Hotel Sole Mio

Partner:
Potpuno novi luksuzni hotel "Sole Mio" **** ispuniće sva vaša očekivanja. Mir i diskrecija koje hotel pruža jedinstveni su u gradu. Hotel raspolaže kapacitetom od 27 smeštajnih jedinica (dvokrevetne sobe). Sobe su klimatizovane i poseduju LCD televizore, mini barove, elektronski sef, fen, kao i Internet konekciju. Enterijer izrađen od najkvalitetnijih materijala, poštovanje standarda i najviši nivo usluge - odlike su ovog hotela. Prijatne trenutke gosti mogu provesti u atrijumskom lobiju, opuštanjem u "Havana" baru sa terasom, kafeu ili u dvorištu hotela. Uz sve to gostima je na raspolaganju besplatno korišćenje Interneta, a obezbeđen je i privatni parking.
Info:

Hotel Sole Mio

Radno Vreme:

Pon-Pet:16h - 22h Sub: Ned:

Grad: Novi Sad

Adresa Ponude:
 • Sentandrejski put 165, Novi Sad

Website: http://hotelsolemio.rs/

Mapa:

Dnevna SPA karta u hotelu Sole Mio!

<p style="text-align: justify;"> Wellness je pravi put ka opuštanju od brzog načina života i nakupljenog stresa, u njemu se nude razni oblici relaksacije, detoksikacije organizma, nege tela, meditacije… Wellness uključuje samoodgovornost, telesnu aktivnost i kondiciju, zdravu ishranu, veštinu redukcije stresa, duhovnost… Luksuzni hotel "Sole Mio" **** ispuniće sva vaša očekivanja. Mir i diskrecija koje hotel pruža jedinstveni su u gradu. Hotel raspolaže kapacitetom od 27 smeštajnih jedinica (dvokrevetne sobe). Sobe su klimatizovane i poseduju LCD televizore, mini barove, elektronski sef, fen, kao i Internet konekciju. Enterijer izrađen od najkvalitetnijih materijala, poštovanje standarda i najviši nivo usluge - odlike su ovog hotela. </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> U sklopu hotela Sole Mio ****, nalazi se najveći wellness centar u gradu koji je na raspolaganju kako gostima hotela, tako i svim zainteresovanim članovima. Centar sadrži 2 bazena: hidromasažni ( 12m x 9m ) i jacuzzi sa slanom vodom ( 8m x 4m ) kao i kompleks otvorenih bazena u toku sezone ( hidromasažni, dečiji i jacizzi ). Bazeni su projektovani i opremljeni po svetskim standardima. Gostima su na raspolaganju i parno kupatilo, finska sauna, infracrvena sauna i prijatan ambijent prostorije za relaksaciju i masažu. </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> Ponuda Wellness paketa uključuje: 3 sata boravka u Spa centru u periodu od 16h do 22h, radnim danom.  </p>

690.00
- 37%
1100 din 690 din
Rok iskoristivosti kupona
30.11.2017
Partner:
Hotel Sole Mio
Prodato kupona
57
Ušteda
410 din
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 8 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.