sve one koji traže novo i jedinstveno iskustvo, izazov, ali pre svega, sat vremena vrhunske zabave. U tih 60 minuta, osetićete se kao da ste ušli u drugi svet i bićete fokusirani samo na to kako da rešite sve prepreke na vreme.<br> </p> <p style="text-align: justify;"> Escape Quest Muzej soba će biti mesto gde ćete postati pravi učesnici u avanturi kao iz filmova. </p>

2500.00
- 50%
5000 din 2 500 din
Rok iskoristivosti kupona
20.10.2017
Prodato kupona
19
Ušteda
2500 din
Deo grada
Stari Grad
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 8 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.