Laboratorija za mikrobiologiju Sim Lab Plus

Partner:

Laboratorije SiM LAB i SiM LAB Plus bave se laboratorijskom dijagnostikom iz oblasti mikrobiologije i medicinske biohemije.
Naša mikrobiološka laboratorija nalazi se na Vračaru, u ulici Cara Nikolaja Drugog, u neposrednoj blizini Doma zdravlja Vračar i Beogradskog dramskog pozorišta.
Biohemijska laboratorija nalazi se u Krnjači, na Zrenjaninskom putu, u blizini Elektrodistribucije, Mesne zajednice i Doma zdravlja Krnjača.
Naši pacijenti mogu da računaju na profesionalnu i kvalitetnu uslugu. Možemo se pohvaliti visokokvalifikovanim stručnim kadrom sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti laboratorijske dijagnostike.Oprema i reagensi koji se koriste u radu su sertifikovani, inovativni i prilagođeni standardima laboratorijske prakse, tako da obezbeđuju precizne, pouzdane i pravovremene rezultate.

Info:

Laboratorija za mikrobiologiju Sim Lab Plus

Radno Vreme:

Pon-Pet:07-20h Sub:07-14h Ned:ne radi

Grad: Beograd

Adresa Ponude:
 • Zrenjaninski put 42a, Krnjača

Website: http://www.simlab.rs

Mapa:

Paket briseva za žene ili muškarce u laboratoriji Sim Lab plus

Nikada nije na odmet napomenuti da se najveći broj bolesti koje se otkriju u ranoj fazi, mogu uspešno lečiti i izlečiti. Redovna kontrola je najvažnija!<br> <b>Komplet briseva za žene ili muškarce</b> - Chlamidia trachomatis, Ureaplasma urealyticum i Mycoplasma hominis za samo 1450 dinara uz Grupovina kupon!<br> <br>

1450.00
- 55%
3200 din 1 450 din
Rok iskoristivosti kupona
31.05.2018
Prodato kupona
22
Ušteda
1750 din
Deo grada
Vračar
kom

Paket analiza za muškarce u laboratoriji Sim Lab plus

<p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> <b>Spermogram </b>je tzv. nativni pregled sperme. Ovim pregledom se dobijaju podaci o ukupnom broju spermatozoida, procentu progresivno pokretnih, ne-progresivno pokretnih, slabo pokretnih i nepokretnih spermatozoida. Osim toga, ovim pregledom se određuju i parametri kao što je zapremina, viskoznost, brzina likvefakcije, pH, boja ejakulata, kao i podaci vezani za aglutinaciju i agregaciju spermatozoida. </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> Kod zdravih osoba mokraćni sistem je sterilan i ne sadrži mikroorganizme. Kod infekcija mokraćnog sistema, mikroorganizmi izazivaju upalu i mogu se detektovati u spermin pomoću laboratorijske analize po nazivu <b>spermokultura</b>.<br> <br> <b style="font-family: Arial, sans-serif;">Spermokultura: </b><span style="font-family: Arial, sans-serif;">Uzorak se uzima u sterilnu posudu i donosi u laboratoriju na analizu</span> </p> <span style="font-family: Arial, sans-serif; text-align: justify;"> <div style="text-align: start;"> <b style="text-align: justify;">Spermogram</b><span style="text-align: justify;">: Pre davanja uzorka na analizu neophodna je apstinencija 3-5 dana. Relevantni rezultati se mogu dobiti ukoliko je uzorak dat u prostorijama prijemne laboratorije ili dostavljen u laboratoriju u roku od 20 minuta, uz održavanje telesne temperature.</span> </div> </span><span style="font-family: Arial, sans-serif;"> <div style="text-align: start;"> </div> </span>

1060.00
- 50%
2120 din 1 060 din
Rok iskoristivosti kupona
30.04.2018
Prodato kupona
28
Ušteda
1060 din
Deo grada
Vračar
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 8 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem dugmeta na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.