Etno centar Rtanj Balašević

Partner:
Etno Hotel Rtanj Balašević je zuzetan spoj brojnih prirodnih lepota na jednom mestu u službi vašeg zdravlja, odmora i relaksacije. U okviru svog kompleksa Etno Hotel Rtanj sa tri zvezdice nudi udoban smeštaj u 10 novosagradenih bungalova okruženih prirodom sa izuzetnim pogledom na istoimenu planinu. Sobe su dvokrevetne ili sa francuskim ležajem, dobro opremljene, sa kupatilom, TV i telefonom.
Info:

Etno centar Rtanj Balašević

Radno Vreme:

Pon-Pet:00h - 24h Sub:00h - 24h Ned:00h - 24h

Grad: Ostali gradovi

Adresa Ponude:
 • Miška Kranjca 17-a, Beograd

Website: balasevicrtanj.com

Mapa:

Dva noćenja sa doručkom za dvoje u Rtnju Balašević i vikendom!

<p style="text-align: justify;"> Rtanj je jedna od najlepših planina u Srbiji bogata prirodnim resursima smeštena na oko 200km jugoistočno od Beograda. Krase je šume i pašnjaci, retke biljke i izvori pitke vode. Mali raj u kom je smešten Etno Centar Balašević! U okviru svog kompleksa Etno Centra Rtanj nudi udoban smeštaj u 10 novosagrađenih bungalova okruženih prirodom sa izuzetnim pogledom na planinu Rtanj. Sobe su dvokrevetne ili sa francuskim ležajem, lepo opremljene, sa kupatilom, TV-om i telefonom.  </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> Prijatan enterijer, dobra usluga i odličan izbor jela i pića. Preporučujemo tradicionalni srpski meni. Restoran raspolaže sa oko 200 mesta. Otvoren je tokom dana. Ugodan kutak sa opuštenom atmosferom u kojoj možete uživati u čaju, kafi, alkoholnim i bezalkoholnim pićima. <b>Etno Centar Rtanj Balašević </b>raspolaže sa dva teniska terena na otvorenom, terenom za odbojku, košarku i mali fudbal. Gostima su na raspolaganju bilijar sala i sala za stoni tenis. U sklopu kompleksa se nalazi mini SPA centar (parno kupatilo,sauna i đakuzi) i teretana. </p> <br>

6500.00
6 500 din
Rok iskoristivosti kupona
30.11.2017
Prodato kupona
32
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 8 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem dugmeta na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.