Fenixedu obrazovni centar

Partner:

Fenixedu je obrazovni centar prilagođen polaznicima svih uzrasta. Mi se trudimo da Vam uz inovativne i kreativne metode pružimo znanje i podstaknemo maštu! Mi okupljmo mlade visoko obrazovane ljude koji su potpuno posvećeni radu sa polaznicima svih uzrasta. To su nastavnici i profesori koji su dobro upoznati sa inovativnim metodama u obrazovanju i koji su spremni da stalno proširuju svoja znanja.
Nastojimo da stvorimo okruženje gde se polaznici osećaju prijatno i motivisano, jer naš centar je mesto gde se na učenje ne gleda kao na obavezu. Za nas je učenje igra i zadovoljstvo, rad na sebi i put ka uspehu. Mi smo tu da Vas podržimo i motivišemo da otkrijete svoje potencijale.

Info:

Fenixedu obrazovni centar

Radno Vreme:

Pon-Pet:09h - 17h Sub: Ned:

Grad: Beograd

Adresa Ponude:
 • Vojvode Vlahovića 34b, Voždovac

Website: www.fenixedu.rs

Mapa:

Intenzivni konverzacijski kurs jezika po izboru u Fenixedu obrazovnom centru!

<p style="text-align: justify;"> Učili ste francuski u osnovnoj školi ali ne znate ni da se predstavite? Strepite od intervjua na engleskom? Plašite se kako ćete se snaći na letovanju u Španiji? Jako želite taj posao u Nemačkoj? Jedina prepreka na putu do Vaših želja je jezik, ali zato smo mi tu da pomognemo. </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> Kažu da do cilja vodi mnogo puteva, ali je teško izabrati pravi. Tako i za učenje jezika postoji mnogo metoda, a mi smo  kroz dugogodišnje iskustvo otkrili pravi put koji se pokazao uspešnim. Ukoliko već ne posedujete solidno znanje i niste veoma disciplinovani, metode tipa “uradi sam” neće dati nikakav rezultat. </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> Naš zaključak je da samo ozbiljan pedagoški pristup koji kombinuje: </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <ol style="text-align: justify;"> <li> <p> slušanje i ponavljanje </p> </li> <li> <p> konverzaciju </p> </li> <li> <p> učenje gramatike </p> </li> <li> <p> rad u paru ili grupi </p> </li> </ol> <p> </p> <p style="text-align: justify;"> omogućava polaznicima da savladaju strani jezik na način na koji ga usvajaju i maternji govornici. </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> <b>Fenixedu </b>vam nudi popust na intenzivne konverzacijske kurseve Engleskog, Francuskog, Nemačkog i Španskog jezika po promotivnoj ceni od 5000 dinara sa Grupovina kuponom. </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> Kurs se održava 3 puta nedeljno u trajanju od 60 minuta i obuhvata početne nivoe A1/A2. Kurs traje 5 nedelja, a nakon završenog kursa moguće je ostvariti popust za naredni nivo. Početak kursa je predviđen u tri termina : septembar, oktobar, novembar. </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> Mogućnost nastavka standardnog kursa za viši nivo znanja. Sa polaznicima je po potrebi moguće napraviti dogovor da se nastava održava i vikendom. Kursevi se održavaju se u malim grupama od 4 do 6 polaznika kako bi se pažljivo pratio individualni napredak svakog od polaznika. </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> Po završetku kursa organizuje se završni test i dobija se sertifikat škole o položenom nivou znanja. </p>

5000.00
- 50%
10000 din 5 000 din
Rok iskoristivosti kupona
30.11.2017
Prodato kupona
5
Ušteda
5000 din
Deo grada
Vračar
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 8 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.