Klizački klub "Helena Pajović"

Partner:

Helena Pajović je bila klizačica u umetničkom klizanju koja se takmičila na međunarodnim takmičenjima za Jugoslaviju. Tri puta je učestvovala na Svetskom prvenstvu u umetničkom klizanju i dva puta na Evropskom prvenstvu. Poginula je u saobraćajnoj nezgodi 2000. godine, samo dan kasnije pošto je osvojila bronzu na takmičenju Skate Israel. Od 2001.god., Srpska klizačka organizacija organizuje svake godine memorijalno takmičenje Kup Helena Pajović. U tom cilju oformljen je i klizački klub „Helena Pajović“ koja se nalazi u sklopu Hale „Pionir“ u Beogradu.

Info:

Radno Vreme:

Pon-Pet:/ Sub:/ Ned:/

Grad: Beograd

Adresa Ponude:
 • Čarlija Čaplina 39, Beograd

Website:

Mapa:

Mesec dana škole klizanja u hali Pionir!

<p style="text-align: justify;"> Zima nam donosi čarolije na ledu, i nemojte čekati sneg da biste svojoj deci priuštili zabavu na ledu u hali Pionir! Ovo je idealna prilika da vaše dete nauči da kliza ili da usavrši klizanje.<br> <br> Ovaj predivan sport dobar je vid rekreacije i pomaže u popravljanju kondicije i oblikovanju tela. Možete uživati dok posmatrate svoje mališane kako klizaju i izvode svoje prve umetničke pokrete na ledu. Nije strašno ni ako padnu ponekad – važno je da uče i uživaju u pravoj zimskoj čaroliji.<br> <br> Savladajte ili usavršite klizačke sposobnosti u Klizačkom klubu „Helena Pajović koja se nalazi u Hali „Pionir“. </p>

2900.00
- 53%
6000 din 2 842 din
Rok iskoristivosti kupona
14.02.2018
Prodato kupona
6
Ušteda
3158 din
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 8 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem dugmeta na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.