Grand Hotel Rogaška

Partner:

Grand Hotel Rogaška je šarmantan hotel u Rogaškoj Slatini, koji je banjski grad sa jednom od najdužih tradicija zdravlja u Evropi. Prekrasan entitet sa bogatom hotelskom ponudom, raskošnom Kristalnom dvoranom, parkom i mirnim okruženjem, koji hotelu pružaju jedinstven izgled. Vi možete provesti svoje vreme odmarajući se i opuštajući pored bazena Termalne rivijere ili istražiti grad, njegovu slikovitu okolinu i posetiti prirodne i kulturne znamenitosti Slovenije. Pored toga, na raspolaganju su različiti zdravstveni tretmani za poboljšanje vašeg zdravlja. Veličanstveni Kristalni hol i Muzička hala su savršeni za svečane događaje ili venčanje iz bajke. Zajedno sa našim drugim halama i savremenom opremom oni formiraju kongresni centar pogodan za sve vrste događaja i kongresa.

Info:

Grand Hotel Rogaška

Radno Vreme:

Pon-Pet:00-24h Sub:00-24h Ned:00-24h

Grad:

Adresa Ponude:

Website: rogaska-resort.com

Mapa:

Dva noćenja za dvoje sa polupansionom u Grand Hotelu Rogaška za 2760 din i 136€!

<p style="text-align: justify;"> Razmazite se u Grand hotelu Rogaška u kom su lekovita moć bazena i odlična gastronomija hotelskog restorana recept za dobar osećaj i kompletan užitak! </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> U najčuvenijoj zgradi Rogaške Slatine, koja je ugostila cara Ferdinanda, kralja Petra, kompozitora Franza Liszta i mnoge druge evropske velikane, možete se prepustiti uživanju u prošlim i današnjim vremenima. Promišljeno obnovljena znamenitost, koja zajedno sa cvetnim parkom i fontanom predstavlja pravo srce Rogaške Slatine, pruža gostima vrhunsku udobnost i u potpunosti ugađa željama svakog pojedinog gosta. </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> Grand Hotel Rogaška se nalazi u srcu lečilišnog kraja Rogaška Slatina i nudi više smeštajnih mogućnosti. Hotel raspolaže sa 194 sobe koje se nalaze u istorijskom glavnom objektu sa 4*(premium sobe) i u depadansama Strossmayer in Styria 4* (standardne sobe). Elegantno opremljene sobe očuvale su dašak strarih vremena pa danas predstavljaju utočište mira i potpune relaksacije, dok hotelski ambijent sa stilskim nameštajem i pogledom na čudesni park nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Hotelske sobe i apartmani, opremljeni stilskim nameštajem, ostaju prestižni prostori tradicije i nadopunjeni su individualno podesivim klimatskim uređajem i drugom savremenom opremom, što dokazuje prilagodljivost hotela svim željama sadašnjice. Hotel poseduje dobar glas zbog vrhunskih priredbi koje se odvijaju u jedinstvenoj Kristalnoj dvorani i u isto tako privlačnoj Muzičkoj dvorani. Poseban doživljaj prostora obećava i Grand Cafe Rogaška. </p>

2760.00
2 760 din
Rok iskoristivosti kupona
12.12.2017
Prodato kupona
8
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 8 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.