Igraonica ZenZemaljac

Partner:
Dok vi uživate u prijatnom ambijentu našeg kafića, za dobru zabavu i bezbednost vaše dece pobrinuće se naše animatorke u 3D kavezu sa toboganima i trambolinama, izrađenom po evropskim standardima. Za starije klince i klinceze obezbedili smo mini diskoteku, kao i PS4 kutak za igranje. I to nije sve! Po promotivnoj ceni organizujemo rođendanske proslave za pamćenje. Pozovite nas i rezervišite termin za svoje dete na vreme! Dođite da se upoznamo!
Info:

Radno Vreme:

Pon-Pet:14-21h Sub:10-21h Ned:10-21h

Grad: Beograd

Adresa Ponude:
 • Tuzlanska 27e

Website:

Mapa:

Proslava dečijeg rođendana u igraonici Zen Zemaljac!

<p style="text-align: justify;"> Dok vi uživate u prijatnom ambijentu našeg kafića, za dobru zabavu i bezbednost vaše dece pobrinuće se naše animatorke u 3D lavirintu sa toboganima i trambolinama, izrađenom po evropskim standardima. Za starije klince i klinceze obezbedili smo mini diskoteku, kao i Sony PS4 kutak za igranje.<br> <br> <b>OPIS</b><br> Igraonica ZenZemaljac se nalazi na Petlovom brdu, na uglu Oplenačke i Tuzlanske ulice, iz pravca grada prema autobuskoj okretnici odmah iza pumpe Art petrol i parkića, sa desne strane, u porodičnoj kući sa prostranim dvorištem. Do nas možete doći nekom od sledećih linija gradskog prevoza 56, 59 ili E2 ili sa nekom od linija koje saobraćaju Ibarskom magistralom 531, 532 i 533 (stanica kod Metroa). U okviru naše igraonice na raspolaganju su Vam:<br> <br> </p> <ul style="text-align: justify;"> <li>3D lavirint sa ravnim i spiralnim toboganom, 2 tramboline, mostići, koš, ljuljaške, vrteška kao i bazenčić sa lopticama za najmlađe i posebnim ozvučenjem za zabavu dece<br> </li> <li>Kafić za roditelje sa ukupno 40 mesta za sedenje, odvojenim delom za pušače i nepušače, i besplatnim wi-fi internet pristupom</li> <li>Kutak za crtanje i kreativne radionice koji se za vreme proslave rođendana koristi za posluženje i slavljeničku tortu sa dečijim stolovima i stolicama<br> </li> <li>U skladu sa Vašim željama i potrebama deo igraonice se može transformisati u diskoteku sa disko kuglom, laserima i dim mašinom<br> </li> <li>Kutak sa Sony PS4 i dva lenjivca na kojima se Vi i Vaša deca možete zabaviti igrajući neke od aktuelnih naslova kao što su: PES fudbal, Need for Speed, Just Dance, NBA, Mortal Kombat i sl.<br> </li> <li>Radno vreme igraonice ZenZemaljac<br> Radnim danima 14-21h<br> Vikendom 10-21h</li> </ul> <p style="text-align: justify;"> <br> Igraonica se može koristiti u toku svakog dana za slobodnu igru i zabavu po ceni od 100 din za prvi sat igranja, i dodatnih 50 din, za svaki naredni sat. Sa svim sadržajama koje posedujemo i našim sjajnim osobljem uspešno animiramo decu uzrasta od 0-12 godina, dođite i uverite se ☺<br> <br> <b>PONUDA UKLJUČUJE:</b><br> Proslavu rođendana zatvorenog tipa<br> Zakup igraonice za decu i kafića za roditelje u trajanju od 2,5 sata<br> Uslugu šankera, konobara i odgovarajućeg broj animatora<br> Organizovanu animaciju dece u zavisnosti od njihovog uzrasta i Vaših želja<br> Poseban sto za ketering kao i kompletan pribor za serviranje i posluživanje hrane za odrasle i decu, uključujući i toplu posudu za roštilj<br> Pozivnice za Vaše goste<br> <br> <b>PONUDA NE UKLJUČUJE:</b><br> Piće za roditelje i decu (piće se služi iz našeg šanka, po veoma pristupačnim cenama)<br> Hranu i tortu (možete doneti po sopstvenom izboru, ili odabrati neku od ketering kuća sa kojima sarađujemo </p>

3000.00
- 57%
7000 din 3 000 din
Rok iskoristivosti kupona
28.02.2018
Prodato kupona
5
Ušteda
4000 din
Deo grada
Rakovica
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 8 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.