Hotel Alem

Partner:

Hotel Alem, smešten u jednom od najlepših i najmirnijih delova Sarajeva, udaljen je svega 3 minuta vožnje automobilom od najužeg centra grada.
Hotel ima tri zvezdice i pruža sve uslove za miran i prijatan boravak.

Hotel raspolaže sa 8 luksuznih apartmana, 37 dvokrevetnih soba i 15 jednokrevetnih soba, dva restorana, salom za konferenciju, baštom, vešernicom, kao i mogućnošću korištenja besplatnog interneta (wireless) u svim sobama, a za rekreaciju gostima hotela nudimo besplatnu uslugu trim kabineta i saune.

Info:

Hotel Alem

Radno Vreme:

Pon-Pet:0-24h Sub:0-24h Ned:0-24h

Grad:

Adresa Ponude:
 • Put Mladih Muslimana 16, Sarajevo, BiH

Website: hotelalem.com.ba

Mapa:

Sarajevo - Dva noćenja sa doručkom za dvoje u Hotelu Alem!

<p style="text-align: justify;"> Sarajevo ima neku čarobnu moć tako da svako ko ga ga poseti ima neodoljivu želju da mu se ponovo vrati! Grupovina kupon vam omogućava da uz super popust posetite Sarajevo i smestite se u Hotelu Alem! Sarajevo je po svemu specifičan grad. Njegova jedinstvena kulturna baština, kulinarski specijaliteti, ležerni humor i topli osećaj dobrodošlice nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ovde se na jedinstven način spajaju Istok i Zapad, o čemu svedoče kulturno istorijske građevine koje svakako trebate posetiti.  </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> <a href="http://www.hotelalem.com.ba/bs/index.php" target="_blank" rel="nofollow">Hotel Alem</a> je prelijep hotel koji pruža sve uslove za prijatan boravak. Pored vrhunskog kvaliteta usluge, diskretno, stručno i ljubazno osoblje će vam u svakom trenutku stajati na usluzi. U ponudi su dva noćenja sa doručkom za dve osobe po ceni od 7.145 din. </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> Idealna prilika da prošetate živahnim ulicama Baščaršije. Osetite kako se dodiruju kulture koje simboliziraju džamije i sinagoge, pravoslavne i rimokatoličke crkve, koje vekovima stoje jedna pored druge. Imate priliku da obiđete i prodavnice sa tradicionalnim proizvodima, družite se sa gostoljubivim domaćinima i ponesete sa sobom neverovatne uspomene. </p>

7145.00
- 50%
14292 din 7 145 din
Rok iskoristivosti kupona
01.03.2018
Prodato kupona
7
Ušteda
7147 din
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 8 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.