Hotel Slovenija

Partner:
Izuzetna istorijska zgrada, obnovljeni park, jedinstvena prirodna mineralna voda Donat Mg, svetski poznata stakla Rogaška i Kozmetika Aphrodite su glavne karakteristike čiji je Rogaška Slatina prepoznatljiva širom sveta.

Info:

Hotel Slovenija

Radno Vreme:

Pon-Pet:0-24h Sub:0-24h Ned:0-24h

Grad:

Adresa Ponude:
 • Celjska cesta 1, SI - 3250 Rogaška Slatina, Slovenija

Website: hotelslovenija.si

Mapa:

Rogaška Slatina: dva noćenja sa polupansionom za dvoje u Hotelu Slovenija**** za 4.790 din i 159€!

<p style="text-align: justify;"> Rogaška Slatina sa viševekovnom tradicijom spada u starija i značajnija lečilišta u Sloveniji i Evropi. Iskopine i rimska cesta koja je pored Lemberga i Rogatca vodila iz Celeie u Petovium dokazuje da su oblast Rogaške Slatine poznavali još Kelti i Rimljani. 1665. godine, nakon pijenja mineralne vode, ozdravio je Petar Zrinski, jedan od najsnažnijih feudalaca tadašnje Evrope, nakon čega je glas o lekovitosti rogaške mineralne vode otišao u svet. U Rogaškoj Slatini je potom počeo da se razvija lečilišni turizam. </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> Danas je Rogaška Slatina privlačna destinacija za ljude koji žele da ojačaju svoj imunitet, pa se uz prirodnu mineralnu vodu Donat Mg, dobro osećaju u mirnoj i bajkovitoj prirodi i bogatom kulturnom životu. To je mesto koje na gosta uvek iznova ostavi utisak mira i živahnosti u isto vreme. Rogaška Slatina je mesto izvora i originalnosti. Wellness centar pruža sve ono što je najbolje za potpuno opuštanje i očuvanje duha i tela. </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> Hotelski gosti imaju slobodan ulaz u zatvoreni bazen sa termo-mineralnom vodom, saune i whirlpool. Zatvoreni bazen sa termo-mineralnom vodom je najnoviji dodatak hotela. Lekovita moć vode izuzetno je efikasna. Kupanje u termo-mineralnoj vodi bogatoj natrijumom, kalijumom, kalcijumom i magnezijumom daje osećaj preporođenosti i povoljno utiče na upalna i degenerativna obolenja zglobova i mekih tkiva. </p>

4790.00
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 8 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.