Hotel Dias Apartment

Partner:

Hotel Dias se nalazi u Grčkoj - Makrygialos (50 km od Soluna i 20 km od Katerinija) u blizini puta od grčko-makedonske granice E-75 do Atine. Hotel je udaljen samo 100 metara od obale. Ima kapacitet od 15 soba sa dva ležaja, tri ležaja i četiri ležaja s pogledom na more. Hotel ima sopstveni parking, koji je besplatan za goste. Ima i dečije igralište pored hotela sa travnjakom i toboganom za decu. Sve sobe su klimatizovane. Takođe u prizemlju se nalazi potpuno opremljena kuhinja sa svim profesionalnim aparatima za normalno funkcionisanje hotela. Sva jela se pripremaju u kuhinji, kao što su grčki, srpski, italijanski i drugi. Restoran takođe može da primi više od 50 ljudi, ima veliku terasu gde takođe može ručati oko 50 ljudi. U ovoj oblasti možete videti mnoge atrakcije.

Info:

Radno Vreme:

Pon-Pet:0-24h Sub:0-24h Ned:0-24h

Grad: Ostali gradovi

Adresa Ponude:
 • Njegoševa 11, Požarevac

Website: hoteldiasgr.com/index.php/en/

Mapa:

Makrýgialos - 7, 10 ili 15 noćenja u Hotelu Dias*** + polupansion već od 171€ uz vaučer!

<p style="text-align: justify;"> Hotel ima 3* 50m od duge peskovite plaze. 50km od Soluna, 20km od Katarini, a 15km od Paralije. </p> <p style="text-align: justify;"> <img width="493" src="/desktop_app/tabela_hotel_dias_grupovina.png" height="266"><br> </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> U gradu postoji arheološko nalazište Pidna, muzej će ove godine po prvi put biti otvoren. Na udaljenosti od 2 km je poznato crno lekovito blato za lečenje kožnih bolesti gde veliki broj turista dolazi iz Evrope.<br> Na 40 km postoji još jedan arheološki lokalitet Vergina, slapovi Edessa su 50 km i 100 km do manastira Meteora.<br> Tržni centri u Solunu i Katerini gde ćete naći sve glavne robne marke proizvoda sa popustima do 80%.<br> Udaljenost Paralia oko 15 km. Prodavnica LIDL, poznate je niskim cenama.<br> U gradu Makrigilos nalaze se picerije, prodavnice, hoteli, girosi, diskoteke i mnoga druga mesta zabave.<br> Vredno je napomenuti da sunce zalazi oko 19 sati. Tokom celog dan možete biti u vodi. </p> <p> </p>

1590.00
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 8 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem dugmeta na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.