Grafopapir d.o.o.

Partner:

Grafopapir d.o.o. je privatno preduzeće osnovano 1992 godine u Beogradu sa vizijom kontinuiranog progresa i razvoja sopstvenih kapaciteta. Našu razvojno-poslovnu politiku od početka usmeravamo ka ekspresnom i kvalitetnom opsluživanju potreba svojih klijenata u domenu kancelarijske, promo, školske i kompjuterske opreme. Asortimanski spektar vremenom se širi i dodatno obuhvata poslovnu, modnu i putnu galanteriju kao i segment profesionalne higijene i u tom smislu bazirali smo i svoj poslovni koncept i kako ranije tako i nadalje kao firma koja je tu da Vam rešava sve što jednoj firmi može zatrebati za kvalitetno vođenje posla i pomoći zaposlenima u boljem fukcionisanju na svom radnom mestu. 
Posao razumemo kao dvosmernu komunikaciju koja za cilj ima brz, jednostavan i za klijenta najbolji i najednostavniji način saradnje. Isporuke na teritoriji Srbije su po principu " Naručite danas, isporučujemo sutra " - a za dostavu koristimo kako vozila iz sopstvenog voznog parka tako i usluge dostavnih službi. Naravno, uvek postoji mogućnost naknadnog dogovora ukoliko klijent ima posebne zahteve. 
Grafopapir danas predstavlja moderno preduzeće sa sopstvenim poslovnim objektom izgrađenim u potpunosti prema zahtevima i potrebama naše firme, a takođe i kupaca pa u tom smislu (u odnosu na raniji posl. prostor) sada imamo obezbeđen parking sa zasebnim ulazom za dostavna vozila / klasičan parking, izložbeni prostor pogodan za kupovinu tj. razgledanje kolicima Gotovo svi uzorci i manje količine robe su u tom delu kako bi naši saradnici mogli lako i jednostavno proceniti kvalitet i npr. Izgled određenih artikala. Asortiman oscilira sa nekih 7-8.000 artikala od kojih na lageru gotovo uvek imamo veći deo, dok ostatak nabavljamo u zavisnosti od specifičnih želja & potreba klijenata.

Info:

Grafopapir d.o.o.

Radno Vreme:

Pon-Pet:8-15:30h Sub:8-13h Ned:

Grad: Beograd

Adresa Ponude:
 • Konstantina Jovanovića 6-8, Beograd-Zemun

Website: grafopapir.com

Mapa:
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 8 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem dugmeta na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.