Herclab laboratorija

Partner:
Laboratorija HERCLAB se nalazi u Beogradu – Knez Danilova br. 45, gde pored standardnih analiza rade i analize iz oblasti hematologije, biohemije, analizu hormona, tumor markera, imunohemije, urina i mikrobiologije, a rezultati su gotovi u kratkom vremenskom intervalu. 
Info:

Radno Vreme:

Pon-Pet:07-16h Sub:Ne radi Ned:Ne radi

Grad: Beograd

Adresa Ponude:
 • Kneza Danila 45

Website:

Mapa:

Test intolerancije na hranu, 349 namirnica i kompletna krvna slika u Herclabu!

<p style="text-align: justify;"> Test intolerancije na hranu koja podrazumeva 349 namirnica i kompletna krvna slika sa leukocitarnom formulom, glukoza, holesterol, HDL, LDL i trigliceridi. Netolerancija na hranu je screening test  namenjen svim odraslim osobama koje imaju problem sa prekomernom telesnom težinom, povišenim vrednostima glukoze, holesterola i triglicerida. Pojedinačne komponente namirnica mogu na različite načine štetno uticati na individualno zdravlje u smislu izazivanja različitih reakcija od strane gastrointestinalnog trakta, neuroloških, dermatoloških i reumatskih tegoba. <br> <br> Eliminacijom namirnica sa štetnim komponentama, pacijent reguliše telesnu težinu i ujedno poboljšava svoj opšti zdravstveni status ublažavajući gore navedene tegobe. Rezultat testa podrazumeva listu od 349 dozvoljenih i zabranjenih namirnica koje su individualno usklađenje sa opštim zdravstvenim stanjem pacijenta. Rezultati analiza gotovi su istog dana i mogu se poslati mailom ili podići u laboratoriji. <br> </p>

1460.00
- 65%
4120 din 1 460 din
Rok iskoristivosti kupona
30.10.2017
Prodato kupona
12
Ušteda
2660 din
Deo grada
Palilula
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 8 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.