Foliatec

Partner:

Firma Foliatec je deo SOLAR M grupe iz Beograda koja je profesionalni servis za montazu svih vrsta folija za stakla. Sa desetogodisnjim iskutsvom u radu i velikim brojem referenci omogucavamo i Vama najkvalitetniju uslugu u ovoj oblasti.

Info:

Radno Vreme:

Pon-Pet:09h - 17h Sub:09h - 17h Ned:ne radi

Grad: Beograd

Adresa Ponude:
 • Jurija Gagarina 105, Novi Beograd

Website:

Mapa:

Zaštitna anti kamenac folija za tuš kabine sa ugradnjom

<b>Anti kamenac zaštitna folija za tuš kabine</b> pruža mogućmost da stakla ostanu kristalno čista bez mukotrpnog održavanja. Montažom folije omogućili ste super zaštitu stakla jer voda više nema direktan kontakt sa staklom, te ne mogu nastati fleke u vidu kamenca i oksidacija (izbeljivanje) stakla. <p style="text-align: start;"> <br> </p> <p style="text-align: start;"> <b>Zašto se isplati?  </b> </p> <p> Foliju montirate jednom, a tuš kabinu koristite svaki dan! </p> <p> <b>Čuva kristalno bistar izgled stakla</b> </p> <p> Anti-kamenac folija je potpuno transparentna (kao staklo) i ne menja prirodni izgled stakla. Nakon nekoliko godina staklo je kao novo i 100% zaštićeno od korozije, pojave fleka i slepljivanja kamenca.  </p> <p> <b>Ušteda vremena, novca i truda</b> </p> <p> Ušteda vremena i do 90% prilikom čišćenja. Omogućava izuzetan svakodnevni komfor prilikom čišćenja i održavanja higijene tuš kabina. Anti-kamenac folija ima specijalnu površinsku teksturu koja odbija vodu i štiti stakla, a kamenac se uklanja veoma lako i brzo, </p> <p> <b>Permanentna višegodišnja zaštita od kamenca</b> </p> <p> Visoko kvalitetna zaštitna anti-kamenac folija je već  neko vreme apsolutni hit, jer je dokazano višegodišnja najbolja zaštita protiv kamenca za sve tipove staklenih tuš kabina i panela.  </p> <p> <b>Lako čišćenje</b> </p> <p> Sav kamenac se uklanja lako i brzo običnom vlažnom krpom, bez korišćenja štetnih hemijskih i abrazivnih sredstava. </p> <br> <p> </p> <br>

5500.00
- 39%
9000 din 5 500 din
Rok iskoristivosti kupona
16.10.2017
Prodato kupona
5
Ušteda
3500 din
Deo grada
Novi Beograd
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 8 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.